Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byli jsme tam v červenci týden… co Vítkův hrádek nebo Plešné jezero? nebo výlet vlakem do Loučovic a pěšky podél Vltavy po čertovou stěnou bud na zastávku čertova stěna nebo až do Vyššího Brodu, tam je pěknej klášter a zpátky vlakem…nebo na Rožmberk, to už je na výlet autem
@MarkétkaBeruška no právě, co jsem počítala, tak lehce přes 500 za naši rodinu
vzhledem k tomu, že jdeme na lego výstavu s klukem, tak to je taky darda. Tak radši tu přírodu
![]()
@Laknelka Vítkův hrádek máme v plánu, ten mi loni úplně unikl, koukala jsem na fotky, že to vypadá fajn ![]()
Plešné jezero jsem teď taky studovala, ale asi je to na celý den a my zas musíme někdy odpo vyrazit domů, kluk jde druhý den do školky ![]()
@madi jj to je na celý den, ale pěknej výlet, pak ještě cestou domů pokud jedete na Prahu je Dívčí kámen, chtěli jsme se stavit, ale nestihli jsme nebo taky ozhledna Kleť
@madi tak to mě napadá ještě od Soumarského mostu - kousíček za Volarama je nová naučná stezka s rozhlednou Soumarské rašeliniště http://www.kudyznudy.cz/…ou-vezi.aspx
@madi si to budu pamatovat
![]()
Každopádně pokud by jsi chtěla nějaká infa, tak řekni, ráda podám.
Třeba takové detaily, jako že na Plešné z klasické trasy nedojdeš s kočárem (pokud ještě na malou někdy používáš) apod…
Jak se ti líbilo u nás v práci? (Lego) ![]()
@eseta koukala jsem na počasí a nevypadá to bohužel na víkend nic moc
Takže asi dáme za vděk té výstavě a možná koupání. Koukala jsem, že aquapark ve Frymburku je levnější než ten na Lipně.
No uvidíme, snad nebude vyloženě lejt. Máme letos na to počasí na dovče smůlu. ![]()
Kočár používáme, ale takhle do přírody se malá většinou nosí v krosně. Na dovču musíme brát golfky a ty terén nedají…
Lego se nám loni líbilo moc. Jestli máš fcb, tak mi napiš SZ, mám tam fotky ![]()
@Laknelka moc ti děkuji za tip na Soumarská rašeliniště. Stavili jsme se tam a moc se nám tam líbilo. Sice pršelo
, ale zas byli jsme tam jediní (blázni
). je to tam fakt moc pěkné, určitě se tam zas vrátíme při lepším počasí
![]()
@madi na fotku juknu ráda ![]()
Já 28.8. byla taky na Lipně, jsem tam předcvičovala na jedný akci, škoda, jsme se mohli potkat.
@eseta my jsme byli až 30.8.
na lipno point byla zrovna svatba, měli to moc hezky udělané (jsem šmírovala
)
píšu sz ![]()
no ceny
to je fakt síla