Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6937
8.6.10 09:10

Díky holky, ale jestli je vše oki se dovím až ve středu - vzali mi včera 3 ampule krve… úplně mě vyšťavili :-D Ale já se začínám konečně cítit čím dál tím lépe - hematom už asi odplaval úplně, páč už ani kapka krve :palec: s utroušem už se taky dokážeme domluvit, tak snad konečně začíná klidnější období :think: :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.6.10 09:17

PeťaPeťo taky se přidávám ke gratulaci a držím pěstičky ať ti ve středu poví, že je vše v nejlepším pořádku :kytka:
A holky bříška máte fakt krásný a to tvoje Peeetuleee je úplně výstavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
8.6.10 09:20

Peti, gratuluju k průkazce, (úpe závidím :oops: ) a paráda, že je všechno v poho a ve středu se určo dozvíš samý bezva zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
8.6.10 09:27

Hihihi, bude to znít směšně, ale já si taky závidím - je to taková ta jistota - jo, tak asi je to fakt dobrý, jinak by mi ji přece nedali, že… :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
8.6.10 09:28

Gratuluji ke kontrole Peti, určitě bude včechno v pořádku :palec:
Bříška jsou opravdu krásná a jak ještě porostou…to teprve bude :lol:
Dneska už jsem se opravdu s tím mým oblečením naštvala a po dlouhé době zabrousila na aukro…no a hnedka mám dvě těhu košile z H&M za 150 Kč :lol: Kupovat si celý šatník nový by mě přišlo asi hodně draho, jen těhu gatě stojí tisícovku, tak jsem si říkala proč aspoň nekoupit tuniky, košile a takové věci tam za hubičku :wink: Kalhoty kupovat bych si asi netroufla…ty musí prostě sedět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
8.6.10 09:31

Dobré ráno holky já dneska nějak zaspala :mrgreen: :oops:
Chválím bříška :kytka: a Peťulo, moje máma by i řekla že ho máš jak v pátém měsíci, páč mě to řekla taky :mrgreen:
Péťo gratuluji k průkazce, ať to vyjde dobře na testíkách :kytka:
U nás je také krásně, přemýšlím co budu dělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.10 09:33

Koukám, že přecházíme k problému s oblečením. Taky na tom nejsem o moc lépe. Sukně by šly, ty mám většinou na gumu. Ale s tričkama je to velký problém. Taky budu muset v nejbližší době navštívit obchod..hlavně, když se nám lepší počasí… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
8.6.10 09:33

Jaj** Amálko**, jestli je u vás hezky co máme říkat my - tady už je 22 stupňů ve stínu!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
8.6.10 09:36

Tak to tady zatím tolik stupňů nemáme, na obloze je ještě opar tak to sluníčko trochu krotí, ale za hodinku bude pařák, teď je příjemně.
Holy co dnes vaříte??? Já si přes noc namočila čočku bude polívčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
8.6.10 09:39

Já jestli se dokopu a naskládám nádobí do myčky, tak to bude výkon, natož vařit oběd… dneska jsem rozhodla, že vyrazíme za kulinářským dobrodružstvím ven :lol: vidím to na pořádný steak a zeleninku :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.6.10 09:46

Ja mam uz v troube nachystane rizoto, pak ho jen zapecu nez prijde pritel a mozna jeste udelam tvarohove knedliky s jahodama :) Amalko vcera si me udelala uplne chut a mam cerstve jahody tak se asi do toho pustim :) Bude aspon obed na dva dny .. zejtra chci vyrazit po obchodech pokud me bude dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.6.10 09:48

Abych pravdu rekla my mame na balkone 44,3°C :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
8.6.10 09:50

Teda Peťule, na balkon nemám odvahu ani nakouknout - peče mi do něj, jakoby to mělo být naposledy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.10 09:58

Teda holky vy mi děláte chutě. My dnes v práci máme nějaké maso s rýží, tak to snad bude dobrý. Ale na večeři si chci usmažit sýra. Mám na něj hroznou chuť… :-P

Jinak u nás je pěkně teploučko. Teploměr bohužel v práci nemám, ale těším se, že si pojedu už v jednu domů. Výplaty mám uzavřené, tak jen skočím do banky a na poštu. Pak se jen doma vyvalím venku a budu relaxovat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.6.10 09:58

Jojo Peti me tez, vzdycky dopoledne pak se to obrati na druhou stranu, tam mame obyvak a kuchyni .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí