Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky,
chystám se k dr. pro léky na zastavení laktace. Kojím rok a půl několikrát denně a v noci tak 3-4× průměrně, někdy víc, někdy míň. Zkusila jsem postupný odstav - neúspěch, bylinky - neúspěch, homeopatika - neúspěch.
Tedy taková poslední záchrana
protože mě to čas od času dost unavuje, hlavně když se kojí hodně a chceme druhý dítko, který se nám nedaří ![]()
Která s tím máte zkušenosti, odpovězte mi prosím:
Díky
NiKina a závislák
Nikino
na zastaveni laktace se predepisuje Medocriptin, nebo Mysalfon, nbo Dostinex
Ja brala Medocriptin, vim ze nejcasteji predepisujou tenhle......asi n ejlepsi je Dostinex, ale je desne drahy, sice proplaci pojistovna, ale lekari moc nepisou, taky ma nejmine vedl. ucinku a hlavne bere se mene casto.....mela jsem hyperprolaktinemii a dobre mi zabral........
Takze je jen na tvem dr. co ti napise
O te psychice nevim..............ja to nebrala na zastaveni laktace, ale na problemy s prolaktinem mimo kojeni
A nedoplaci semoc za leky cca 10-50KC
kačko, no tak to jsem zvědavá, mě je blbě i po multivitamínu, pokud ho pořádně nezajím ![]()
No nic, ještě to promyslím, ale asi tam zajdu.
NiKi
No po medocriptinu jsem blila taky.. po prvnim prasku, nejlepsi je zacit na noc, vzit po jidle...........a jit spat
FAkt ten dostinex je nejlepsi, nic mi nebylo
Ahojda.mam dvouletou holcinu a uz kojit nemuzu a uprimne je to pro me uz neprijemne. predtim jsem odkojila takto uz dve deti, zhruba stejne.Jake jsou ty leky, maji nejake neprijemne ucinky.?atd?
Ahojda.mam dvouletou holcinu a uz kojit nemuzu a uprimne je to pro me uz neprijemne. predtim jsem odkojila takto uz dve deti, zhruba stejne.Jake jsou ty leky, maji nejake neprijemne ucinky.?atd?
Ahoj, u mě po 4 brutálním zánětu doktor rozhodl že by bylo nejlepší laktaci zastavit…předepsal mi dostinex…bere se jen dvakrát po 12 hodinách…myslím dokonce půl tablety…a musím říct že úplně v pohodě, vůbec jsem nepocítila nějaké vedlejší účinky. Ještě jsem se k tomu teda stahovala a myslím že do 3 dnů bylo po laktaci.
Ahojda mate nejake rady na zastaveni laktace? Prasky nemohu, protoze jsem tehotna v 5tt a ani tu salvej nemohu v tehotenstvi.Uz jsou to dva dny co jsem prestala kojit 14M dcerku.Prso se mi porad naleva, odstrikavam, odstrikavam. nejake rady/?dekuji mocc
![]()