Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
23.6.09 00:02

Notko, tak to je fakt parada :)
Raianne, sem rada, ze zazvor zabral, vzdyt ja porad rikam, ze to je fakt zazracny lek na vsechny potize :lol:
Jinak ja byla o vikendu na jihu Irska, vyslo super pocasi, sobotu jsme celou prochodili v horach a v nedeli jeli lodi na vylet na Skellig Islands. No, takze jsem si konecne uzila zvraceni, a to opravdu poradne, protoze byly brutalni vlny.. No, ale i tak stal ten ostrov za to :)
Sylvii, gratuluju, je super, ze to takhle dobre zvladas, i s malou Barunkou.
Kubino, jak jsi sama psala, podle zakona je na kazdem lekari, aby urcil delku vychazek, takze se obavam, ze je fakt jen na vuli Tveho lekare, aby Ti je prodlouzil a nejsem si jista, jestli by Ti pomohlo, kdybys mu dany zakon prinesla vytisknuty a precetla mu ho, spis ho to pekne nas…es a budes mit po vychazkach :wink: Zkus nejdriv pozitivni pristup, hezky ho pozadat, vysvetlit, proc bys potrebovala delsi vychazky a jak moc by byl hodnej, kdyby Ti je napsal, atd, treba to zabere, kazdopadne drzim palce :)
Jinak osobne si myslim, ze tehotenstvi sice neni nemoc, ale pokud je kvuli tomu zena na neschopence, tak v podstate „nemocna“ je a duvod k tomu, aby mela „omezenejsi rezim“ taky asi je. Jen si nejsem jista, jestli zrovna omezeni vychazek neco resi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.6.09 07:35

AHOJ holky,
mohla bych se k vám přidat do ledňátek 2010. TP mám 20.1.2010.
Chtěla jsem neprve vyčkat až do ukončeného třetího měsíce, ale už jsem to musela někomu napsat. Doma to ví zatím jen manža.
 Monana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 07:44

Ahoj holky, všechny moc zdravím!

Mausko, Notko, já pořád říkám, že jste tady všechny nějaké akční :lol:

Alkyno, držím pěsti, ať je na kontrole všechno v pořádku.

Monano, vítej a gratuluju a jsi dobrá, že jsi to takhle dlouho vydržela „tutlat“, já jsme se holkám tady práskla kolem 5.tt :lol:

Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 08:12

Ahoj holky, zdravim a vítám Monanu.
U nás je hrozný počasí, vypadá to že bude pršet celý den.to bude pěkná otrava.
Včera jsem byla měnit peníze na dovču,už se to blíží.Nemůžu se dočkat.
Na kontrolu jdu tenhle týden , tak jsem zvědavá.
Notko let balonem závidim.
Kubino já měla taky vycházky jen odpoledne, ale myslim že jsem to vůbec nedodržovala :oops: Teď už je mi to naštěstí jedno.Ale zkusila bych s doktorem promluvit.
Jinak k zaměstnání - já myslim že to samé místo drží 3 roky.ale ono kde máte zaručeno že tam taky zůstanete.On vás z povinosti zaměstná, ale za 2 měsíce vás klidně může vyhodit.Tímhle si teda hlavu nelámu, ono to vždycky nějak dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.6.09 08:20

Děkuji za přivítání.

Kostatko koukám, že máme skoro stejně staré kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 08:21

Jo taky jsem na to koukala :wink:
Vyšlo nám to krásně po 3 letech viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 08:31

holky tak mě napadlo - budete si dávat říct pohlaví miminek?
My to u prvního nevěděli, manžel to nechtěl, i když jsem byla na odběru plodovky.Teď přemýšlím že si to asi říct nechám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.6.09 08:36

pohlaví si nakonec asi říci necháme.
Kdyby bylo po mém tak bych chtěla překvápko, protože u Honzíka jsme to věděli z plodovky. Ale manžel to chce vědět hlavně kvůli výběru jména (kdyby to byl zase kluk). Protože s vybíráním jsme měli veliký problém. Nemohli jsme se dohodnout.
Takže si to necháme říct aby jsme se mohli dohadovat už s předstihem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 08:36

Kosatko, my si to na 100% necháme říct. Teda, upřímně je nám jedno, co to bude, ale jsme stráááášně zvědaví :wink: Já bych to do porodu nevydržela. ALe podle toho, jak mi je, tak tipuju, že přibude další chlap do rodiny :) Ale třeba se pletu, že jo? M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.6.09 08:55

Ahoj holky:-)
MOnana vítej mězi námi :D Já bych to taky celý tři měsíce nevydržela :D
Alkyno: jojo, pracuju, a mám tov plánu celou dobu, pokud půjde všechno jak má.. ráno mi to taky pěěěkně dlouho trvá, než se vyhrabu z postele a odpoledne se už zase kácím, ale nějak se to dá.
Dneska mě čeká plavba po Vltavě s klienty, je to až večer a to mi bývá blbě, tak jsem zvědavá, jak to tam ustojím :roll: :lol: 8O
Taky jsem tu novinku ještěneoznámila a vůůůbc se mi to doto nechce.. chjo

Pohlaví si říct nechám, asi jsem zvědavka zvědavá a nevydžela bych to ani omylem.
Hormony se mnou cvičí, jsem protivná a přítel mi začal šíííleně lézt na nervy s kouřením, cítím to i kdyby kouřil dva kilometry od mě..grrrrr :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.6.09 08:59

taky je mi fuk co to bude, i když nějak si myslim že to bude druhý kluk.
Se jménem jsme měli taky problémy, holčičích je podle mě nějak víc a hezčích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 09:36

Tak mně zase připadá, že jsou na tom kluci se jmény líp :wink: Teda, zatím jsme s manželem vypotili z klučičích i holčičích po dvou exemplářích :D Tak máme ještě zásobu, kdyby jsme se v budoucnu chtěli rozšoupnout :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.6.09 09:50

Fragola - tak jestli se vy budete chtít ještě rozšoupnout, tak to už bude na menší mateřskou školku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.6.09 09:52

Ahoj holky :-)

teda já si na to ranní vstávání asi nikdy nezvyknu :-(

Vítám Monanu :-)

Jinak já jsem původně myslela, že si pohlaví tentokrát říct nenechám.. chtěla jsem zažít to překvápko u porodu… ale jednak už teĎ je mi jasný, že to nevydržím :-) a druhak si vzpomínám, jak jsem byla po porodu hotová. tak ani nevím, jestli bych si to překvapení tak děsně vychutnala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.6.09 09:55

Raianne - my máme strop 7 dětí, pak zřídíme soukromou MŠ, ZŠ a pak ještě budeme mít soukromou vývařovnu a prádelnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí