Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
9.6.10 15:24

holky ja mam tp podle tehu kalendare na 29.1 tak posledni jsem ja :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.6.10 15:27

no jo holky, ale aby vám to taky ještě neposunuly. Komusi to posunuli dopředu…teď si nejsem jistá, ale myslím, že se to týkalo Amálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
9.6.10 15:31

Tessmi, no jo, fakt… to jsem zvědavá, kdo to nakonec bude :mrgreen: Macek šel ven 37+2, tak na sebe to moc nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
9.6.10 16:29

Amálka má myslím termín an Vánoce :wink: Mi ho taky furt posunují. Jednou mi dr. řekl že 3.1. potom mimčo změřil a řekl že to bude 5.1. Ale kdo ví, kdy se drobečkovi bude chtít ven :-)
Tak já jsem dnešek přežila, dokonce nakoupila a už si hovím doma a půjdu dělat zeleninový salát na večeři. Jaaj, to je krása :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.6.10 18:55

Ahoj holky, to jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol: Já jsem dostala chut na smažený sýr, jinak já mám celkově v poslední době chut na samý zdravý jídla :lol: A hlavně večer, přes den v tom vedru nemám chut na nic. Jinak jsem na tom holky taky tak, jeden den je mi zle a další den mi není vůbec nic, že si ani nepřipadám těhotná, tak asi je to normální, záleží na hormonech si myslím :roll: Nejlíp se cítím po ránu, to mě ani prsa tak nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
9.6.10 19:22

Holky, tady máme ošklivo, bouřka a přívalové deště, teď jsem dojela domů autem a bylo to strašný, jsem komplet promočená a zmrzlá 8-o
Moni gratuluji a tu fotku nám sem určitě dej, jsme zvědavé :-D
Dobrou paměť máte holky, mě posunuli termín z 1.1. na 24.12. z nového roku na štědrý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
9.6.10 19:40

Tak u nas je porad krasne, ted jsme dojeli domu, byli jsme u mamky od pritela i grilovanou klobasku jsem mela .. mnam :) Doma je uplne na umreni, v noci by mohlo aspon zaprset aby byl lepsi vzduch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 19:44

jj holky ja uvidim co mi rekne gynekolog v pondeli za termin :nevim: ten co mam je jen z netovyho kalendare :mrgreen: k nam se prave zene bourka uz je tma jak v pulnoci a uz je i prsik tak aspon bude fajn vzduch :dance: :dance: :dance:

leni: taky mam nejak chut na smazak kdyz to tady ctu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.6.10 20:02

Kendra,máme stejný týden na den:) To budeme rodit spolu:))
Já se objednala na screening a stojí mě to 1450..ale co bych pro broučka neudělala :kytka: Ale je teda divný,že všude je cena jiná… :think:
Dnes jsem měla zvracící premieru.Doufám,že byla i poslední:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
9.6.10 20:24

Lucy nic si z toho nedělej já jdu na kontrolu až 24.6. a to po měsíci. Taky už se těším až to bude přijde mi to hrozně dlouho. Gratuluju všem co mají úspěšně kontroly za sebou. A mám to taky s těmi nevolnostmi na přeskáčku někdy je mi zle celý den někdy jen trochu a jindy vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.6.10 22:23

A co mám říkat já :cry: já jdu až 30.6. po pěti týdnech, vůbec mi to neutíká :-( Kdyby to bylo na mě, chodila bych aspon jednou týdně. A co chudák Peťulee :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
9.6.10 22:32

Aojky holky, já jdu na kontrolu taky 15.6., jdu na odběry a mám mslíbený o UTZ jestli je vše OK, zlatá zlatá moje dr. nemůžu si jí vynacvhálit.
Peťule to je hrzoný, dkyž ti nedělá UZ… :-(

Jinka se hlsáím ke stejným pocitům jako máte asi všechyn, když je mi zle,t ak si říkám, že je to vp ohodě, že je mimísek OK a pak je mi dobře a hned si říkám, že je něco v nepořádku..... ale to jsem měla i u prvního těhu a nakonec jsem to přestáli v pohodě :-)

Nutel taky chodíme s Míšou na palvání a je to super, máme teda zatím 3 kurz,ale už miluje vodu, krsáěn se potápí a vůbec z ní nemá strach. až si někdy říkám, jestli jsem to st ou průpravou nepřehnala :-D Dneska jsem mu na zahradě napustili jen malý bazének a nejdřív tak nevěřícně kouokal jako co je to za provokaci, dkyž se mnou jinka plave ve velikém bazénu, ale pak si začal hrát a z vody jsem šli samozřejmě se řevem :-D

Tak a už nevím co jsem ještě chtěla napsat, jsem poselndí dobou fakt utpá a zapomětlivá :-D. opatrujte se i mimísky já jdu zapadnout do pelechu pa Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
10.6.10 05:17

Dobré ráno holky, dnes mě po dlouhé době vytáhl z postele hlad :lol:
Pomalu vylejzá sluníčko a vzhledem k tomu že je obloha vymetená bude dnes asi pěkný pařák 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 06:11

Dobre ranko holky
tak vecer a noc byl hrozny, doma 26°C a me opet spatne, sotva jsem se probudila uz jsem :poblion:
Zase me boli zaludek, mam hlad ale nevim zda v sobe neco udrzim. Muzu rict ze taky jeden den je dobre, druhy zase spatne a muzou za to zrejme hormony protoze ty se prece zvysuji co druhy den .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 06:16

Jinak holky s tim ultrazvukem je to hrozne, musim cekaz az do 24.6. coz bude screening, k dr. jdu pak s vysledky 28.6. coz nebudu touzit a nastvalo by me kdyby mi delala ultrazvuk tri dny po ctyri dny po screeningu kdyz mi ho neudelala minule. Nejhorsi je ze jsem ani :srdce: nevidela. Trosku me jisti ze je mi porad spatne, :poblion: a je to mesic co by se melo srdicko objevit proto jsem si vcera udelala testik co me zbyl bo za mesic by hormony urcite o dost klesly a carky by nebyla tak vyrazna, byla tam jeste driv nez ta kontrolni. Vim ze se neda na testy takhle spolehat ale aspon trosku me to uklidnilo aby bylo vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí