Poradna duly
Jana Čurdová
No Peťule, to já si taky myslela, že je to třeba zbytek z hematomu nebo tak, ale všechno čisté…dokonce mě nahnali na velký utz a tam taky nic…no uvidíme… ![]()
Med mám moc ráda, ale s mírou..
A jestli jsou na Hukvaldech medové slavnosti, pak se tam určo zajedeme kouknout
Supr tip na výlet
![]()
Peti, proto právě půjdu na nákupy až večer, včera jsme taky byla v obchodě až v osum a bylo konečně obstojně. Tak dneska to taky tak vidím ![]()
Jo taky se tam těším, mám med moc ráda…
Tady je nějaké info:** 12. - 13. 6. Medový víkend**
Mělo by to být prý na hradě, ale to si nejsem jistá. Bližší info nevím. Prostě jdeme kuknut a udělat si výlet ![]()
Fuj holky, ale u nás v kanclu se vzduch ani nehne, to je katastrofa, no není mi zrovna nejlíp
Ještě, že jdu za chvíli domů…
No ja zase budu skoro celej den sama doma, pritel jede pro maleho a pak jedeme na noc k nasim. Budu tajne doufat ze pristi tyden bude pres 20°C to uz se bude moci jit na nakupy ![]()
No jako i doma je hrozne k tomu spatne .. Ted jsem na balkon povesila povleceni tak aspon to trosku stini a jde z tama chladno ale v takovem pocasi to bude hned suche ..
Vio, dík za tip, já myslím, že podrobnosti bychom našli na webu hradu… ![]()
Každopádně, to vedro a bezvětří mi taky nedělá dobře..což se je u mě zvláštní, protože já od malička miluji 30stupňů ve stínu - to bylo vždycky moje..Jenže teď, jak se teplota přehoupne přes 25stupňů jsem mimo a musím být někde zavřená, jinak kolabuju… včera jsme jeli do obchodu kolem 4hod a já po dvu krocích z auta málem ležela na zemi, tak šup zpět domů, že… ![]()
Snad už se to brzy uklidní ![]()
no nic, jdu si ještě lehnout, než vyrazím za stříháním
Mějte se hezky holky ![]()
Holky tak jsem zalozila uzavrenou skupinu .. tak se pridavej te ![]()
No, holky, mě zrovna teď taky není zrovna 2× nejlíp. Přemýšlím, že požádám šéfa o uvolnění. Od rána jsem už 3×
a to u mě není normální. Tipuju, že to bude těma vedrama, protože se mi zvedá žaludek už od úterý ![]()
Vio …Medový slavnosti ti teda závidím. Já med přímo zbožňuju. Šéf je včelař, takže máme domácí medík ![]()
Peti buď na sebe opatrná a raději jenom polehávej.Je možný, že to byly zbytky hematomu, ale taky ses třeba mohla nějak blbě pro něco natáhnout a mohla ti prasknout nějaká cévka. Prej se to stává často, proto těhule nesmí zvedat nic těžkýho a nesmí se moc natahovat ![]()
Holky tak jsem rozeslala pozvanky do skupiny .. prosla jsem poslednich 20 stranek a mam 14 holek komu jsem to poslala, snad jsem na nikoho nezapomnela, kdyztak se predem omlouvam ![]()
Nutel no to je my teď sice máme 1/2 baráku kde máme 3+kk, ale v přízemí máme firmu a ta je potřeba rozšířit, tak asi budem stavět a firma se zvětší i o naše patro a nebo zůstaneme a postaví se něco pro firmu, ale ta 1. varianta se nám zamlouvá zatím víc ![]()
Tak to my máme sice pozemek na něm i část základů, letos se snad ta deska už dodělá
. Ale hrubou stavbu vidím tak za 2 roky a pak se uvidí jak dál. Asi ne dřív než začnu chodit zpět do práce, splácíme zároveň byt ještě min 4 roky.A ten chceme nechat a pronajímat příteli dorůstají děti tak aby případně měli kam jít. Ale říkám si že do 3 let to snad ve společné ložnici všichni přežijem ![]()
Peti, to je rychlost. Děkujeme za uzavřenou skupinu…snad se tam všichni pomalu přesunou ![]()
Ach jo, ale já dneska v té práci opravdu trpím. Je mi děsně a ještě ten čas vůbec neutíká… ![]()
Vio byl to dobry napad
Ja jsem nad tim uvazovala uz dele, uz jsme byli prece zvykle i ze snazenicka z uzavrene skupiny ![]()
Přidávám rozšířený seznámek o Ikulku, kdyby měl někdo další zájem, tak se ozvěte, dám ho i do uzamčené ![]()
Holky a budete psát i sem nebo už jenom do té uzamčené? ![]()
Ahojky holky!Díky za radu s plavečkama…Asi to teda letos taky vydržím ve dvojdílných,protože ty ceny za nové jsou hrozné,tak to radši jednu sezónu vydržím…
Jdu se teda taky přidat do té uzavřené skupiny a byla bych asi pro kdyby jsme teda psali už jen tam ať se nám to neplete… ![]()
Ahojky děvčata, hlásím se po hodně dlouhé době, ale dělala jsem dvě zkoušky, tak jsem si e-mimino zakázala. Uffff, mám je za sebou, ještě jednu příští pátek a pak jedem na dovču. Ty vedra jsou fakt šílený, já si včera i dneska v práci myslela, že s sebou šlehnu, dneska nás šéf ale pustil o hoďku dřív.
Já jdu v pondělí na kontrolu, tak mám docela strach, aby bylo vše ok, mám nějaký divný pocit. Docela Vám všem, co máte už
závidím, víte, že je vše v pořádku. Snad se taky dočkám uklidnění. Přeju všem, abyste přežili zbytek veder, snad zítra bude líp.