Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Domcina kočárek muzete vzit jakýkoliv, jen je potreba pocitat s tim, ze se muze poskodit nebo umazat.
Co se jidla tyka, pokud jde o Egypt a jine blizke dedtinace a letite s travel service tak se fakt bat nemusite, protoze najist nedostanete, pokud si jidlo nepriplatite:lol:
Jinak jsem to delavala tak, ze jsem se delila s vedle sedicim manzelem nebo starsim potomkem o stolecek, kdyz bylo plne letadlo, kdyz nebylo, presunuli jsme se na volnejsi sedacky a meli tak treba prostredni sedacku volnou.
Letěli jsme loni a syn měl 1,5 roku. Dítě ti sedí na klíně, dostaneš od letušky pás, kterým ho připoutáš k sobě. Kočárek odevzdáš před vstupem do letadla, pitom ho dostaneš buď po výstupu, někdy ho dají se zavazadem na pás, záleží jak kde. Jinak to bylo v cizině a jinak na Ruzyni.
Jídlo už v letadle nedostaneš, takže místo neřeš.
Na zabavení jsme měli přenosné DVD
My letěli USA - Praha a zpět když nejmladší bylo pět měsíců. Zařídili jsem si rezervaci u přepážky a na ní nám pověsili postýlku a malá spala celou cestu.
Nejlíp zavolat a zjistit jak to s tím je u té vaší společnosti a postýlku si zamluvit.
Ilustrační foto z internetu:
A co se zabaveni tyka, tablet klidne, pokud u nek vydrzi. Jinak letame z Prahy a do Egypta je vetsinou nocni let, takze ho casto prospi.
@Domcina do Egypta jedině s hladoletem ![]()
Takže doporučuji buď se napucnout předtím..nebo něco vzít do letadla.
Ditku beru na rozptýlení iPad.
@KalamityJohn píše:
@Malike Netušil jsem
Ono celkově letadla co lítají dálky jsou lepší. Ty co teď létají v sezoně po Evropě na krátké vzdálenosti, tak to je fakt mega bída. Viz objednáš si let od čsa a přistavěj smart wings. No tak co na to říct.
@Šarlota4 píše:
Ono celkově letadla co lítají dálky jsou lepší. Ty co teď létají v sezoně po Evropě na krátké vzdálenosti, tak to je fakt mega bída. Viz objednáš si let od čsa a přistavěj smart wings. No tak co na to říct.
Stejný v USA. Lety přes vodu celkem jdou, kontinentální lety jsou jak městská hromadná doprava.
@Šarlota4 píše:řekla bych, že smart wings a ČSA si nemají, co vyčítat
@KalamityJohn píše:
Stejný v USA. Lety přes vodu celkem jdou, kontinentální lety jsou jak městská hromadná doprava.
No tak asi tak nějak. Jídlo jsme letos dostali jen od Luxair, který si držej ještě nějaký standard, jak ve stravě tak letadlem. A to se jednalo jen o hodinový let. Pak jsem letos absolvovala 3 zpáteční lety po Evropě a jídlo nikde ( můžeš si něco koupit ) sedačky oloupaný, na okýnku izolepa, a samozřejmě tří sedačkový autobus, kde si ani nenatáhneš nohu
. Předesílám, že to všechno byly pravidelný linky, žádný dovolenkový lety.
Co bys chtěl v roce 2018 ![]()
@ivašot. píše: řekla bych, že smart wings a ČSA si nemají, co vyčítat
to ne, když mají stejného vlastníka ![]()
@ivašot. píše: řekla bych, že smart wings a ČSA si nemají, co vyčítat
hm to je fakt :-/. Každopádně jsme se dočetli, že ČSA nemá dostatek letadel, takže si půjčují letadla zaplatí poplatky, nasadí personál ČSA a je to i prezentováno jako let ČSA.
@KalamityJohn píše:
My letěli USA - Praha a zpět když nejmladší bylo pět měsíců. Zařídili jsem si rezervaci u přepážky a na ní nám pověsili postýlku a malá spala celou cestu.Nejlíp zavolat a zjistit jak to s tím je u té vaší společnosti a postýlku si zamluvit.
Ilustrační foto z internetu:
tak i kdyby na jejich letu tohle bylo, tak pro batole už je to nepoužitelný … je tam poměrně dost malý limit, pro jak velké dítě je určen. Takže batole už by na něj stejně nárok nemělo.