Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
chtěli bychom vzít poprvé k moři našeho pejska. Rádi bychom jeli do Itálie. Je nám docela jedno jaké místo, ale aby to byl apartmán a nejlíp aby to nebyla hlava na hlavě. Prosím ty, kteří mají nějaké místo oblíbené, můžete mi napsat kde přesně a popř. poslat kontakt?
Moc děkuji.
Katka
@Katka II píše: Více
já myslím, že pejsek se klidně bez dovolené v Itálii obejde, nebo vám dal nějak najevo, že chce k moři? ![]()
@stinga píše: Více
Jsou lidi, kteří vozí psy úplně všude. Náš pes s námi procestoval půl Evropy. ![]()
Zakladatelko ubytko si sežeň přes booking. Tam si lze zadat i zvířata povolena. A máš to vyřešený.
Jo a čím víc na jih, tím lepší … Čecháčci zakotví v Rimini, Caorle a podobných turistických pastech … Dál už je pak klid ![]()
Doporučuji procestovat víc míst. ![]()
Před odjezdem doporučuji konzultovat na veterině odčervení (vč. srdečních červů) a zkontrolovat mezinárodní pas. Jinak já osobně bych raději psa nechala doma na hlídání u někoho spolehlivého.
Https://emmenetonchien. com/en/destinations-voyage-avec-un-chien/top-10-des-plages-autorisees-aux-chiens-en-italie/#:~:text=Bau%20Beach%20in%20Caorle&text=Located%20near%20the%20renowned%20city, of%20Italy's%20dog%2Dfriendly%20beaches.
Chceš se psem do Itálie, ale zároveň se musíš ptát tady, tak nevím…zda je těžké použít Google na psí pláže a podle toho se na booking podívat na ubytování ![]()
![]()
@Anonymní píše: Více
Když už chceš někoho poučovat, tak aspoň nebuď srab a neschovávej se za anonym, hrdinko ![]()
@Šmoulice píše: Více
no váš pes procestoval S VÁMI, ale oni chtějí dovolenou pro psa, chtějí ho vzít poprvé k moři, takže jedou kvůli němu
@Anonymní píše: Více
Tak třeba tady bude mít někdo osobní zkušenost a doporučí rovnou místo.
Taky plánuju vzít psa na dovolenou a zrovna by mě nenapadlo, že existují psí pláže. Každý přece nemůže vědět všechno. A informovat o tom jde i slušně bez urážení přece.
@stinga píše: Více
Mimina si lidi taky tahají na dovolené, klidně na dlouhé lety letadlem, a ty to těm rodičům asi taky těžko řekly, že chtějí jet ![]()
Já měl psa na Gardě a po okolí, pozor na místa, kam psi nesmí.
Prosila jsem o odpověď ty, kteří mají tip z vlastní zkušenosti, kde byli s pejskem a líbilo se jim tam, chtěla jsem znát přímo místo. Přečtěte si můj dotaz ještě jednou. To že existuje booking atd. samozřejmě dneska je známé, ale není nad osobní zkušenost. Tento dotaz NENÍ s dovolením určený pro nikoho jiného. Škoda, že se nedají zablokovat příspěvky, které se nevztahují k danému dotazu. Až se budu ptát, zda-li doporučujete vzít zvíře k moři nebo kde hledat ubytování, prosím, ale dotaz zněl jinak. Potom třeba i ostatní, kteří hledají ubytování s pejskem a narazí na tento dotaz, musí projít pralesem hloupých odpovědí o ničem, než se najde skutečná odpověď. Prosím respektujte můj dotaz, pokud chcete diskutovat o něčem jiném, než dotaz zní, založte si svůj nový příspěvek. Těm kdo mi skutečně poradí a napíší místo jejich dovolené, kde si to s pejskem moc užili a třeba i naopak, MOC děkuji, ostatní prosím nevyjadřujte se a navštivte jinou diskuzi.
@Katka II píše: Více
Tohle je veřejná diskuze a může sem přispět každý.
tolik k tomu tvému vztekání.
A co se bookingu týče, tam máš osobních zkušeností ažaž. Jsou tam miliony recenzí na ubytování i s fotkami. Tak zapoj mozek a začni být trochu samostatná.
Jak ti tu někdo radil, použij i google, jestli to teda dokážeš a podívej se, kde by se ti líbilo a kde není zákaz psů. ![]()
@Katka II Podle mého se vztekáš zbytečně a celkově ten tvůj dotaz je zvláštní, k čemu ti bude, když jeden napíše místo, kde se mu líbilo? To poběžíš hned na booking zabookovat? Co když se to naopak druhému nelíbilo a doporučí něco jiného? ![]()
Třeba jo - rodina jezdila se psy do Bibione - ne logicky v hlavní turistické sezóně, protože to tam je fakt hlava na hlavě (ale to bude všude takto o prázdninách), jezdili červen, září se psem, je tam jedna (možná dvě) psí pláž. Byli tam podruhé, poprvé se jim tam docela líbilo, podruhé už usoudili, že chtějí pak jinam, říkali, že podruhé bylo takové prozření, prý nic moc už a byli naopak zklamaní, pláž nic moc, na to, že to je psí pláž, tak to nemělo podle nich ani zázemí, zkrátka byli na podruhé vyléčeni.
Teď přemýšlí nad jihem Chorvatska, protože je tam spousta přírodních pláží (narozdíl od Itálie),kam psi můžou bez problému ![]()
Prostě to chce na Google hledat psí pláže v Itálii případně jiné země, kde jsou vyloženě čistě přírodní pláže (třeba to Chorvatsko)…a podle toho kde jsou pet friendly, tak zhodnotit, jeslti se ti líbí místo nebo ne, hledej na základě toho, co ty chceš a co se ti líbí a ne přeci na základě eMimina. Tohle myšlení totiž nechápu, však na dovolenou jedeš dobrovolně, se psem navíc. a hlavně si to tam užít, ne? No tak si vyber místo podle Google nebo Chat GPT, jaké chceš ty a nečekej na odpovědi zde, navíc nepíšeš jak daleko jsi ochotná jet, v jaký měsíc atd. ![]()
Ps: bylo tu doporučení jet víc jižněji. Nám se líbila Amalfi oblast, psí"koutky " jsou tam taky, ale tohle místo je poslední dobou čím dál víc propagované na Instagramu, takže pokud chceš jet o prázdninách, čekej také nabuchy lidí. Už neplatí dávno, že čím víc na jih, tím míň lidí, min o hlavní sezóně ne…
Příspěvek upraven 26.01.25 v 14:18