Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte, prosím moc o radu. Chtěla bych si koupit odsávačku na mateřské mléko, ale nevím jakou značku a jaká je jistota, že mi bude fungovat. Abych nevyhodila těžké peníze zbytečně. Včera jsem zkoušela odstříkávat ručně a vymáčkla jsem sotva 20ml a trvalo mi to snad půl hodiny. Potřebuju nějakou zásobu mlíčka, nebo spíš jistotu, když tady nechám malou hlídat třeba mojemu, že bude mít co papat, když se vzbudí.
Dík Makoš + Michalka 1 měsíc
Ahoj výborná značka je Medela, mám doma elektickou a funguje už rok a půl.
Ahoj Makos,
jsem moc spokojená s MEDELOU MINI ELECTRIC. Původně jsem měla pouze pístovou, ale vzhledem k tomu, že odsávám poměrně často, dokoupila jsem si k ní motorek. Je to pohodička, po chvilce odsávání s pístovou mě bolely ruce a záda, teď jenom sedím a mlíčko se odsává samo a všechno co tam je:) Takže bych doporučovala koupit hnedka přímo tu elektrickou.
Mrkni třeba sem http://www.dnformed.cz/…electric.php
Medala má celý mateřský program, takže se dají dokoupit i lahvičky, ve kterých se dá mlíko uskladnit.
Měj se hezky, Ola
Ahoj,
mám doma taky Medelu - mini elektrik a jsem maximálně spokojená, odsává perfektně.
Jee, Makos, ja mela avent isis, koupila jsem ji pouzitou (po jedne mamince odtud) a sama ji pouzila jen jednou. Nejak to nebylo potreba. Nechces ji treba nahodou koupit? Holky ji tu taky dost chvali. Kdyztak se ozvi (treba SZ), Hanka
Ahojky,
já mám ruční odsávačku BabyNova … stála asi 140 normálně v lékárně a jsem s ní moc spokojená
Já mám taky tu Medelu electric, byla jsem s ní maximálně spokojená. Už ji nepotřebuju, tak kdyby jsi o ni měla zájem, ozvi se: jochovam@volny.cz
Ahoj,
ja mam avent isis - ruční - a jsem max. spokojená.
maya + 2 robátka
Ahoj mam elektrickou Medelu - mini electrik , funguje perfektne, hlavne se da pouzit i na baterky (2 tuzkove) , takze je vhodna i na cestovani ![]()
Ahoj, ja pouzivla AVENT ISIS, koupila jsem ji novou, ted uz nemam co odsavat, pouzivala jsem ji cca 1,5 mesice a byla jsem maximalne spokojena. kdyby jsi mela zajem, tak pisni SZ.
rozhodne AVent isis rucni nebo Medelu el. - s obema dobre zkusenosti, nebrat pistovou- ta me malem znicila prsa.
D