Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6937
11.6.10 08:26

No Peťule, to já si taky myslela, že je to třeba zbytek z hematomu nebo tak, ale všechno čisté…dokonce mě nahnali na velký utz a tam taky nic…no uvidíme… :wink:
Med mám moc ráda, ale s mírou.. :lol: A jestli jsou na Hukvaldech medové slavnosti, pak se tam určo zajedeme kouknout :palec: Supr tip na výlet :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.6.10 08:43

Peti, proto právě půjdu na nákupy až večer, včera jsme taky byla v obchodě až v osum a bylo konečně obstojně. Tak dneska to taky tak vidím :wink:
Jo taky se tam těším, mám med moc ráda…
Tady je nějaké info:** 12. - 13. 6. Medový víkend**

• medové výrobky k prodeji, jako jsou med, propolis, včeli vosk, svíčky, medové nápoje a zákusky atd
  • ukázky výroby medových svíček a dalších produktů

Mělo by to být prý na hradě, ale to si nejsem jistá. Bližší info nevím. Prostě jdeme kuknut a udělat si výlet :palec:
Fuj holky, ale u nás v kanclu se vzduch ani nehne, to je katastrofa, no není mi zrovna nejlíp :roll: Ještě, že jdu za chvíli domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 08:49

No ja zase budu skoro celej den sama doma, pritel jede pro maleho a pak jedeme na noc k nasim. Budu tajne doufat ze pristi tyden bude pres 20°C to uz se bude moci jit na nakupy :)
No jako i doma je hrozne k tomu spatne .. Ted jsem na balkon povesila povleceni tak aspon to trosku stini a jde z tama chladno ale v takovem pocasi to bude hned suche ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
11.6.10 08:55

Vio, dík za tip, já myslím, že podrobnosti bychom našli na webu hradu… :nevim:
Každopádně, to vedro a bezvětří mi taky nedělá dobře..což se je u mě zvláštní, protože já od malička miluji 30stupňů ve stínu - to bylo vždycky moje..Jenže teď, jak se teplota přehoupne přes 25stupňů jsem mimo a musím být někde zavřená, jinak kolabuju… včera jsme jeli do obchodu kolem 4hod a já po dvu krocích z auta málem ležela na zemi, tak šup zpět domů, že… :think:
Snad už se to brzy uklidní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
11.6.10 08:57

no nic, jdu si ještě lehnout, než vyrazím za stříháním :lol: Mějte se hezky holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 09:01

Holky tak jsem zalozila uzavrenou skupinu .. tak se pridavej te :)

https://www.emimino.cz/…dnatka-2010/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.6.10 09:02

No, holky, mě zrovna teď taky není zrovna 2× nejlíp. Přemýšlím, že požádám šéfa o uvolnění. Od rána jsem už 3× :poblion: a to u mě není normální. Tipuju, že to bude těma vedrama, protože se mi zvedá žaludek už od úterý :-?
Vio …Medový slavnosti ti teda závidím. Já med přímo zbožňuju. Šéf je včelař, takže máme domácí medík :wink:
Peti buď na sebe opatrná a raději jenom polehávej.Je možný, že to byly zbytky hematomu, ale taky ses třeba mohla nějak blbě pro něco natáhnout a mohla ti prasknout nějaká cévka. Prej se to stává často, proto těhule nesmí zvedat nic těžkýho a nesmí se moc natahovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 09:22

Holky tak jsem rozeslala pozvanky do skupiny .. prosla jsem poslednich 20 stranek a mam 14 holek komu jsem to poslala, snad jsem na nikoho nezapomnela, kdyztak se predem omlouvam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.10 09:22

Nutel no to je my teď sice máme 1/2 baráku kde máme 3+kk, ale v přízemí máme firmu a ta je potřeba rozšířit, tak asi budem stavět a firma se zvětší i o naše patro a nebo zůstaneme a postaví se něco pro firmu, ale ta 1. varianta se nám zamlouvá zatím víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
11.6.10 09:30

Tak to my máme sice pozemek na něm i část základů, letos se snad ta deska už dodělá :nevim: . Ale hrubou stavbu vidím tak za 2 roky a pak se uvidí jak dál. Asi ne dřív než začnu chodit zpět do práce, splácíme zároveň byt ještě min 4 roky.A ten chceme nechat a pronajímat příteli dorůstají děti tak aby případně měli kam jít. Ale říkám si že do 3 let to snad ve společné ložnici všichni přežijem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.6.10 09:40

Peti, to je rychlost. Děkujeme za uzavřenou skupinu…snad se tam všichni pomalu přesunou :palec:
Ach jo, ale já dneska v té práci opravdu trpím. Je mi děsně a ještě ten čas vůbec neutíká… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 09:51

Vio byl to dobry napad :palec: Ja jsem nad tim uvazovala uz dele, uz jsme byli prece zvykle i ze snazenicka z uzavrene skupiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.10 09:55

Přidávám rozšířený seznámek o Ikulku, kdyby měl někdo další zájem, tak se ozvěte, dám ho i do uzamčené :-)
Holky a budete psát i sem nebo už jenom do té uzamčené? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.6.10 12:14

Ahojky holky!Díky za radu s plavečkama…Asi to teda letos taky vydržím ve dvojdílných,protože ty ceny za nové jsou hrozné,tak to radši jednu sezónu vydržím… :wink: Jdu se teda taky přidat do té uzavřené skupiny a byla bych asi pro kdyby jsme teda psali už jen tam ať se nám to neplete… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
11.6.10 16:29

Ahojky děvčata, hlásím se po hodně dlouhé době, ale dělala jsem dvě zkoušky, tak jsem si e-mimino zakázala. Uffff, mám je za sebou, ještě jednu příští pátek a pak jedem na dovču. Ty vedra jsou fakt šílený, já si včera i dneska v práci myslela, že s sebou šlehnu, dneska nás šéf ale pustil o hoďku dřív.
Já jdu v pondělí na kontrolu, tak mám docela strach, aby bylo vše ok, mám nějaký divný pocit. Docela Vám všem, co máte už :srdce: závidím, víte, že je vše v pořádku. Snad se taky dočkám uklidnění. Přeju všem, abyste přežili zbytek veder, snad zítra bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí