Lego Duplo vs. dřevěná vláčkodráha

Anonymní
18.3.11 09:16

Lego duplo vs. dřevěná vláčkodráha

Ahoj maminky,malému budou v létě 2 roky a chci mu koupit jako dárek lego duplo nebo dřevěnou vláčkodráhu.A postupně jedno nebo druhé rozšiřovat.Protože není moc peněz tak mohu vybrat jen jedno,duplo nebo vláčky.Co myslíte,že bude lepší,co děti víc baví?Líbí se mi oboje,ale zatím se nemohu rozhodnout a proto chci znát vaše názory.Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
18.3.11 09:18

Ahoj,já osobně bych zvolila lego duplo :pankac: .Děti si s ním vyhrají víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.3.11 09:20
Gloci píše:
Ahoj,já osobně bych zvolila lego duplo :pankac: .Děti si s ním vyhrají víc.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232

A nemáš možnost, aby si to někde vyzkoušel ? Třeba u kamarádky nebo v MC. U nás by to vyhrálo Duplo. Lucka prostě vláčkům na chuť nikdy moc nepřišla, ale je to holka, u kluků to většinou má úspěch. A nemáte někde poblíž Ikeu ? Tam jsou ty vláčky docela levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

To jsou úplně jiné hračky…
Lego má mnohem víc „možností“. My taky chtěli i dřevěnou vláčkodráhu, ale nakonec budeme dokupovat duplo koleje… Když už jsme s tím začali=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.3.11 09:24

taky jsem pro duplo, pokud teda vyloženě neujíždí na mašinkách. Jde s tím dělat mnohem víc věcí, dá se jednoduše uklidit. A malou vláčkodráhu můžete třeba pořídit později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.3.11 09:25

Ahoj. Tak já doporučuju koupit od obojího ty nejmenší sady, aby si to vyzkoušel. Za jedno odpoledne to nepoznáte :wink: .

My máme dvě holčičky a Duplo i dřevěnou vláčkodráhu. Nadšení bývá ve vlnách. Jsou dny a týdny, kdy si OBĚ hrají s Duplem, někdy si ta starší hraje radši hodiny s vláčky (ale až poté, co jsme pořídili mašinky na baterie).

Kamarádka má dva chlapečky a Duplo nemají, její starší syn je posedlý vláčky :lol: .

Duplo je variabilnější, ale myslím, že celkově i nákladnější - my máme Dupla hodně hlavně díky dárkům od příbuzných - už se ani neptají a vědí, že když přinesou Duplo (klidně i to, co už máme), nadšení bude veliké, a teď i dvojnásobné :wink: .

Pokud bych se měla rozhodnout jen pro jedno, určitě bych dala přednost Duplu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
18.3.11 09:33

Duplo. A pokud nemas moc penez, zkus MMB, urcite sezenes levnejsi nez v obchode(klidne i pouzite, na Duplu to je malo videt) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.11 09:41
MarketaJ píše:
A nemáš možnost, aby si to někde vyzkoušel ? Třeba u kamarádky nebo v MC. U nás by to vyhrálo Duplo. Lucka prostě vláčkům na chuť nikdy moc nepřišla, ale je to holka, u kluků to většinou má úspěch. A nemáte někde poblíž Ikeu ? Tam jsou ty vláčky docela levný.

Bohužel nemám

• Citovat
  • Upravit
20518
18.3.11 09:43

Za mně obojí. Akorát že vláčkodráha se nám tak doma ujala, že si musí s vláčkama hrát všichni včetně prababičky a že budeme asi muset bourat zeď do vedlejšího pokoje :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.3.11 09:47

Ale starší synek mašinky miluje všechny, i ty oparvdové … tohle stavěla máma! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
18.3.11 10:41
Emilie píše:
Ale starší synek mašinky miluje všechny, i ty oparvdové … tohle stavěla máma! :oops:
šikovná maminka :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.3.11 13:56

Duplo ma taky vlacky. Co treba zkusit mensi vlackovou sadu od Dupla. Kdyz ho to nebude bavit, da se to se zanedbatelnou ztratou prodat. Pokud ano, muzes to postupne rozsirovat a dokupovat.
Na druhou stranu se rika, ze neni nad drevenou vlackodrahu. Ja drevo miluju a mam podobne dilema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
8.5.13 20:28

@Emilie mohu se zeptat jestli je to nějaká konkrétní značka vláčkodráhy? Našla jsem třeba na MMB vláčkodráhu 140 dílů za 1900kč, tak abych se třeba i orientovala v cenách, jestli to je moc nebo dobrá cena atd.
Poradíte i někdo další nějaké konkrétní typy vláčkodráh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
8.5.13 20:44

@saphire u těch vláčků je myslím výhodnější kupovat jednotlivé koleje a další věci, v těch sadách je většina kusů domečky, stromečky, zvířátka… prostě ne vláčky. Jednotlivé koleje pohledej na netu, je víc výrobců. Všechny celodřevěné na sebe sedí (snad jen celodřevěné z Levných knih seděly hůř), jen Ikea (plastové konce) se na ně hůř nasazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí