Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mad Silence děkuji za vysvětlení… tak to bohužel nezapadám, rodila jsem přirozenou cestou ![]()
@ZuzkaaD Aha tak když se to opakuje, to netuším, může to být druh těhunevolnosti…mé známé se v těhu také dělo spousta neobvyklých věcí a od té doby tvrdí, že je to naprosto trefně nazýváno „jiný stav, při kterém je všechno možné“ ![]()
Snad to brzo přejde…
@geegoun ono neni o co stat
Prave doufam, ze tentokrat to pujde prirozene ale budu si to asi muset trochu vydupat ![]()
@geegoun Njn, budu se s tím muset holt smířit… ![]()
@Mad Silence Tak hlavně, že už je dobře… ![]()
Ahoj holky, tak kdo jak jde tento týden na kontrolu? Ať si můžeme držet palce ![]()
Já půjdu buď zítra nebo ve středu… včera jsem se při milování zase trochu zakrvácela, tak mám strach
nemáte s tím některá zkušenosti? nicméně pevně věřím, že je vše v pořádku, jinak se cítím velice dobře… viróza ustoupila a teď už se jen těšit na hezké počasí ![]()
@geegoun vlastni zkusenost nemam ale znam holciny co spinily cele tehotenstvi. Nicmene bud opatrna a setri se ![]()
U nas je tedy docela veleso. Mala zlobi ze to snad ani mozne neni. Jeci od rana do vecera a ja fakt uz nevim co s ni. Takze dnes po hodine a pul dostala na zadnici a zavrela jsem ji do pokojiku neb bych ji musela asi ubit
Do toho mam zanet mocaku na kterej mi bvodni rekla ze mi nic dat nemuze max jeden paralen
nicmene na gynde mi sestricka poradila at jdu na dve piva ze me to aspon poradne proplachne ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z kontroly. Posílám fotku té mini bublinky
.
@Mad Silence píše:
@geegoun vlastni zkusenost nemam ale znam holciny co spinily cele tehotenstvi. Nicmene bud opatrna a setri seU nas je tedy docela veleso. Mala zlobi ze to snad ani mozne neni. Jeci od rana do vecera a ja fakt uz nevim co s ni. Takze dnes po hodine a pul dostala na zadnici a zavrela jsem ji do pokojiku neb bych ji musela asi ubit
Do toho mam zanet mocaku na kterej mi bvodni rekla ze mi nic dat nemuze max jeden paralen
nicmene na gynde mi sestricka poradila at jdu na dve piva ze me to aspon poradne proplachne
Držím palce, ať jsi brzy v pořádku a malá tě moc nezlobí
.
@Mad Silence píše:
@Rostlinkasrdicko uz bylo? Ja to z toho nepoznam
Díky moc
. Ještě ne, podle poslední menstruace bych měla být 5+3tt a doktor říkal, že to co vidí odpovídá DC, který jsem a srdíčko by mělo být na příští kontrole. Budu doufat
.
Jee tak to budes podobne jak ja
a to jsem se bala, ze ten leden nestihnem ![]()
Srdicko bude urcite
Kdy jdes na dalsi?
Dik za prani. Obvodni mi nakonec napsala nimesil 2× denne ze pry kdyz se vezmou rizika antibiotik vs. Nimesil tak je na tom lip. Ze by se to nelecilo nepripada v uvahu navic i to je pro piskota nebezpecne. Mno a dal se uvidi podle kultivace.
@Mad Silence píše:
Jee tak to budes podobne jak jaa to jsem se bala, ze ten leden nestihnem
Srdicko bude urciteKdy jdes na dalsi?Dik za prani. Obvodni mi nakonec napsala nimesil 2× denne ze pry kdyz se vezmou rizika antibiotik vs. Nimesil tak je na tom lip. Ze by se to nelecilo nepripada v uvahu navic i to je pro piskota nebezpecne. Mno a dal se uvidi podle kultivace.
Tak to je moc dobře, že ti na to něco dali, hlavně ať to co nejdřív zabere.
Jsem objednaná na 10.6., už aby to bylo
. A ty?
@janul_iii píše:
@Rostlinka moc hezký obrázek, veliká gratulace
Díky moc
, sice na něm toho moc není, ale i to stačí ke štěstí
.
@Rostlinka píše:
Díky moc, sice na něm toho moc není, ale i to stačí ke štěstí
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat