Poradna duly
Jana Čurdová
holky ja mam tp podle tehu kalendare na 29.1 tak posledni jsem ja
![]()
no jo holky, ale aby vám to taky ještě neposunuly. Komusi to posunuli dopředu…teď si nejsem jistá, ale myslím, že se to týkalo Amálky
Tessmi, no jo, fakt… to jsem zvědavá, kdo to nakonec bude
Macek šel ven 37+2, tak na sebe to moc nevidím ![]()
Amálka má myslím termín an Vánoce
Mi ho taky furt posunují. Jednou mi dr. řekl že 3.1. potom mimčo změřil a řekl že to bude 5.1. Ale kdo ví, kdy se drobečkovi bude chtít ven ![]()
Tak já jsem dnešek přežila, dokonce nakoupila a už si hovím doma a půjdu dělat zeleninový salát na večeři. Jaaj, to je krása ![]()
Ahoj holky, to jsem ráda, že v tom nejsem sama
Já jsem dostala chut na smažený sýr, jinak já mám celkově v poslední době chut na samý zdravý jídla
A hlavně večer, přes den v tom vedru nemám chut na nic. Jinak jsem na tom holky taky tak, jeden den je mi zle a další den mi není vůbec nic, že si ani nepřipadám těhotná, tak asi je to normální, záleží na hormonech si myslím
Nejlíp se cítím po ránu, to mě ani prsa tak nebolí.
Holky, tady máme ošklivo, bouřka a přívalové deště, teď jsem dojela domů autem a bylo to strašný, jsem komplet promočená a zmrzlá ![]()
Moni gratuluji a tu fotku nám sem určitě dej, jsme zvědavé ![]()
Dobrou paměť máte holky, mě posunuli termín z 1.1. na 24.12. z nového roku na štědrý den ![]()
Tak u nas je porad krasne, ted jsme dojeli domu, byli jsme u mamky od pritela i grilovanou klobasku jsem mela .. mnam
Doma je uplne na umreni, v noci by mohlo aspon zaprset aby byl lepsi vzduch ![]()
jj holky ja uvidim co mi rekne gynekolog v pondeli za termin
ten co mam je jen z netovyho kalendare
k nam se prave zene bourka uz je tma jak v pulnoci a uz je i prsik tak aspon bude fajn vzduch
![]()
leni: taky mam nejak chut na smazak kdyz to tady ctu
![]()
Kendra,máme stejný týden na den:) To budeme rodit spolu:))
Já se objednala na screening a stojí mě to 1450..ale co bych pro broučka neudělala
Ale je teda divný,že všude je cena jiná… ![]()
Dnes jsem měla zvracící premieru.Doufám,že byla i poslední:))
Lucy nic si z toho nedělej já jdu na kontrolu až 24.6. a to po měsíci. Taky už se těším až to bude přijde mi to hrozně dlouho. Gratuluju všem co mají úspěšně kontroly za sebou. A mám to taky s těmi nevolnostmi na přeskáčku někdy je mi zle celý den někdy jen trochu a jindy vůbec.
A co mám říkat já
já jdu až 30.6. po pěti týdnech, vůbec mi to neutíká
Kdyby to bylo na mě, chodila bych aspon jednou týdně. A co chudák Peťulee ![]()
Aojky holky, já jdu na kontrolu taky 15.6., jdu na odběry a mám mslíbený o UTZ jestli je vše OK, zlatá zlatá moje dr. nemůžu si jí vynacvhálit.
Peťule to je hrzoný, dkyž ti nedělá UZ… ![]()
Jinka se hlsáím ke stejným pocitům jako máte asi všechyn, když je mi zle,t ak si říkám, že je to vp ohodě, že je mimísek OK a pak je mi dobře a hned si říkám, že je něco v nepořádku..... ale to jsem měla i u prvního těhu a nakonec jsem to přestáli v pohodě ![]()
Nutel taky chodíme s Míšou na palvání a je to super, máme teda zatím 3 kurz,ale už miluje vodu, krsáěn se potápí a vůbec z ní nemá strach. až si někdy říkám, jestli jsem to st ou průpravou nepřehnala
Dneska jsem mu na zahradě napustili jen malý bazének a nejdřív tak nevěřícně kouokal jako co je to za provokaci, dkyž se mnou jinka plave ve velikém bazénu, ale pak si začal hrát a z vody jsem šli samozřejmě se řevem ![]()
Tak a už nevím co jsem ještě chtěla napsat, jsem poselndí dobou fakt utpá a zapomětlivá
. opatrujte se i mimísky já jdu zapadnout do pelechu pa Maru
Dobré ráno holky, dnes mě po dlouhé době vytáhl z postele hlad ![]()
Pomalu vylejzá sluníčko a vzhledem k tomu že je obloha vymetená bude dnes asi pěkný pařák ![]()
Dobre ranko holky
tak vecer a noc byl hrozny, doma 26°C a me opet spatne, sotva jsem se probudila uz jsem ![]()
Zase me boli zaludek, mam hlad ale nevim zda v sobe neco udrzim. Muzu rict ze taky jeden den je dobre, druhy zase spatne a muzou za to zrejme hormony protoze ty se prece zvysuji co druhy den .. ![]()
Jinak holky s tim ultrazvukem je to hrozne, musim cekaz az do 24.6. coz bude screening, k dr. jdu pak s vysledky 28.6. coz nebudu touzit a nastvalo by me kdyby mi delala ultrazvuk tri dny po ctyri dny po screeningu kdyz mi ho neudelala minule. Nejhorsi je ze jsem ani
nevidela. Trosku me jisti ze je mi porad spatne,
a je to mesic co by se melo srdicko objevit proto jsem si vcera udelala testik co me zbyl bo za mesic by hormony urcite o dost klesly a carky by nebyla tak vyrazna, byla tam jeste driv nez ta kontrolni. Vim ze se neda na testy takhle spolehat ale aspon trosku me to uklidnilo aby bylo vse v poradku.