Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mad Silence Jak to vůbec dopadlo u Vás doma? Byla jsi to Ty kdo to oznamoval příteli po státnicích?
@Mad Silence píše:
@geegoun jojo byla jsem to ja. Zatim je to jakesi mno podivne.
Jak to myslíš? Ví už přítel/manžel, že čekáte miminko?
Už tomu grafu rozumím…konečně jsem tam našla vysvětlení…podle toho tak o chlup, ale opravdu o chloupek vychází opět chlapeček…což nevadí, každopádně jsem moc zvědavá, jestli to vyjde nebo ne ![]()
@Mad Silence Myslím, že pohlaví se dá určit pouze z plodové vody… ale uvidíš, třeba se medicína zase posunula…
To mě mrzí, že to nebyla radostná událost…ale třeba se to ještě zpraví
miminko je přeci zázrak… neobměkčil ani fakt, že je „nadsamec“???
Tak mě ten graf nevychází
Podle něj měla být Viktorka kluk ![]()
Na screeningu ti ještě pohlaví neřeknou, to je moc brzy.
Spis naopak.
Hele nepletes si to s necim?
Pohlavi mi v prvnim tehotenstvi rekli prave na utz ve 20tt ale nejak si nejsem jista, jestli to neni mozne zjistit ultrazvukem uz driv. ![]()
V prvotrimestrálním screeningu to řeknou, sice ne asi na 100%, ale je ta možnost.
Protože pohlavní orgány už dostávají podobu, jakou mají mít. Mě to slíbili taky, že mi to řeknou. A nejsem jediná, i jiná paní mi psala, že jí to řekli teda na 100% a jiné na 80%, a té to v druhém velkém ultrazvuku potvrdili. Záleží na kvalitě ultrazvuku.
A nevím, jestli se to kombinuje s krví.
@Randgrid diiky
Tak to jsem zvedava jeste o neco vic. Fakt nechapu jak to muze nekdo vydrzet a nenechat si to rict
To bych asi praskla zvedavosti ![]()
@marvcel Páni to také koukám…
a obdivuji
myslím, že to musí být krásný pocit zjistit to až u porodu, ale já bohužel nejsem tip, který by to vydržel…a hlavně bych asi nezvládla nedělat si domněnky…
Ten graf jsem zkoušela na syna a nesedí - měla jsem podle něj mít holčičku a teď mi vychází kluk, tak jestli se nemýlí, v tom, že to bude jiné pohlaví, mohla by to teď být holčička ![]()
Holky a jak jste na tom s přibíráním? Zaznamenala jste už některá nějaké kilo navíc? Já už dvě a tak mám docela strach jak rychle to půjde nahoru… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat