Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se zakladatelce, možná ví - ale pracovní deformace a nedá mi to neupozornitSoučasně se i omlouvám za inko, jsem v práci.
BACHA na cestovní pojištění - běžné, i to od cestovek, se na těhotenství nevztahuje. Těhotné do zahraničí pojišťuje jedna nebo dvě pojišťovny. Zeptej se tam odkud ho máš zda pro Tebe platí
Oni ti ho udělají všichni, neví že jsi těhotná. Ale pokud by bylo potřeba v zahraničí vyhledat lékaře a vztahovalo se to k těhotenství, tak to pojišťovna neproplatí
Inko T
Sice nevím, co znamená běžné pojištění, já se nedávno z letecké dovolené vrátila (16tt) s pojišťovnou si vše před odletem ověřovala a mé, normální pojištění, se vztahovalo na těhotenství a komplikace s tím spojené. Problémy s pojištění jsou až v pozdější fázi těhotenství, což je od 28.týdne, některé společnosti to mají dokonce od 26. týdne.
ještě dotázeček. U které pojišťovny jste si sjednali cestovní těhotenské pojištění?
ještě se zeptám hlásí se to na odbavování nebo tak krátké těhotenství je nezajímá?
@raflik Ve 14. týdnu stačí normální cestovní pojištění. Těhotenství hlásit letušce v případě, že zjistíte, že máte místo vedle nouzového východu, jinak to nikoho nezajímá.