Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
10.6.10 08:55

Tak to já jsem meloun a ananas právě posnídala a co budu obědvat ještě nevím asi si to dám znova. Petule ty máš ultrazvuk úplně ve stejný den jako já. Já jdu už v 8h ráno a ty kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 08:56

Ijajeki jojo ja mam ultrazvuk v Ostrave ke screeningu na 9:40, ty mas tez screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 08:58

Jo taky, akorát já ho mám u svojí doktorky. Tak to mám zároveň i poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 09:01

Aha tak to mas dobre .. me ani ta Ostrava nevadi, je to hezke prostredi, novej pavilon tak to pusobi prijemne a min. tyden jsem se divala na dokument o nedonosenych deti a prevazne tam byla fakultka v Ostrave a prave byla tam i mistnost kde delaji ultrazvuk .. vypadalo to hezky, velka mistnost a naproti postele byla na zdi velka plazma(LCD) kde prave vidime miminko .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
10.6.10 09:07

Peti, tak já na veřejný koupak nechodím, takže nemám strach že něco chytím. Chodím jen k našim na zahradu, mají ho obrovský tak je to paráda a viděla bych to na chvíli a pěkně s kloboukem na hlavě a raději se osušit potom, ať nepřechladnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.10 09:10

Taky na koupaliště ani do lomu raději letos ne, máme bazén na chaloupce. Taky celkem velký, takže se ani nebojím. Jen v něm asi nebudu moci blbnout, jak jsem byla zvyklá. Budu muset trochu s klidem a ne moc na dlouho.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 09:12

Vio ja prave take nechodim bo mam i kozni problemy (akne) a jsem alergicka na chlorovanou vodu co je na bazene, tak jsem se bazenu vyhybala a prave bazen maji rodice od pritele takze tam se jezdime koupat ale prave jsem premyslela o verejnym ze by jsme v sobotu zasli i s malym :roll: zase ty venkovni nejsou tak chlorovane nekde na tech vesnicich ale mam strach teda ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 09:14

Přesně s bazénem to taky je nejlepší já teda budu chodit i na normální koupák tam je voda dost hlídaná, ale po koupání sprcha usušit a do stínu. Petule na plazmě to uvidím taky není sice přímo obří, ale je. Moje doktorka má dokonce i 3D ultrazvuk to mám ještě na rozmyšlenou jestli ho budu chtít dělá se v 18tt a stojí 900,– dostaneš z toho barevnou fotku a 20min. film s miminkem. Nebo pak můžu jít na normální ultrazvuk ve 20tt a ten vyjde na 350,–. Ještě jsme se doma nedomluvili, ale možná na ten 3D půjdu musí to být krásné vidět miminko na obrazovce takhle naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
10.6.10 09:17

Uuuuuuuuufffffffffffff
Teda holky vás dočíst to je sakra dřina teď mi to zabralo skoro hoďku a půl, se tady člověk 2 dny neukáže a tady se to množí jak houby po dešti.
Dodatečně gratuluju :kytka: ke kontrolám, já jdu zítra tak se taky moc těším a doufám, že to bude dobré.
Mě je teď poslední 3 dny docela dobře, tak jsem zvědavá, kdy to na mě zase přijde.
Jinak mi v sobotu slavíme s manželem narozeniny, tak to bude pěknej záhul doufám, že to zvládnu.
Jo a ještě pro vás nové nebo nezapsané do seznámku, včera mi ho Renča poslala, takže kdo budete chtít, tak mi pisněte a já vás tam hodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
10.6.10 09:18

Peťulo, právě ten chlor ti zajistí že je voda čistá, v tomhle vedru se rychle množí sinice ve stojatých vodách. Nehledě na to že někteří lidi jsou čuňátka a pustí do vody i to co tam nepatří :evil:
Skočila jsem na váhu, přibrala jsem 0,5kg za první tři měsíce, jsem spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 09:23

Ijajeki tak to ma tva dr. vymakane, na tech lepsich ultrazvucich jde i na tom prvnim screeningu poznat pohlavi ale ne vzdycky a ne na 100%
No prave s tim bazenem je to slozite ale zase kdyz si uvedomin ze probihaji kurzy pro tehotne na bazene tak asik ta voda nebude tak nebezpecna a vnitrni bazen neni tak teply jako venkovni vyhraty od slunicka ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 09:30

Holky tak ted jsem objevila skvelou vec .. tampony do vody, nemate s tim nektera zkusenosti? 4ks stoji kolem 60,– a vydrzi 3-4 hodiny a jmenuji se Senta Protect ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 09:33

No právě plavání se v těhotenství doporučuje a je příjemné i to ochlazení a chlor miminku nevadí je právě proto, aby voda byla čistá a zánět se chytí spíš kvůli sezení v mokrých plavkách, nebo z vody někde v přírodě kde jsou ryby, sinice apod. Pokud se dodržuje hygiena je malá pravděpodobnost, že bys něco chytla.My máme koupaliště krásně zrekonstruované celý bazén z nerezu a důkladně filtrovaný tak si myslím, že tam mi nic nehrozí. Nikdy se mi nestalo, že bych měla po koupání nějaký problém tak doufám, že ani teď nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 09:35

Už jsem o nich taky slyšela objevila je Tessmi, možná je přes léto vyzkouším, ale nevím jestli mi to nebude nepříjemné já moc nepoužívám ani normální nemám je ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 09:37

Ijajeki tak to ja jsem na tampony zvykla, bez nej ani krok jako myslim pri MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí