Poradna duly
Jana Čurdová
Leni ty se máš
já dlabu marmeládové šátečky a zapíjím to mlékem, společnost mi dělá jen film Drahé tety a já ![]()
Jak si představuji postýlku já ![]()
http://www.ebutik.cz/index.php?…
tyo, tak ta je luxusní
![]()
Nevada - bezva pupík, je paráda sledovat, jak se bříška zvedají, jsem z toho úpe na měkko ![]()
No nic, žehlička už čeká, mám tady v koši K2 prádla…
Ahoj holky nějak nestíhám, ten můj drak teď zlobí se spaním, chodí pozdě a dneska odpoledne odmítl spát, usnul až venku v kočárku asi na půl hodinky. Já se vždycky tááááááááááák těším,že si odpoledne chrupnu s ním a on mi to takhle kazí a já jsem pak jak mátoha ![]()
Jinak se přidávám k vystouplému pupíku a k tomu, že se mi zvětšili prsa. Hrůza sotva se po kojení trošku zmenšili, už to tu máme zase
No a pupík ten mi připadá, jako že jsem ztloustla, přitom kila zatím nahoru nešly, i když manža říká, že už je to těhu pupík, Připadá mi,ž e mi vyskočil nějak brzo, musela jsem vytáhnout větší kalhoty, které jsem nosila, když jsem byla před prvním těhu tlustší
NO musím mrknout, na záznamy z minulého těhu, ale to jsem taky začal nosit těhuvěci docela brzo, prtože nesnesu když mě na bříšku něco tlačí. ale zatím jsou i těhuvěci veliké ![]()
Reni taky jsem na tebe myslela, užívejte s manželm sluníčko a uvidíš, že se u vás brzo zase zabydlí miminko.
A vítám mezi námi novou těhulku ![]()
A jdu do hajan, tak snad se zítry chytnu mezi vámi víc, snad ten náš dráček dovolí ![]()
opatrujte se pa Maru
hooolkyyyy, budíííííčeeeeekkkkk!!!!!!
![]()
Jako my už jsme i po snídani, kraken vstával v šest
Já jsem klasická sova, před těhu jsem chodila spát nejdřív v jednu, těch 4-5 hodin spánku mi bohatě stačilo, ale teď už to nějak nedávám… Jako sova jsem furt, ale to spaní mi nějak chybí neboco ![]()
Dneska zase parádní počásko,
měla bych jít do obchodu, ale nevím, jestli to klapne, bo se mi nechce vůbec nic…Dneska musím navařit i na zítra, bo nám konečně otevírají bazén kam chodíme s Matem na plavčo
Jak byly ty deště, tak tam zateklo přes střechu a bazén se zavřel a nám odpadla zábava… Museli jsme chodit jinam, aby se naše potápka vyblbla, no a zítra se konečně otevírá
Tašku mám nachystanou už od včera ![]()
No nic, jdu se kouknout na nějaký těhu hadry
Ahoj holky taky přeju dobré ráno tady taky krásně a 20 stupňů už se těším na odpoledne, jak vypadneme ven ![]()
Lucy a Nevado krásná bříška už se to tam hézky rýsuje ![]()
Dobré ráno holky, tak já jsem už v práci od šesti. Ale dnes chci končit v jednu, abych si užila sluníčka. U nás je taky moc krásně.. ![]()
Ahoj holky, tak jsem se konečně taky dostala ke vkládání fotek. Včera večer jsem to nějak nezvládla, protože jsem nečekaně
, takže úplně super večer. Dneska tu budu jen dopoledne, protože odpoledne jdu k doktorovi a snad konečně uvidím to svoje pídě v bříšku…hurááá, já se táááák těším
PeťaPeťa se koukám ještě neozvala, tak snad to neznamená nic špatnýho ![]()
Jinak co se týče postýlek, tak nejspíš zdědíme tuto: http://www.svetpostylek.cz/produkt.php?… Není sice tak zdobená jako ty vaše, ale je taky pěkná
Dobre ranko holky ![]()
dneska opravdu krasne pocasi ![]()
Celou noc jsem se jen budila, v posledni dobe mam krece v brise ze nemuzu ani spat :/ Vecer jsem opet
tak uz jsem tu ani nebyla.
Holky mate teda krasne briska ![]()
Amalko krasna vybavicka do postylky, neco podobneho co jsem si vybrala ja, to me je i v tve barve ![]()