Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zakládám tuto diskuzi pro pobavení ![]()
Zmiňte uživatele, kteří vás napadnou a když někdo zmíní vás, napište o něm, co vás o něm zrovna napadne, nebo co si o něm myslíte.
Upozorňuji, že je to řetězec pro pobavení, ne pro vyžizování účtů. Prosím berte s nadhledem! ![]()
@Sibyla0
@tamata
@sissi79
@jdukolem
@Popelka-9
@Pincenza
@ixule
@msonulka píše:
To se zvrhne
Snad ne, je to fakt pro pobavení ![]()
Stejne to bude zajimave ![]()
jeste stesti, ze na mne si jen tak nekdo nevzpomene, protoze pak bych fakt nevedela, co o kom napsat. Jedine, co me ke spouste nicku napadne je, ze jsou to stale uzivatelky a zavislacky jako ja ![]()
@1Luca
Haha, vtipné ![]()
U tebe si pamatuju tu profilovku s Matuškou a když na tebe narazím, tak se mi vždy vybaví moje babička, co ho celý život milovala. ![]()
No jo, ale co kdyz Vami zminovane holky nemaji v nastaveni upominky na zminku (ja treba nemam). Takze pokud do teto diskuze nezavitaji, tak ani nevi, ze je nekdo zminil ![]()
@trpaslinka píše:
No jo, ale co kdyz Vami zminovane holky nemaji v nastaveni upominky na zminku (ja treba nemam). Takze pokud do teto diskuze nezavitaji, tak ani nevi, ze je nekdo zminil
@Nikeyla píše:
@martina.se
ale nic jsi o mě nenapsala
takže znovu.. a upřímně. Jsem zcela v lese, já si většinu přezdívek totiž nepamatuju, lidi poznávám hlavně dle profilovek ![]()
@martina.se ja zase poznavam prezdivky, ale nejak vice se jim nevenuji, takze jedine, co by mne napadlo je vzdy jen „stala uzvitelka“ ![]()
@martina.se píše:
ale nic jsi o mě nenapsala![]()
takže znovu.. a upřímně. Jsem zcela v lese, já si většinu přezdívek totiž nepamatuju, lidi poznávám hlavně dle profilovek
Aha, já to pochopila tak, že mám někoho napsat, a že ten dotyčný má cosi napsat.
Hupss, no to nevadí, já zmínila tebe, nebo tě tu vídám nejčastěji.
![]()