Letošní dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
21.1.24 11:15

Týden poletíme k moři, ještě nemáme vybráno kam, týden pojedeme na Šumavu, pár dní budeme na chatě a pak výlety. To necháme podle počasí. S manželem chceme do jara wellness a aspoň jeden výlet sami dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29678
21.1.24 11:16
@Anonymní píše:
@Annabela11 my máme koupenou od října. Stejně jako loni Kefalonie. Chtěli jsme na 14 dní, proto jsme bookovali tak brzy. Musíme kvůli dětem v sezóně a loni jsme v lednu sehnali poslední pokoj na 11 nocí.

A do jakého hotelu tam jedete na tu Kefalonii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.1.24 11:18

Egypt… Marcha Matrouch byl někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.1.24 11:20

My letos nikam, děti svoje soustředění a budeme dělat jednodenní výlety.
Chci investovat do něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
21.1.24 11:25
@Anonymní píše:
@Annabela11 my máme koupenou od října. Stejně jako loni Kefalonie. Chtěli jsme na 14 dní, proto jsme bookovali tak brzy. Musíme kvůli dětem v sezóně a loni jsme v lednu sehnali poslední pokoj na 11 nocí.

můžu se zeptat na tu Kefalonii? Docela mě láká, chtěly bychom jezdit po výletech, poznat ostrov, ale budu sama s dcerou a auto si půjčovat nechci.Je tam možnost nějakých výletů, je tam něco k vidění? Třeba místní doprava jestli tam funguje nebo koupit výlety přímo tam.
A v jaké oblasti jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
21.1.24 12:03

Turecko, Egypt, Tunis, nebo Djerba. Prostě někam do Afriky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
21.1.24 12:08
@Annabela11 píše:
Dobrý den…Je sice leden ale určitě hodně z vás už plánují letošní dovolenou.Kam to letos bude? u nás roky letame do Turecka naše srdcovka.

Od srpna zaplacená záloha na červenec Řecko Thassos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.1.24 12:08

Mám zatím v plánu jen pětidenní výlet na Kypr v dubnu, přes léto nikam nejezdím, páč je teplo i tady, to je nesmysl. Chtěla bych pak někam ještě září/říjen/listopad, uvidím podle letenek. Přes léto bych chtěla nějaký cestování po Česku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
21.1.24 12:09
@Tichošlápek píše:
Uz jsem koupila každoroční Bulharsko. Pak budu ještě vybírat chalupu v ČR na týden, jen se k tomu musím dokopat. A ještě nevim, zda Egypt na konci školního roku nebo na zacatku nového, loni jsme letěli týden před vysvědčením a bylo to prima, ale zase prohřát kosti třeba v říjnu je taky fajn

Bulharsko :srdce: My máme koupené Řecko a Bulharsko budu kupovat v lastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.1.24 12:10

@Capelucia do Egypta s tak malým dítětem bych neletela. Když jsem cestovala s menšími dětmi, tak to byly většinou evropské destinace. Klidně bych mrkla na Krétu nebo Kypr, teploty tam budou kolem tech 25, což je pro mensi děti ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
21.1.24 12:12
@Annabela11 píše:
Egypt… Marcha Matrouch byl někdo?

Loni kolegyně a moc chválila. Já chtěla letos, ale prostě kvůli tomu co se děje naproti jsem vzala Řecko. Přeci jen Marsa Matrouh je na severu blíže k Izraeli, než třeba Hurghada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.1.24 12:12
@nikitice píše:
Bulharsko :srdce: My máme koupené Řecko a Bulharsko budu kupovat v lastu.

Já ho zase beru vždy ve first minute, mam tu zemi moc rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
21.1.24 12:14
@Tichošlápek píše:
Já ho zase beru vždy ve first minute, mam tu zemi moc rada :kytka:

My byli loni v Primorsku taky last, předtím Slunečné, Nesebar. Poletíme po čtvrté a určitě Primorsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.1.24 12:16

@nikitice my letame do Djuni - je to kousek od Burgasu, taková klidnější lokalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
21.1.24 12:22
@Tichošlápek píše:
@nikitice my letame do Djuni - je to kousek od Burgasu, taková klidnější lokalita

Kouknu, ale Primorsko :srdce: Taky tam byl klid. Byli jsme v malém hotelu bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí