Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
10.6.10 18:43

Tak já taky přemýšlím o koupáku,ty tampony jsou prý super! No a sluníčko…na kontrole jsem dostala sprda,že se opaluju,měla jsem spálené ramena,takže pro tento rok se sluníčkem kámoška nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
10.6.10 19:12

Holky já na sluníčku vůbec nejsem, jen co je nutné při chůzi po městě, práci na zahradě a té není moc a opaluju se strašně rychle. Dělám si čínskou polévku, já vím je to hnus, ale chuť je silnější než já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
10.6.10 19:14

Tak já nad koupáním taky uvažuju,vodu miluju…Ale mě mrzí,že letos u nás neotevřou koupaliště kvůli povodním,byli tam hrozné škody,tak to nestihnou spravit,budem muset jezdit do vesnice kousek dál…Jinak taky jsem četla že s chlorovanou vodou žádné problémy nebývají,jen na to sluníčko si musíme dát pozor… :roll: A holky,kupujete si některá těhotenské plavky??Já už jsem se rozhlížela,jen pořád nevím jestli to má cenu na tu jednu sezónu…? :think:
Jinak akné mě taky hrozně trápí,vůbec nevím co s tím,připadám si jako nějaká puberťačka..... :zed: Nemáte někdo nějaký tip na kosmetiku,co pomáhá abych se toho zbavila…??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 19:18

Lucy: tak ja jsem neodolala a plavky mi prijdou v pondeli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 19:23

Tak holky uz jsme doma, bazen jsem nakonec nezkousela kdyz jsem videla jak pritel tam lezl tak tak :D kvuli chvilce se mi tam nechtelo a nebylo mi vubec dobre, ted jsem prejezena z grilovani :)
Jinak tampony do vody mam, staly 59,– kupovala jsem je v lekarne dr. Max a meli akci - Calibrum Mami 120 tablet za 360,– a je u toho krem proti striim coz je uplne zadarmo, ja jsem babyplan kupovala vzdy 60 tablet za 300,– tak mam aspon na delsi dobu vystarano :)
Ja tehu plavky urcite kupovat nebudu, do konce leta to bricho nebude tak extremne velke ze bych ho musela zakryvat a pokud se budu koupat jen u pritelovych rodicu tak to nema smysl ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 19:26

Lucy jinak na akne je nejlepsi konopi, listecky pekne vyluhovat a pak se vodickou potirat, u me se dely zazraky :D ale ted to urcite vhodne nebude ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 19:27

ja uz jsem nove potrebovala a navic to jsou tankiny zustanou mi i pak :palec: ja brisko schovavat musim :-? taky jsem si objednala mamavit 120tb a darek byl mamastrie krem za 360kc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 19:28

za 360kc oboje :mrgreen: :mrgreen: jsem to blbe napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 19:29

Jo tak tankiny to jo .. Mamavit tam meli take ale o hodne levnejsi nez je Calibrum .. Jinak ten krem bude nejspis stejny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 19:31

Peti: ja to koupila na netu tak to tam maji asi natahli no neva hlavne ze neco budu mit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 19:33

Mozna ted maji nejakou akci .. vitaminy a k tomu ty kremy za stejnou cenu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 19:40

jj je to nejaka akce a jeste jsem k tomu dostala sumivy tablety multivitaminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
10.6.10 19:53

Tak já si koupila Femibion 400 a mazání od Vichy a jsem o 1050,– lehčí :mrgreen:
Zítra ráno jdu na kontrolu, uvidím miminko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.6.10 20:05

Femibion me dr. doporucovala ale moc lidi jsme neslysela ze ho bere, vetsina calibrum a ja sem s nim zacala uz od snazeni tak v nem budu i pokracovat.
Amalko tak to ti zavidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
10.6.10 20:54

Holky, tak já jsem až teprve teď odváželi jít nakoupit do obchodu. Celé odpoledne jsem proležela a taky trošku pospala :wink: Teď je mi fajn, tak jdu něco dělat a konečně pojíst. V tom horku nemám chuť vůbec na nic…
Jinak já si plavky nové taky budu kupovat, ale ne těhu. Vždycky si kupuju tankiny, takže je to v podstatě jedno…ake asi si koupím vyšší kalhotky. příští rok po porodu se budou hodit :wink:
Tak já jdu něco děla, když je mi konečně dobře a můžu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital