Poradna duly
Jana Čurdová
Leni, moc pěkný bříško
![]()
Amálko, jsi hubená a Leni taky a to vidím jen vás dvě… Asi se odhlásím
![]()
Nutel co blbnes ..
Ja taky nejsem vubec hubena .. proste krev a mliko ![]()
Ale tak… nemůžeme být všichni stejní, my jsme s tátou holt takový selátka ![]()
Jeee, to jsou ale krásné pupíčky
Jak už to pomalu roste to je krása
Amálko a ty máš moc pěkné tetování, nebojíš se co to udělá až budeš mít větší bříško?
Nutel, počkej do večera na moje foto
Potom tady budeš ještě ráda, já a můj mega pupík vás převálcujeme všechny ![]()
Holky buďte rádi, že jste „pevnější“. Já mám problém, mých 49 kg na 164 cm je normální. A to nechci popisovat svůj jídelníček, protože prakticky celý den jím a neodpustím si třeba bůček s chlebem a hořčicí… Všichni radí jak zhubnout, ale nikdo jak přibrat ![]()
juj tak to me se mota hlava porad,hlavne kdyz rychle vstanu,ja jsem v 9.tt takze uz mame 5cm,je uzasny jak rychle roste,take se tesim na kontrolu,snad bude vse v poradku.jinak uz si take povidam s briskem a mluvim o sobe v mnoznem cisle.jime hodne ale pribrala jsem jen 2 kila,brisko je uz videt-foto pridam vecer,ted jsme v praci
obleceni mi zatim male neni,mam kalhoty take jen bokove takze to rostoucimu brisku nevadi…ale zadny tlak na brisko take nesnesu,vzdy jsem usinala na brisku a to ted nejde-pac to fakt boli,takze usinam i pres hodinu ikdyz jsem k smrti utahana
v noci se i 4× vzbudim curanim nebo hlady a rano jsem od 5 vzhuru.asi se telo pripravuje na rezim po porodu… ![]()
Peeetul ![]()
Tak teď jsem viděla svoji stopadesátikilovou sousedku a už jsem zase v klidu… Mě to dost žere, páč mám asi o 15 kilo víc než při prvním těhu, když jsem přestala kojit, tak mi váha děsně vyletěla nahoru a neane se dostat dolů, navíc jsem vysadila antiko a začala nezřízeně žrát… no a sbohem štíhlá postavo… Omlouvám se za výlev, PŘÍSAHÁM, že už s tím nebudu prudit
Nutel ja mam take takovou sousedku, k tomu je jeste mlada, ma knir a cerne zabarvene nohy-zily nebo co, proste hruza a smrad pres celej barak kdyz vyleze se svym psem kterymu rikaji Prci ![]()
Jsem rada ze aspon za minuly rok jsem zhubla 12kg takze pokud bych to pribrala v tehu tak jsem v klidu, nebyla by to takova hruza.
Tak já jsem přibrala za své těhu 16 kg a shodila jsem téměř za 2 měsíce po porodu, protože jsem jen měsíc kojila, pak se mi ztratilo mlíčko a pak začla lítačka s děláním mlíčka… holky, po porodu zase budeme štíhlé ![]()
Ja doufam ze to necham v porodnici ty kila a pak budeme litat kolem mimca tak bude pohyb a kila pujdou rovnou dolu .. aspon v to ja verim ![]()
lenkadavi píše:
holky, po porodu zase budeme štíhlé
Leni, přísahej!!! ![]()
Jé Péťo tak to jsme na tom stejně, taky jsem za poslední rok o 12kg zhubla a jsem moc ráda. protože to teď alespoň nebude takový nápor. Zatím jsem od začátku těhu přibrala necelé 2kg, tak to je zatím v normě. Ale teprve teď se mi probouzejí chutě, tak se bojím, že brzy poletí váha nahoru..
Teď se na mě na stole směje kobliha, tak se asi do ní pustím.. ![]()
Já si zrovna dávám tohle: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… vřele doporučuju ![]()
Jojo presne nebude to takovy napor. Ja jsem zatim nepribrala nic, mam 3 kila dole a chute zadne, uplne nechutenstvi ![]()