Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
9.6.09 11:44

Petule to těžko říct, mě už to snad přešlo.
Jinak jsme měli bezva výlet.Jeli jsme na tu krev , a těsně pře cílem se syn v autě kompletně pozvracel (asi měl taky těhu nevolnost :lol: :lol: ).Takže teď jsem ho uspala a jdu mýt auto.Potahy ze sedaček už se perou v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.09 12:18

Petule, moudré knihy praví, že nevolnost by měla přejít tak kolem 12tt, tak jsem zvědavá, jinak je prý pár výjimek, které nevolnost trápí celé těhu, tak doufám, že nejsem jedna z nich. Ačkoli jsem mamina zkušená, tohle je u mě premiéra :( Teda,u kluků mi bylo blbě malinko, teď je to horší…

Kosatko, já jsem si tuhle libovala, jak je to super, že nám děti v autě nezvrací, tal doufám, že to ještě časem nepřijde :roll: Zvládají i delší vzdálenosti, tím myslím v rámci ČR, dál jsme si zatím netroufli, ale chybí mi to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.6.09 12:31

Fragolo nám taky normálně nezvrací.Udělal to celkem 3 x , a to jezdíme autem často.Za měsíc se chystáme do Maďarska, tak to doufám bude v pohodě.Teď mě tak napadlo, jak to zvládáte s autosedačkama? To se přece nemůžete vejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.6.09 12:32

Fragolko vždyck když vidím ten Tvůj podpis, tak se Ti v duchu klaním.. hele.. jak se to zvládá s dvěma, třema dětma tak rychle po sobě.. a rozumí si? a co žárlivost.. a vůbec.. nechceš se podělit o zkušenosti? :-) moc by mi to pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.09 13:38

Kosatko, tak to jo, já myslela, že vám syn zvrací pravidelně :wink: No, my jezdíme tak, že Věrka sedí uprostřed a bez sedačky (je to povolené) a Davča s Ondrou po stranách a Míša ve třetí řadě a samozřejmě mají sedačky. No a manžel se začíná koukat po nějakém 9-ti místném autě :wink:

Sylvii, ono to jde, ale občas mám fakt chvilky, že si říkám, jaká jsem husa a nezůstala jsem svobodná a bezdětná :roll: Ale když se pak přijde pomazlit Davča nebo Miška, vlepí mi pusu a řeknou: „Mám tě rád“, je to nádhernej pocit… Sakra, se mnou ty hormony dneska zase cloumají :D
JInak Věrka byla zakřiknuté, tiché dítě, takže když se Davča narodil, bylo to fakt v pohodě, pořídila jsem babyvak.

Vždycky mi přijde nejhorší to, že staršího odnaučíme nějaký zlozvyk a okamžitě to chytne toho mladšího. Třeba teď Miška venku začíná zvonit u cizích lidí tak to je celkem sranda…

Žárlivost jsme zatím neřešili, teď se teda občas bijou Miška s Davčou, David je děsný hamoun, takže i když koupíme hračky ve 4 exemplářích, chtěl by nejlépe všechny. Tak doufám, že ho to brzo pustí, jinak ho děti ve školce budou fakt „zbožňovat“ :wink: Ale jinak byly vždycky nejstarší děti na miminko moc hodní, žádná nevraživost tam nebyla… Jinak se snažíme čas mezi děti spravedlivě dělit, takže když kluci odpoledne spí, dělám s Věrkou takové holčičí věci, Davča je hodně autíčkovej a Miška potřebuje někoho, kdo mu bude předčítat a malovat. Je každý jiný :wink: Ale fakt se to dá, manžel teď byl i 3 měsíce po sobě vždycky na týden pryč a přežili jsme :lol:

Tak jo, nebudu psát román, kdyžtak se, Sylvii, ptej :wink:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
9.6.09 14:21

Sylvi já teda ze zkušenosti mluvit nemůžu, ale myslim si že právě čím menší věkový rozdíl, tím lepší kvůli žárlivosti.Nevim, mám pocit, že rok a půl staré dítko bude žárlit méně než než třeba 4 leté.To už z toho má jiný rozum.Ale třeba se pletu a hlavně asi to bude u každého jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.6.09 14:27

Fragolko díky.. tak jak tak na Tebe koukám, zvládáš 4 děti, budeš zvládat pět, tak já snad dvě a práci a školu a sbory taky dám :-)
Na třetí si ale chvilku počkám :-) přeci jen :-)

Kosatko s tou žárlivostí máš asi pravdu :-)

tak já to nebudu moc řešit a moc se toho bát.. ono se to nějak udělá.. jen mě štve bydlení.. máme 2+kk, s manžou bydlíme v pbýváku a druhej pokoj je dětskej.. už teď je tam palanda, s větší postelí dole.. trochu předčsně :-) ale někdy tam taky spíme a já se tam třeba zrovna teď učim.. teda teď zrovna ne, ale už zas za minutku začnu :-)
Ale je to tu humus, máme zatím málo nábytku, pořád tu mám binec.. chtělo by to rekonstrukci a úklid.. no a pak časem výměnu za větší.. tři děti sem, to by byl fakt mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.6.09 14:56

Ahoj holky, dnes zdravím za trochu lepší nálady. Dělím si jídlo na malinkaté porce, jím jen rohlík s máslem a banán a je mi o trochu lépe :lol: . Tak hlavně abych to nezakřikla.

Hanules, jak je tobě? pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.09 15:24

Sylvii, to víš, že zvládneš :wink: Už víš, do čeho jdeš. Mně osobně připadají lepší děti takhle po sobě, než dvojčata, to by mě asi kleplo :lol:

Koukám, že toho zvládáš i s tak malou slečnou poměrně dost, takže v lednu uvidíš, že jsi se bála zbytečně :lol:
S tím bydlením tě chápu, my bydlíme v RD a od loňska přistavujeme patro, už se moc těším, až to bude hotové, potřebujeme to jako sůl, máme obývák, ložnici, pokojík a kuchyň a začíná nám tu být pomalu těsno. Manžel slibuje, že to bude do konce srpna hotové, tak má ultimátum, aby to bylo co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.6.09 09:36

Ahoj holčiny. Dlouho jsem se tu neukázala, nějak není přes den čas a večer lehnu k telce totálně na totálku.

kosatko na jaké bylas krevní testy?? Na ty co se chodí normálně k dr. ve 12 týdnu???
Vrátila jsem se z KO, doktor mi napsal, že jsem v 11 týdnu, mně to vychází v 10 a další kontrola za tři týdny. Mám si rozmyslet kam chci na UTZ, on má nějaký míň kvalitní, tak mi nabídl v Brně nějakou kliniku, dělají tam UTZ a nějaké speciální odběry krve, které jsou na úrovni jako odběr plodovky ty se ale platí. No nevim co stim. U malého jsem na žádné speciálním vyšetření nebyla.
fragola já tě obdivuju. Kamarádka má čerstvě šesté a stačí mi přijít jen na návštěvu :D , ale nemá je takto po sobě, nejsterší má už 15, pak 13 a 11 a pak prcky, ale ty starší doma hodně pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.6.09 12:33

Vedette přiznám se že ani nevim, ale u dr mi brali krev hned na začátku, to bylo na vyšetření krevní skupiny apod.
Na tyhle jsem jela do nemocnice, chodí se prý v 11 a pak v 15 týdnu a pak jsou z toho teprve výsledky.S Fiípkem jsem na nich byla jen jednou.Je to teď prý změna.
Nevim kolik se za ty odběry u vás platí, ale jestli je to únosné, asi bych do toho šla.Už jen kvůli lepšímu ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
10.6.09 12:45

Ahojky holky ozývám se po delší době a moc se za to omlouvám, ale nešel nám net, pak jsme byli na svatbě a navíc se přidávám do klubu …je mi hrozně zle, zvracím od rána do večera, žludek ako na vodě neustále, motá se mi hlava, bolí a už jsem i omdela, v něděli jsem prospala celý den, a v ponděl jsem si musela vzít dovolenou v práci, a spala zase clý den…no byl to nářez, včera mi bylo v práci příšerně, ale dneska už je to celkem únosné, sice mi není nejlépe, ale zvracení se mě teď odpo pustilo…pomáhá mi ledově vychlazená kola po lžičkách a piškoty ještě v postely, ale stejně zvracím…

Jinak v pátek na kontrole byl bobešek vidět na utz,ale srdíčko ještě ne, byly jsme 6+0tt. podle doktora, a teď v pátek jdu znova…tak snad už bude srdíčko vidět

Všem gratuluji k úspěšným kontrolám, srdíčkům, a novým těhulkám k těhu…a mějte se mi krásně zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
10.6.09 15:37

Ahoj holky, je mi líto, že je vám blbě, ale zas na druhou stranu mi to pomáhá, že v tom nejsem sama :)

Sylvii, co ty státnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
10.6.09 16:44

Ahoj holky…

tak jsem doma.. byl to děs, šprtala jsem do tří, bylo mi blbě, ale nakonec za 2 :-) tak jsem šťastná a teĎ už nebudu toho malýho broučka trápit a stresovat, ale budu ho hezky hejčkat :-)

a příští týden na KO! hurááá! jen aby tam byl!

díky, že jste na mě myslely! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.6.09 16:48

Sylvii, tak velikááááánská gratulace :srdce: Jsi dobrá. A mimčo si s tebou už bude užívat jenom pohodičku. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí