Jakou si mám koupit odsávačku?

181
29.11.06 09:32

Jakou si mám koupit odsávačku?

Ahojte, prosím moc o radu. Chtěla bych si koupit odsávačku na mateřské mléko, ale nevím jakou značku a jaká je jistota, že mi bude fungovat. Abych nevyhodila těžké peníze zbytečně. Včera jsem zkoušela odstříkávat ručně a vymáčkla jsem sotva 20ml a trvalo mi to snad půl hodiny. Potřebuju nějakou zásobu mlíčka, nebo spíš jistotu, když tady nechám malou hlídat třeba mojemu, že bude mít co papat, když se vzbudí.

Dík Makoš + Michalka 1 měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
29.11.06 09:47

Ahoj výborná značka je Medela, mám doma elektickou a funguje už rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.11.06 09:47

Ahoj Makos,
jsem moc spokojená s MEDELOU MINI ELECTRIC. Původně jsem měla pouze pístovou, ale vzhledem k tomu, že odsávám poměrně často, dokoupila jsem si k ní motorek. Je to pohodička, po chvilce odsávání s pístovou mě bolely ruce a záda, teď jenom sedím a mlíčko se odsává samo a všechno co tam je:) Takže bych doporučovala koupit hnedka přímo tu elektrickou.
Mrkni třeba sem http://www.dnformed.cz/…electric.php
Medala má celý mateřský program, takže se dají dokoupit i lahvičky, ve kterých se dá mlíko uskladnit.
Měj se hezky, Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
29.11.06 11:24

Ahoj,

mám doma taky Medelu - mini elektrik a jsem maximálně spokojená, odsává perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.11.06 11:53

Jee, Makos, ja mela avent isis, koupila jsem ji pouzitou (po jedne mamince odtud) a sama ji pouzila jen jednou. Nejak to nebylo potreba. Nechces ji treba nahodou koupit? Holky ji tu taky dost chvali. Kdyztak se ozvi (treba SZ), Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
29.11.06 11:55

Ahojky,
já mám ruční odsávačku BabyNova … stála asi 140 normálně v lékárně a jsem s ní moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
29.11.06 12:57

Já mám taky tu Medelu electric, byla jsem s ní maximálně spokojená. Už ji nepotřebuju, tak kdyby jsi o ni měla zájem, ozvi se: jochovam@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
29.11.06 13:23

Ahoj.

Jsem pro Medelu - mám Harmony.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.06 14:06

Ahoj,
ja mam avent isis - ruční - a jsem max. spokojená.

maya + 2 robátka

• Citovat
  • Upravit
1935
29.11.06 15:11

Ahoj mam elektrickou Medelu - mini electrik , funguje perfektne, hlavne se da pouzit i na baterky (2 tuzkove) , takze je vhodna i na cestovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.11.06 15:35

Ahoj, ja pouzivla AVENT ISIS, koupila jsem ji novou, ted uz nemam co odsavat, pouzivala jsem ji cca 1,5 mesice a byla jsem maximalne spokojena. kdyby jsi mela zajem, tak pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.11.06 19:16

rozhodne AVent isis rucni nebo Medelu el. - s obema dobre zkusenosti, nebrat pistovou- ta me malem znicila prsa.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna