Let letadlem ve 14. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.8.18 11:34
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se zakladatelce, možná ví - ale pracovní deformace a nedá mi to neupozornit :lol: Současně se i omlouvám za inko, jsem v práci.

BACHA na cestovní pojištění - běžné, i to od cestovek, se na těhotenství nevztahuje. Těhotné do zahraničí pojišťuje jedna nebo dvě pojišťovny. Zeptej se tam odkud ho máš zda pro Tebe platí ;)

Oni ti ho udělají všichni, neví že jsi těhotná. Ale pokud by bylo potřeba v zahraničí vyhledat lékaře a vztahovalo se to k těhotenství, tak to pojišťovna neproplatí :nevim:

Inko T

Sice nevím, co znamená běžné pojištění, já se nedávno z letecké dovolené vrátila (16tt) s pojišťovnou si vše před odletem ověřovala a mé, normální pojištění, se vztahovalo na těhotenství a komplikace s tím spojené. Problémy s pojištění jsou až v pozdější fázi těhotenství, což je od 28.týdne, některé společnosti to mají dokonce od 26. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
2.8.18 11:55

Děkuji za upozornění, jsem nyní chytřejší :srdce:
Inko T

• Citovat
  • Upravit
42
2.8.18 18:01

Děkuji všem za vyčerpávající informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.8.18 19:44

ještě dotázeček. U které pojišťovny jste si sjednali cestovní těhotenské pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.8.18 05:55

ještě se zeptám hlásí se to na odbavování nebo tak krátké těhotenství je nezajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
4.8.18 07:38

@raflik Ve 14. týdnu stačí normální cestovní pojištění. Těhotenství hlásit letušce v případě, že zjistíte, že máte místo vedle nouzového východu, jinak to nikoho nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí