LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
2.7.08 19:22

ahoj kočenky! tak MÁM PRŮKAZKU! popovídaly jsme si se sestřičkou. vše mi k ní vysvětlila, i co mě čeká za vyšetření… a tak.. bavily jsme se o porodnici.. a o tom jak to tam chodí… jsem spokojená!
Jinak mám dotázek! holky když je někdo staniční sestra? je to vrchní sestra? anebo ne?
jo a ještě jeden! co si myslíte o tom když prdne voda v 31tt porod být musí co? kdyby odteklo jen trošku vody a nebyla zatím infekce..???
určitě ji někdo znáte! holka z těhulek nově se snažící KURY jela na Slovinska na dovču! a v noci jí rupla plodovka leží v Ljubljani.. v nemocnici dost hotová! nevím jaká je tam péče.. ale mimís určo inkubátor.. TP měla na začátek záři! ach jo! hned mám před očima Vanessku! chudák Kury!!! a ještě doví jak je to s pojištěním!
to jsem chtěla jet do Chorvatska! ani náhodou!!! raději budu ležet doma!!!!
no chci ten monitor tu podložku do postýlky.. vím, že pro dvojčata musí být dvě… a nejlépe dvě postýlky kvůli tomu.. nebo jsem to dočetla v diskusi u dvojčátek!
Apricose gratulka ke svatbě!
všem gratulka k úspěšným kontrolám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.7.08 20:09

Ahojky,
Leníku, mrkni se na http://www.dvojcata.kat.cz/. Je tam galerije kočárků. Určitě si tam vybereš. Nebo jdi na stránky dvojcata.cz. Holky ti tam poradí ve výběru kočárku.
Dneska už je vědší výběr dvojčatovích kočárků než byl před čtyřmi roky. Vědšina se jich vejde do 80 dveří.

Já si budu asi pořizovat kočárek z bazaru. Na holky jsem měla Mikádo discaveri duo. Byla jsem sním velice spokojena. Bohužel jsme ho vloni prodali. Tak bych si chtěla pořídit ten samí. A nebo podobný.

Monitor dechu si budu nejspíše pořizovat jen v případě že ho budu potřebovat. Už kvůli tomu že byh musela mít dva.

• Citovat
  • Upravit
1470
2.7.08 20:10

Gratuluju ke kontrolám, nějak se mi ten týden vleče…

Znovu jsem upřesnila kalkulaci na svatbu a leze to do strašných cifer! Začíná mě to děsit :( A byla jsem kouknout na šaty a neměli nic s ramínky, jen korzety, tak jsem zas rychle vycouvala…

Jdu si lehnout, jsem stahaná jak kůň, tak dobrou noc mamky a opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.7.08 20:27

Leníku, mrkni se na http://www.dvojcata.kat.cz/. Je tam galerije kočárků. Určitě si tam vybereš. Nebo jdi na stránky www.dvojcata.cz. Holky ti tam poradí ve výběru kočárku.
Dneska už je vědší výběr dvojčatovích kočárků než byl před čtyřmi roky. Vědšina se jich vejde do 80 dveří.

Já si budu asi pořizovat kočárek z bazaru. Na holky jsem měla Mikádo discaveri duo. Byla jsem sním velice spokojena. Bohužel jsme ho vloni prodali. Tak bych si chtěla pořídit ten samí. A nebo podobný.

Monitor dechu si budu nejspíše pořizovat jen v případě že ho budu potřebovat. Už kvůli tomu že byh musela mít dva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.7.08 20:29

holky omlovám se to anonimní je moje. Nešlo mi to odeslat. Až pozděj jsem zjistila že nejsem přihlášená. Těť se mi to podařilo nějak poslat ještě jednou.

Macíku, gratuluji k průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.7.08 20:30

Jindro - díky za typ, ten web vypadá obsáhle. Zatím mám ještě na vše dost času, ale mít přehled určitě není od věci.

Apri - gratuluji mladá paní, nějak jsem to předtím přehlédla.

Zuzli - v práci se nerozčiluj, v nejhorším případě můžeš mazat na neschopenku. Na ten podbřišek by to možná chtělo více odpočívat.

Pajenko - už abys byla doma, co? Jak to tak sleduju, tak ta péče u nás se s tou zahraniční moc srovnávat nedá.

Tak holky, žádný lumpárny a šetřete se. Zítra frčíme do Prahy na odběry na ten biochemický screening, tak už se toho horka v autě nemůžu dočkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 20:33

Ahoj tak jsem tu zas, akorát nevím na co mám te´d reágovat…Tak budu nakukovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.7.08 20:34

Zuzí.. a co neschopenka? zase? a zůstat tam cxelé těhu!??? bude to lepší než dát výpověď nebo se nechat vyštvat ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 20:54

Mací a v kolikátém týdnu půjdeš na ten 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 21:19

Tu nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
2.7.08 21:23

Já jsem tu a jen vás čtu :-)
Byli jsme s manžou na večeři..cesarsky salat, zeleninový salat a k tomu pizza chleba s anglickou slaninou…mnam mnam…:-)
Koupila jsem si čínské zelí…nevíte nějaký recept na salát?

Jo a manža chce vědět, co to bude…zvědavec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
2.7.08 21:25

Ja tu jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 21:26

lendik: Mňám taky bych si dala. My jsme byly si sednout v pondělí tady v Dobrušce na zahrádce. Kluci dostali chuť na utopence, tak mě navnadily, nakonec je neměli a dali jsme si Dábelské topinky. No ty ale byly opravdu Dábelské. Opravdu pálili. Byly se salámem a spikantní pálivou zeleninovou omáčkou..Mňam. pochutnala jsem si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
2.7.08 21:27

Jinak rá´da to vědět nechce, ale já to asi nevidržím, jsem strašnej zvědavec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
2.7.08 21:28

Holky, uz se to da takhle brzo poznat ??? Vcera jsem byla na kontrole a doktor rekl, tak tady ho mam ekluka.. zeptala jsem se, zda to pozna, tak rekl, ze ne, ze vsichni chteji kluka.. tak nevim… ja chci holku… uz kvuli jmenu, mame doma trochu boj.. Jinak jsem se chtela zeptat, kdy se tak chodi na materskou. posledni dobou zjistuju, ze jsem uplny laik a nic nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí