Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, Kendro…gratuluju…
Já teda se sluníčku vyhýbám jak můžu, protože mi na sluníčku není dobře. Šla bych se koupat, ale malý má hrozný kašel a trochu rýmu, takže to padá ![]()
Holky s tím sluníčkem bacha na to.....mějte pěkný den
Holky co budete dnes papat? Jsem líná dělat ty plněné knedlíky, v tom vedru na ně nemám ani moc chuť ![]()
Já se musím dát do rukou jídelny. Máme mít vepřové medajlonky s bramborem. To by mělo být dobré.. ![]()
Taky dneska nemam na nic chut a ja muzu jen neco lehkeho na muj zaludek takze budu delat nove brambory a vareny kvetak s maslem ![]()
Asi si udělám jen nějaké lehké těstoviny s tuňákem a rajčátky, to bude rychlé ![]()
Jee na to jsem tedka taky mela chut, to hodne delavam pres leto, takova rychla a lehka jidla .. ja bych to mohla mit porad ale chlap je chlap a ten musi mit maso
ale ted mel chut na kvetak tak mu ho udelam ![]()
Manžel je taky masožrout, nejvíc mě miluje když mu ugriluju vepřovou panenku ![]()
Jdu hodit sprchu, snad to osvěží…
Já dneska dělám špenát s uzeným a bramborové knedlíky, sice moc chuť nemám ani vařit ani to jíst, ale synátor si to vymyslel tak mu to uvařím.Roste jak z vody je třeba ho nakrmit tak ho nemůžu šidit kvůli tomu, že já hlad nemám to nejde.Někdy mám pocit, že má žaludek snad diravý jen tam něco nahází už má zase hlad. Možná sním aspoň trochu. Koupila jsem kus melounu tak mám chuť spíš na něj a ne na oběd. Přežila jsem cestu na nákup a zpátk tak se pokusím trochu uklidit a pustím se do toho vaření.Ale jsem z toho vedra úplně ko.
Tak tri hodky na slunicku a mam take dost, ted jsem si dala obed a musim lezet abych ho stravila .. jinak me sestricka rikala jist v pololeze a nevstavat, to me trochu pomaha ![]()
Moni také držím
A nezapomeň se nám pak pochlubit, jak jsi dopadla ![]()
Holky, venku je šíleně… byla jsem na chvíli venku s malým, na koníčky jsme se byli podívat. Hrozně je miluje. Já mám teď na nechutenství recept. Pomáhají mi opravdu vychlazené zavařené okurky nebo studené ovoce. Ráno snídám studený mlíko a přes den mi není tak blbě. Když jsem si vařila čaj nebo cokoli teplého, bylo mi hrozně zle, ale tady tohle ledové mi hodně pomáhá.
Moni, držíme pěsti
No musím uznat, že venku je opravdu šíleně. Byla jsem jen v bance a koupit si cukle a jako mám dost. Teďka už si sedím v chládku a doufám, že se sluníčko ještě tak brzo neotočí, aby mi pařilo do oken
Jo a tlačím do sebe zapékané brambory s kuřecím masem a zeleninový salát. Takže pohodička ![]()