Poradna duly
Jana Čurdová
Hodně mých známých má X-lander XA a moc si ho pochvalují, jezdí se s ním fakt dobře.
Takže o něm uvažuju. Sousedka má Jané Slalom a je to taky parádní kočárek, jen jiná cenová kategorie.. A Cam Cortina je taky super.
Mějte dobrou noc.
krasny vecer,jen sem docetla.
takze ja na NT nevim zda pujdu proste sem se tam za celej den nedovolala a to mam na to 2 tydny.
manzel se o me strara,porad jak mi je,zda nemam na neco chut,zda me neco neboli,ze bych mela jist aby mi nebylo zase blbe…jj stara a proziva to semnou.
a kocarky???neresim,jak uz jsem jednou psala,nakupovat a vse resit zacnu az v tom zari-rijnu
Jj, my za Janéčko dali 22000, ale bylo to komplet i s nánožníkem. No, je to pálka a já tenkrát tvrdila, že v tom odvozim obě děti. Sem si naivně myslela, že Emička v roce a půl naběhá kilometry vedle kočárku ![]()
Asi 3 holky od nás z července 2007 maj taky Cam Cortinu a sou spokojený.
Holky, manželovi se dělá šoufl při představě, že kupujem další kočár, ale už sem si to pro:,–(ila ![]()
Tak dobrou noc všem!
Bojuju tady, jestli mam jít eště něco sežrat a nebo ten hlad a nevolnost jít zaspat…
Ahoj mamky lednacky .-) já jsem z ledna 2007 - tak pisu z nostalgie - hihi, nechapu jak to uteklo - a ze uz jsou tady dalsi lednacci.-))
kocarek koupila jsem nejdriv jetou inglesinu - byla ok - ale prece jen, spatne se skladala, byla tezka - takze ve trech mesicich male jsem presla na JANE nomad - a super - sice nam pada brzda - klasickej nesvar Janecek… ale jinak - kocar je lehky, snadno skladny - prostorny - to jsou dle me za:,–(ni pozadavky, co by mel kocarek splnovat. Snad to nekomu pomuze.-)
Hlavne hodne naspete - druhorodicky vi - .-)) pak uz to moc nejde
Pohodove tehu preje Lusie a Kiki
ahoj kočandy!
no hurá! dnes bylo co číst!
Ppetruš dobře jak tedy chceš přestěhuj se… Dai myslím si, že budeme rády když zůstaneš i tady u nás.. samozřejmě to není problém!
Jinak kočár neřeším! sestra má Deltim trojkombinaci.. a jezdilo se mi s ním moc hezky! tak mi ho půjčí a pak si koupím až na léto sporťák.. nějakej lehkej.. a fajn! to měla trojkolku, ale ta mi nevyhovovala. přišlo mi že při nájezdu na chodník je vratká! tak si pak něco seženu
Honem nevím na co reagovat.. na kontroly! jo všem gratulka plňte galerku ať je pak co porovnávat! až budeme mít ty velký pupky.. a taky už hodte někdo svůj pupík! GAV nám to slíbila a nestíhá asi.. já se zkusím vyfotit a poslat vám svůj pupík!
hezký večer všem!
jooo já jsem dnes řádila! uklidila jsem celou ložnici - přestěhovala ji, aby se vešla postýlka… a hlavně! pod postelema byl šílenej binec, co se nehodilo… šup s tím pod postele… tak už mám čisto!! mám radost! a teď večer jsem stihla ještě uklidit špajz!
my máme v neděli pouť tak musím trošku uklidit! víte? ![]()
http://img380.imageshack.us/…2/137dh6.gif /> http://img170.imageshack.us/…a902atr2.gif 1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 28.7. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3.-4. Laky UTZ TP 2.1. 2009 3.-4. Pajenka UTZ TP 2.1. 2009 5. Gabča KO, UTZ 16.7. TP 3.1. 2009 6. Macik74 UTZ 9.7. TP 4.1. 2009 7. MishaB. UTZ 26.6. TP 5.1. 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Daniela82 KO TP 9.1. 2009 10. EKcko UTZ TP 10.1. 2009 11. Jindra KO 9.7., scr. 8.7. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 12. Lenika KO 1.7. TP 23.1. 2009 13. Petula77 KO 27.6. TP 18.1. 2009 ** 14.-15. Pegina ** KO každý týden,NT+2.7. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 14.-15. Renula scr.7.7. KO 15.7. TP 19.1. 2009 16. Kackak KO TP 22.1. 2009 17.-18.-19. Šamotka KO 8.7. UTZ 2.7. TP 23.1. 2009 17.-18.-19. Panama KO 30.6. TP 23.1. 2009 17.-18.-19. Lendik KO TP 23.1. 2009 20.-21. Keit KO,UTZ 4.7. TP 24.1. 2009 20.-21. Karli NT+ 16.7. TP 24.1. 2009 ** 22.-23. Tereza007 ** KO TP 26.1. 2009 22.-23. Makro UTZ TP 26.1. 2009 ** 24. Zuzlína ** KO 4.8. TP 27.1. 2009 25. Lenka 79 KO, UTZ 27.6. TP 28.1. 2009 DVOJČÁTKA 26. Gamal KO,UTZ 22.7. TP 29.1. 2009 ** 27.-28. Gabriela27 ** UTZ 16.6. TP 31.1. 2009 ** 27.-28. Majuska ** UTZ,KO 23.7. TP 31.1. 2009 ** 29. Lexxie ** KO TP leden 2009 ** 30. Tina11 ** KO,UTZ TP leden 2009 ** 31. MartinaP ** KO,UTZ 15.7. TP leden 2009 ** 32. Daisyzbopo ** KO,UTZ 18.7. TP 5.2. 2009
no ne, dnes jsem první, to se mi ještě nestalo!
Večer jsme byli v restauraci domlouvat hostinu a večerní pohoštění, ta pani je strašně milá
Potom tam za námi dorazil strejda s tetou, koukali trochu vyjeveně proč je zveme na večeři, tak jsme na ně vybalili ty naše novinky
Chtěla jsem strejdu poprosit, jestli by mně odvedl k oltáři, protože taťka už nežije, oba byli strašně dojatí…
Teď frčím nechat vytisknout svatební oznámení, tak si držím palce ať vyberem něco levnýho a hezkýho, začíná se ten rozpočet pěkně nafukovat ![]()
Kočárek už jsem taky řešila, moc těším až ho půjdu vybírat… Ségra si koupila na druhý děcko novej, stál asi 7tisíc, ale je to strašně těžkej tank. Má přehazovací rukojeť a když jede po směru, je to strašně neovladatelný, hrazně vrže atd. Uvidím jak budou penízky, asi ho využiju jen jako hlubokej a koupim si jen sporťák…
ahojky!
no jsem ráda, že nebudu muset shánět celou výbavičku! i tak to bude stačit… chci si koupit asi monitor dechu! na první půl rok! co myslíte??? a pak asi nějakou věc přímo pro mimi do porodnice, jinak budu mít všeho dost! no a kosmetiku… joooo a chci ten fusak emitex! ten si koupím rohodně… ale až budu vědět co to bude! se tak těším!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - tenhle kapsář.. ten s kočkama.. do obýváku na postýlku…
a asi budu potřebovat přebalovací pult!
Ahojky holky!
tak dneska jsem spinkala zas do 11. Takže nic nestíhám, musím poklidit udělat pudink a šupajdit do města, večer se tu zas na chvilku stavím.
Mací děkuji a neboj budu sem chodit co to půjde, akorát v pátek odjíždím na týden pryč.Co se týče monitoru dechu, taky jsem o něm uvažovala. Uvidím ještě. A půpík mi pěkně kyne, taky máte fotečku kynutého knedlíku nakynula jsem totiž celá…
Dai ne vypadáš super! ale fakt! no monitor dechu asi jo! manžel taky souhlasí! ale koupím ho asi na mimibazaru… levnější… uvidím
se mi zasekl metřík! už čtvrtý den jsem 13+1 chi chi chi! doufám, že se to rozběhne!! ![]()
Ahoj holky,
dneska je tu nějak mrtvo. Kde jste kdo?
Vezmu to popořadě:
Jindro - doufám že budete mít očička brzy v pořádku, v tomhle počasí to pro malou musí být strašné
Zuzli - to znám, jedno se nechalo vyfotit celkem v pohodě a druhé se schovává že nešlo ani změřit, natož hezky vyfotit. Tak mám fotku s jedním miminem a jedním mastným flekem Šamotko - já neříkala že se po tom bude moci utlouct
, ale čaj by měl fungovat asi obdobně
Macíku - jaké byly borůvkové knedlíky? Taky bych si dala, asi ukecám maminu na víkend. Děkuji za opravu TP, kdyby sis vzpomněla, tak mi tam ještě můžeš napsat NT+ na 18.7. a ko na 29.7, ale nehoří.
Renulo - už aby byla malá v pořádku! Možná jsem to přehlídla, ale jak jste dopadly na kontrole?
Lendiku - k obvodní a k zubaři se musí, ale bez doporučení. Jen si to necháš potvrdit do průkazky. Když jsem šla při prvním těhu k obvodní, tak jsem myslela, že jen dostanu razítko do průkazky a půjdu, takže jsem slavnostně předběhla plnou čekárnu lidí s vysvětlením, že jdu jen pro razítko a nakonec jsem vylezla za třičtvrtě hodiny, protože naše dr. je děsně pečlivá a psala mi tam výtah z celé karty. Ani vám nemusím povídat jak na mě ty ostatní pacoši pak koukali.
O dalších vyšetřeních by tě měli vždy informovat na gyndě.
Karli - manžel taky mapuje co a jak, a před každou kontrolou tři dny poslouchám jak musim přinést fotku, pak si jí dá na monitor jako pozadí a všem příchozím se chlubí. Dokonce bych řekla, že to prožívá mnohem víc, než při prvním.
Leniko - super míry
, to ti mí dva měli v pátek tak dohromady
. Tak to jdeš přecijen zkusit do práce? Tak přeji hodně štěstí, hlavně už žádné zvracení a moc to nepřeháněj.
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám a dobrým výsledkům.
Ad kočárek a výbavička? Já se přiznám, že teda zatím vůbec netušim. Něco mám samozřejmě schované po Míše, ale vzhledem k dvojnásobné radosti mě toho asi ještě dost čeká přikoupit. Ale zatím to fakt neřeším. A s kočárkem bych celkem dala na rady zkušenějších. V těch dvojčátkových není asi až takový výběr, hlavně mě zaráží, že většina jich je spíš už jako sporťák, těch vyloženě hlubokých mi přijde že je minimum.
Spíš mě teď vrtá hlavou myšlenka, jak dáme do auta tři autosedačky, a v případě delšího výletu samo ještě kočár s sebou. Zatím to vidím jako scifi.
Sakra, to je zase román.
Tak se tu opatrujte, večer zase kouknu, odpoledne budu muset asi předstírat práci ![]()
Ahoj těhulky.
Strašně dlouho jsem sem nic nenapsala, ale občas Vás přečtu. U mě vše dobré, přešli mě nevolnosti. Pupek mi taky roste, už se nezapnu do žádných kraťasů a tak jsem dneska vytáhla šaty a to je co říct, protože já a sukně dohromady nejdou
. Zítra jdu na UTZ screening tak se těším na fotečku(úplně prvně uvidim mimouše) a taky doufám, že vše bude v pořádku. Snad jo, maličkej strach mám. Jinak nic nového není.
Lenko.. no kupte pořádnýho tranzita!!!! a bude! jinak my máme renolt scénic… má výhodu velkou že vzadu má tři dělené sedačky a všechny tři mají tříbodový pás… takže vzadu by se nám i tři sedačky vešly.. a kufr to má velkýýýýýýýýýý! takže i kočár bychom nandali! neměli bychom problém! je to fakt velký rodinný vůz! ![]()
holky mizím !!!
KDYBY SE TU NÁHODOU OBJEVILA LEXXIE, TINA11, NEBO MARTINAP. prosím je.. nemám ještě zadaný termín porodu! díky moc!
hezký den!