Letecký transpor autosedaček

20155
30.7.14 22:32

Letecký transpor autosedaček

Prosím vás, máte někdo zkušenosti s převozem dětských autosedaček letadlem? Prý se přepravují zdarma, je to pravda? A jak je mám zajistit? Zabalit do krabic? Nebo se to bere s sebou na palubu? Prosím vás, poraďte, budu převážet dvě autosedačky 9-18 kg, děkuji vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
972
30.7.14 22:36

Nebylo by lepsi zavolat na aerolinky nebo do cestovky? Tam by ti urcite poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
30.7.14 22:38

Ja sedacku dala do pytle na zip, ktery jsem koupila v ikee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.7.14 22:42

@bobr123 Teď mi to taky muž poradil. Že mě to, kojící matku, nenapadlo? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.7.14 22:43

@MV313 Prosím tě, a tu sedačku převáželi normálně v nákladním prostoru? Protože to bych se do pytle bála dát kvůli možnosti zničení - už se mi samotné podařilo zlomit polystyren na boku :zed: :zed: :zed: Takže asi seženu papírové krabice, snad to vydrží.. :think: A převezli to tedy zdarma mimo limit váhy kufrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.7.14 22:45

No já bych se bála že s tím fláknou a sedačka nebude plnit pak svůj účel. Polystyreny vem čert, ty kdyžtak dokoupíš nový, ale větší náraz by tu sedačku mohlo nenávratně poškodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.7.14 23:40
@Sluka píše:
@MV313 Prosím tě, a tu sedačku převáželi normálně v nákladním prostoru? Protože to bych se do pytle bála dát kvůli možnosti zničení - už se mi samotné podařilo zlomit polystyren na boku :zed: :zed: :zed: Takže asi seženu papírové krabice, snad to vydrží.. :think: A převezli to tedy zdarma mimo limit váhy kufrů?

samozřejmě, že v nákladovym prostoru… těžko jí dáš do letadla jako příruční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
30.7.14 23:49

@Sluka v nákladovém prostoru a vyplatí se jí nějak zabalit líp, než jen proti špíně. Jednou jsem stála na letišti u reklamacáí s maminkou, co jí rozbili při přepravě autosedačku, cosi ulomili, šla to hned řešit a reklamovat. Oni s tím hází, padá to z určité výšky z pásu, nahážou na to další bagáž.. Zda je to zdarma, ti nejlíp poví daná aerolnka. A určitě to bude v nákladovém prostoru, stejně jako kočárek (i když ten se smí předat až při nástupu do letadla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.7.14 01:18

Převezli mi zdarma, ani sem nedávala ochranný obal a teda bez poškození, co vím tak by to měli mít zdarma všechny společnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
31.7.14 04:09

Zalezi na aerolince; nam ji davali dozadu do letadla (nesli jsme ji k brane) a pak nam ji tam zase vyndali, aby se neomlatila.

• Citovat
  • Upravit
20155
31.7.14 08:52

Tak vám moc děkuji za informace, zavolám přímo na tu leteckou společnost a zařídím se.. Děkuji vám ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
31.7.14 10:30
@Sluka píše:
@bobr123 Teď mi to taky muž poradil. Že mě to, kojící matku, nenapadlo? :think: :lol:

Chapu, kdyz jsem kojila, zablokovala jsem si kartu, nemohla jsem si vzpomenout na PIN. Rikala jsem, ze mam vykojeny mozek. Tim se vas nechci dotknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.7.14 23:12
@Sluka píše:
@MV313 Prosím tě, a tu sedačku převáželi normálně v nákladním prostoru? Protože to bych se do pytle bála dát kvůli možnosti zničení - už se mi samotné podařilo zlomit polystyren na boku :zed: :zed: :zed: Takže asi seženu papírové krabice, snad to vydrží.. :think: A převezli to tedy zdarma mimo limit váhy kufrů?

Ja jsem cestovala s dcerou, ktera byla v autosedacce (vajicku) a k tomu jsem mela podvozek. V Praze jsem u vstupu do letadla predala personalu, ktery dal kamsi do nakladniho prostoru. A ano, preprava byla zdarma.. Byl to vicemene „kocar“, na ktery ma kojenec narok.. Zalezi ale na spolecnosti. Pokud sedacky jen premistujes, mozna to budou brat jako zavazadlo.. Zavolej letecke spolecnosti a uvidis.
Sedacky prevazis proc? Jen ze zvedavosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.8.14 17:54

Budeme na místě hodně cestovat a zapůjčení dvou autosedaček na tu dobu stojí cca 100 EUR, takže to radši převezu letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí