léky na zastavení laktace???

4705
14.12.06 11:07

léky na zastavení laktace???

ahoj holky,
chystám se k dr. pro léky na zastavení laktace. Kojím rok a půl několikrát denně a v noci tak 3-4× průměrně, někdy víc, někdy míň. Zkusila jsem postupný odstav - neúspěch, bylinky - neúspěch, homeopatika - neúspěch.
Tedy taková poslední záchrana :? protože mě to čas od času dost unavuje, hlavně když se kojí hodně a chceme druhý dítko, který se nám nedaří :lol:

Která s tím máte zkušenosti, odpovězte mi prosím:

• je pravda, že to děsně cloumá psychikou (je to hormonální driják, já vím)?
  • jsou stoprocentní?
  • kolik stojí?

Díky
NiKina a závislák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
14.12.06 12:12

Nikino

na zastaveni laktace se predepisuje Medocriptin, nebo Mysalfon, nbo Dostinex

Ja brala Medocriptin, vim ze nejcasteji predepisujou tenhle......asi n ejlepsi je Dostinex, ale je desne drahy, sice proplaci pojistovna, ale lekari moc nepisou, taky ma nejmine vedl. ucinku a hlavne bere se mene casto.....mela jsem hyperprolaktinemii a dobre mi zabral........

Takze je jen na tvem dr. co ti napise

O te psychice nevim..............ja to nebrala na zastaveni laktace, ale na problemy s prolaktinem mimo kojeni

A nedoplaci semoc za leky cca 10-50KC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.12.06 12:43

kačko, no tak to jsem zvědavá, mě je blbě i po multivitamínu, pokud ho pořádně nezajím :?
No nic, ještě to promyslím, ale asi tam zajdu.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.12.06 12:49

No po medocriptinu jsem blila taky.. po prvnim prasku, nejlepsi je zacit na noc, vzit po jidle...........a jit spat

FAkt ten dostinex je nejlepsi, nic mi nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.2.13 13:51

Ahojda.mam dvouletou holcinu a uz kojit nemuzu a uprimne je to pro me uz neprijemne. predtim jsem odkojila takto uz dve deti, zhruba stejne.Jake jsou ty leky, maji nejake neprijemne ucinky.?atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
23.2.13 15:24

Ahojda.mam dvouletou holcinu a uz kojit nemuzu a uprimne je to pro me uz neprijemne. predtim jsem odkojila takto uz dve deti, zhruba stejne.Jake jsou ty leky, maji nejake neprijemne ucinky.?atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.2.13 08:07

Ahoj, u mě po 4 brutálním zánětu doktor rozhodl že by bylo nejlepší laktaci zastavit…předepsal mi dostinex…bere se jen dvakrát po 12 hodinách…myslím dokonce půl tablety…a musím říct že úplně v pohodě, vůbec jsem nepocítila nějaké vedlejší účinky. Ještě jsem se k tomu teda stahovala a myslím že do 3 dnů bylo po laktaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.13 13:10

poradite?

Ahojda mate nejake rady na zastaveni laktace? Prasky nemohu, protoze jsem tehotna v 5tt a ani tu salvej nemohu v tehotenstvi.Uz jsou to dva dny co jsem prestala kojit 14M dcerku.Prso se mi porad naleva, odstrikavam, odstrikavam. nejake rady/?dekuji mocc :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová