Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1608
25.5.13 19:13

@Mad Silence děkuji za vysvětlení… tak to bohužel nezapadám, rodila jsem přirozenou cestou :lol:

@ZuzkaaD Aha tak když se to opakuje, to netuším, může to být druh těhunevolnosti…mé známé se v těhu také dělo spousta neobvyklých věcí a od té doby tvrdí, že je to naprosto trefně nazýváno „jiný stav, při kterém je všechno možné“ :pankac:
Snad to brzo přejde…

• načítám...
1054
25.5.13 19:22

@geegoun ono neni o co stat :)Prave doufam, ze tentokrat to pujde prirozene ale budu si to asi muset trochu vydupat :)

• načítám...
478
25.5.13 20:37

@geegoun Njn, budu se s tím muset holt smířit… :zed:

@Mad Silence Tak hlavně, že už je dobře… :hug:

• načítám...
1608
27.5.13 09:16

Ahoj holky, tak kdo jak jde tento týden na kontrolu? Ať si můžeme držet palce :palec:
Já půjdu buď zítra nebo ve středu… včera jsem se při milování zase trochu zakrvácela, tak mám strach :( nemáte s tím některá zkušenosti? nicméně pevně věřím, že je vše v pořádku, jinak se cítím velice dobře… viróza ustoupila a teď už se jen těšit na hezké počasí :)

• načítám...
1054
27.5.13 09:38

@geegoun vlastni zkusenost nemam ale znam holciny co spinily cele tehotenstvi. Nicmene bud opatrna a setri se :hug:

U nas je tedy docela veleso. Mala zlobi ze to snad ani mozne neni. Jeci od rana do vecera a ja fakt uz nevim co s ni. Takze dnes po hodine a pul dostala na zadnici a zavrela jsem ji do pokojiku neb bych ji musela asi ubit :zed: Do toho mam zanet mocaku na kterej mi bvodni rekla ze mi nic dat nemuze max jeden paralen :zed: nicmene na gynde mi sestricka poradila at jdu na dve piva ze me to aspon poradne proplachne :nevim:

• načítám...
478
27.5.13 12:13

@geegoun Já jdu ve čtvrtek, dej vědět… :hug:

• načítám...
788
27.5.13 15:54

Ahoj holky, tak jsem se vrátila z kontroly. Posílám fotku té mini bublinky :srdce:.

• načítám...
788
27.5.13 16:29
@Mad Silence píše:
@geegoun vlastni zkusenost nemam ale znam holciny co spinily cele tehotenstvi. Nicmene bud opatrna a setri se :hug:U nas je tedy docela veleso. Mala zlobi ze to snad ani mozne neni. Jeci od rana do vecera a ja fakt uz nevim co s ni. Takze dnes po hodine a pul dostala na zadnici a zavrela jsem ji do pokojiku neb bych ji musela asi ubit :zed: Do toho mam zanet mocaku na kterej mi bvodni rekla ze mi nic dat nemuze max jeden paralen :zed: nicmene na gynde mi sestricka poradila at jdu na dve piva ze me to aspon poradne proplachne :nevim:

Držím palce, ať jsi brzy v pořádku a malá tě moc nezlobí :kytka:.

• načítám...
1054
27.5.13 16:42

@Rostlinka :potlesk: srdicko uz bylo? Ja to z toho nepoznam :)

• načítám...
788
27.5.13 16:45
@Mad Silence píše:
@Rostlinka :potlesk: srdicko uz bylo? Ja to z toho nepoznam :)

Díky moc :kytka:. Ještě ne, podle poslední menstruace bych měla být 5+3tt a doktor říkal, že to co vidí odpovídá DC, který jsem a srdíčko by mělo být na příští kontrole. Budu doufat :srdce:.

• načítám...
1054
27.5.13 16:52

Jee tak to budes podobne jak ja :) a to jsem se bala, ze ten leden nestihnem :)
Srdicko bude urcite :hug: Kdy jdes na dalsi?

Dik za prani. Obvodni mi nakonec napsala nimesil 2× denne ze pry kdyz se vezmou rizika antibiotik vs. Nimesil tak je na tom lip. Ze by se to nelecilo nepripada v uvahu navic i to je pro piskota nebezpecne. Mno a dal se uvidi podle kultivace.

• načítám...
788
27.5.13 17:09
@Mad Silence píše:
Jee tak to budes podobne jak ja :) a to jsem se bala, ze ten leden nestihnem :)
Srdicko bude urcite :hug: Kdy jdes na dalsi?Dik za prani. Obvodni mi nakonec napsala nimesil 2× denne ze pry kdyz se vezmou rizika antibiotik vs. Nimesil tak je na tom lip. Ze by se to nelecilo nepripada v uvahu navic i to je pro piskota nebezpecne. Mno a dal se uvidi podle kultivace.

Tak to je moc dobře, že ti na to něco dali, hlavně ať to co nejdřív zabere.

Jsem objednaná na 10.6., už aby to bylo :). A ty?

• načítám...
57
27.5.13 17:21

@Rostlinka moc hezký obrázek, veliká gratulace :hug:

• načítám...
788
27.5.13 17:23
@janul_iii píše:
@Rostlinka moc hezký obrázek, veliká gratulace :hug:

Díky moc :kytka:, sice na něm toho moc není, ale i to stačí ke štěstí :).

• načítám...
1608
27.5.13 17:33
@Rostlinka píše:
Díky moc :kytka:, sice na něm toho moc není, ale i to stačí ke štěstí :).
:dance: :dance: :dance: hurá :) gratuluji :) Doufám, že budu nejpozději ve středu podobnou bublinku :kytka:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+