Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to já jsem meloun a ananas právě posnídala a co budu obědvat ještě nevím asi si to dám znova. Petule ty máš ultrazvuk úplně ve stejný den jako já. Já jdu už v 8h ráno a ty kdy?
Ijajeki jojo ja mam ultrazvuk v Ostrave ke screeningu na 9:40, ty mas tez screening?
Jo taky, akorát já ho mám u svojí doktorky. Tak to mám zároveň i poradnu.
Aha tak to mas dobre .. me ani ta Ostrava nevadi, je to hezke prostredi, novej pavilon tak to pusobi prijemne a min. tyden jsem se divala na dokument o nedonosenych deti a prevazne tam byla fakultka v Ostrave a prave byla tam i mistnost kde delaji ultrazvuk .. vypadalo to hezky, velka mistnost a naproti postele byla na zdi velka plazma(LCD) kde prave vidime miminko .. ![]()
Peti, tak já na veřejný koupak nechodím, takže nemám strach že něco chytím. Chodím jen k našim na zahradu, mají ho obrovský tak je to paráda a viděla bych to na chvíli a pěkně s kloboukem na hlavě a raději se osušit potom, ať nepřechladnu ![]()
Taky na koupaliště ani do lomu raději letos ne, máme bazén na chaloupce. Taky celkem velký, takže se ani nebojím. Jen v něm asi nebudu moci blbnout, jak jsem byla zvyklá. Budu muset trochu s klidem a ne moc na dlouho.. ![]()
Vio ja prave take nechodim bo mam i kozni problemy (akne) a jsem alergicka na chlorovanou vodu co je na bazene, tak jsem se bazenu vyhybala a prave bazen maji rodice od pritele takze tam se jezdime koupat ale prave jsem premyslela o verejnym ze by jsme v sobotu zasli i s malym
zase ty venkovni nejsou tak chlorovane nekde na tech vesnicich ale mam strach teda ..
Přesně s bazénem to taky je nejlepší já teda budu chodit i na normální koupák tam je voda dost hlídaná, ale po koupání sprcha usušit a do stínu. Petule na plazmě to uvidím taky není sice přímo obří, ale je. Moje doktorka má dokonce i 3D ultrazvuk to mám ještě na rozmyšlenou jestli ho budu chtít dělá se v 18tt a stojí 900,– dostaneš z toho barevnou fotku a 20min. film s miminkem. Nebo pak můžu jít na normální ultrazvuk ve 20tt a ten vyjde na 350,–. Ještě jsme se doma nedomluvili, ale možná na ten 3D půjdu musí to být krásné vidět miminko na obrazovce takhle naživo.
Uuuuuuuuufffffffffffff
Teda holky vás dočíst to je sakra dřina teď mi to zabralo skoro hoďku a půl, se tady člověk 2 dny neukáže a tady se to množí jak houby po dešti.
Dodatečně gratuluju
ke kontrolám, já jdu zítra tak se taky moc těším a doufám, že to bude dobré.
Mě je teď poslední 3 dny docela dobře, tak jsem zvědavá, kdy to na mě zase přijde.
Jinak mi v sobotu slavíme s manželem narozeniny, tak to bude pěknej záhul doufám, že to zvládnu.
Jo a ještě pro vás nové nebo nezapsané do seznámku, včera mi ho Renča poslala, takže kdo budete chtít, tak mi pisněte a já vás tam hodím.
Peťulo, právě ten chlor ti zajistí že je voda čistá, v tomhle vedru se rychle množí sinice ve stojatých vodách. Nehledě na to že někteří lidi jsou čuňátka a pustí do vody i to co tam nepatří ![]()
Skočila jsem na váhu, přibrala jsem 0,5kg za první tři měsíce, jsem spokojená ![]()
Ijajeki tak to ma tva dr. vymakane, na tech lepsich ultrazvucich jde i na tom prvnim screeningu poznat pohlavi ale ne vzdycky a ne na 100%
No prave s tim bazenem je to slozite ale zase kdyz si uvedomin ze probihaji kurzy pro tehotne na bazene tak asik ta voda nebude tak nebezpecna a vnitrni bazen neni tak teply jako venkovni vyhraty od slunicka ..
Holky tak ted jsem objevila skvelou vec .. tampony do vody, nemate s tim nektera zkusenosti? 4ks stoji kolem 60,– a vydrzi 3-4 hodiny a jmenuji se Senta Protect ..
No právě plavání se v těhotenství doporučuje a je příjemné i to ochlazení a chlor miminku nevadí je právě proto, aby voda byla čistá a zánět se chytí spíš kvůli sezení v mokrých plavkách, nebo z vody někde v přírodě kde jsou ryby, sinice apod. Pokud se dodržuje hygiena je malá pravděpodobnost, že bys něco chytla.My máme koupaliště krásně zrekonstruované celý bazén z nerezu a důkladně filtrovaný tak si myslím, že tam mi nic nehrozí. Nikdy se mi nestalo, že bych měla po koupání nějaký problém tak doufám, že ani teď nebude.
Už jsem o nich taky slyšela objevila je Tessmi, možná je přes léto vyzkouším, ale nevím jestli mi to nebude nepříjemné já moc nepoužívám ani normální nemám je ráda.
Ijajeki tak to ja jsem na tampony zvykla, bez nej ani krok jako myslim pri MS ![]()