Letní dovolená - Lipno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
5.6.14 22:25

Poradí někdo kam v létě na Lipno? 2 dospělí, 2 malé děti..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.6.14 06:23

Hotel Frymburk - nádhera, super:-) a famózní jídlo tam vaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.6.14 06:28

@hanapana my jsme byli zacatkem kvetna tady http://www.ubytovani-apartmany-lipno.cz/ a za mne spokojennost. je to ubytovani v soukromi, ciste a hezke. k lipnu 10min chuze. maji na zahrade detske hriste, ktere jsme tedy jeste nevyuzili (male bylo 11 mesicu).
jeste jsem mela tip sem http://www.apartman-vanessa.cz/…sa-lipno.php ale to uz pro nas bylo dost drahe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
6.6.14 22:22

Díky za tipy, omrknu to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
26.6.14 10:39

http://penzionkobylnice.sumava.net/kobylnice/ na Lipně bydlíme a určitě doporučuji tohle ubytování :-) jsou to kamarádi a je to krásný rodinný penzion vedle lesa, k pláži cca 500m na cyklostezku taky a do centra cca 1 km po cyklostezce :-) je tam krásný výhled na jezero, prostě pohádka a cenově velmi přijatelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.8.14 17:21

Maminky, které to znáte na Lipně, poraďte.
Chystáme se tam na prodloužený víkend a ty hlavní atrakce už máme shlédnuté – byli jsme na stezce, na bobové dráze, v hopsáriu, na procházce podél jezera, ve Frymburku. Do aquaparku se nám nechce a ani moc na projížďku lodí
Teď mi vypadl program na jeden den a dumám, kam vyrazit. V sobotu půjdem na lego výstavu a pak mám v plánu Vítkův kámen, ale dál nevím.
Je něco zajímavého i z té jiho-západní strany přehrady, Přední Výtoň a dál?

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.8.14 17:25
  • Citovat
  • Upravit
teresa20
25.8.14 17:33

@MarkétkaBeruška díky moc, o tom jsem nevěděla :D
Teď zkoumám výlet na Plešné jezero. Jenže ta Nová Pec je malinko z ruky :think: Nemáš s tím zkušenost, je to na celodenní výlet?

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.8.14 18:23
@madi píše:
@MarkétkaBeruška díky moc, o tom jsem nevěděla :D
Teď zkoumám výlet na Plešné jezero. Jenže ta Nová Pec je malinko z ruky :think: Nemáš s tím zkušenost, je to na celodenní výlet?

nemám, jen jsem to našla. Já byla na Lipně letos a právě že jsem navštívila to jak píšeš, stazka, koupání, ale jela jsem z Třeboně a cestou zpět jsem se stavila v Krumlově tak pokud by nevadilo že je to trochu dále, tak tam je také co vidět a dost jiné než to Lipno, zámek, Muzeum vosk. figur (to je tam nádherné)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.8.14 18:39

@MarkétkaBeruška V Krumlově jsme už taky byli :D My dospělí jsme byli nadšení, dětem se tam moc nelíbilo… medvědi byli schovaní a hrad je nebral :lol: My radši do přírody. :D

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.8.14 18:53
@madi píše:
@MarkétkaBeruška V Krumlově jsme už taky byli :D My dospělí jsme byli nadšení, dětem se tam moc nelíbilo… medvědi byli schovaní a hrad je nebral :lol: My radši do přírody. :D

jasně…nic víc už mě nenapadá. Jedině zoo ve Dvorci, ale to je hoooodně daleko

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.8.14 18:55

@MarkétkaBeruška o tom vím, tu mám v záloze, až pojedeme na kola do Třeboně :D

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
25.8.14 19:03

@madi a jak máš staré děti? Pak mě ještě napadla projížďka parníkem, známí tak pluli z Frymburku někam…nevím kam, malá nadšená (v té době jí bylo čerstvých 5) :think:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.8.14 19:05

@MarkétkaBeruška 5 a 1,5 roku. Právě jsem koukala, že ta vyjížďka parníkem je na 1,5 hodiny… to je moc, to by nebavilo ani toho staršího :think: Ještě kouknu

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.8.14 19:11

A ty ceny :roll: to teda hlavně, za vyjížďku bychom nechali skoro 600 :cert: :cert:

Příspěvek upraven 25.08.14 v 19:12

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí