Letošní dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29639
21.1.24 23:01
@Tichošlápek píše:
@marin v zime bych určitě doporučila dominikanu, to je idyla. Ale chce to větší děti, ten let je dost náročný.

Právě nám to přes zimu moc nevychází. Věřím, že je to tam krásné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29639
21.1.24 23:05
@Liberalissima píše:
Hele my ze Zakhyntosu nějak extra nadšení nebyli, ale je fakt, že jsme asi nevybrali dobře hotel. Zatím jsme byli jen tam a na Korfu, ale rádi bychom toho časem projeli víc. Ta Kefalonie zní úžasně jak jsi jí popisovala. Létá se ale přímo tam, nebo musíš trajektem z jiného ostrova?

My byli na Zakynthosu jednou. Nikdy nejezdíme na stejné místo, ale do Laganaské zátoky bych se vrátila. Moře je tam nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 23:05

@Liberalissima nene,letěli jsme z Prahy přímo tam. Let trvá 2 hodiny. Jako hotel taky nebyl nic moc, jídlo dobré, jen se to dost opakovalo. Mně osobně by stačila polopenze, ale kvůli dětem a pití se to nevyplatí. Ale my nejsme nároční, co se těhle věcí týká

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.24 23:10

@renap ta Kefalonie není tak komerční. Jinak to bude určitě podobné, jen je tam o dost větší klid. My jsme na Zakynthos koukali z pláže, člověk by myslel, že tam doplave. A při přistání jsme nad ním přelétali, přímo pod námi byla pláž Navagio. Jinak na Kefalonii želvy taky kladou vejce, hnízda jsou ohraničená, ale žádné davy, většinou vůbec nikdo. Taky jsem chodila koukat, jestli se nějaké nelíhnou :lol: jsou tam většinou psané datumy předpokládané líhně.

• Citovat
  • Upravit
9491
21.1.24 23:21
@Anonymní píše:
@renap ta Kefalonie není tak komerční. Jinak to bude určitě podobné, jen je tam o dost větší klid. My jsme na Zakynthos koukali z pláže, člověk by myslel, že tam doplave. A při přistání jsme nad ním přelétali, přímo pod námi byla pláž Navagio. Jinak na Kefalonii želvy taky kladou vejce, hnízda jsou ohraničená, ale žádné davy, většinou vůbec nikdo. Taky jsem chodila koukat, jestli se nějaké nelíhnou :lol: jsou tam většinou psané datumy předpokládané líhně.

To je pravda, ten takynthos je rušný, mnohem víc hotelů proti kefalonii, hlavně je oblíbený u anglické mládeže která se tam jezdí bavit a chlastat. Třeba ten Laganas, to je jeden bar vedle druhého a kravál do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.1.24 23:24

@renap no tohle je pravda, my na zakynthos taky jezdili pařit. S dětmi jsem pak volila Rhodos a bylo to fajn, bohužel na konci dovolené jsme chytli požáry, byt ne tak hrozne jako loni. Taky je moc neoslovily pláže s kamínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
21.1.24 23:29
@Tichošlápek píše:
@renap no tohle je pravda, my na zakynthos taky jezdili pařit. S dětmi jsem pak volila Rhodos a bylo to fajn, bohužel na konci dovolené jsme chytli požáry, byt ne tak hrozne jako loni. Taky je moc neoslovily pláže s kamínky

My byli vedle laganas v Kalamaki a tam byl klid a moře nádherný, pro děti ideální. Rhodos se mi líbil, ale bylo tam mnohem studenejsi moře, nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 23:34

@renap tady žádná mládež nebyla. Angličanů hodně, sem tam nějaký zamilovaný pár, ale jinak spíš rodiny s dětmi. Nejhlasitější tam byla jedna česká rodina :lol: jinak hodně místních. Prý je to tím zemětřesením v 58. Zničilo většinu ostrova, hodně lidí odsud odešlo. Spousta budov je tam nedostavěných, protože mají strašně přísné normy. Musí splňovat pevnost, aby přežily snad 9 na Richterově stupnici.

• Citovat
  • Upravit
7188
22.1.24 09:28
@Liberalissima píše:
Ve dvou bez dětí jsme byli nejvíc nadšení že severu Korfu v září.
Ale je třeba pronajmout si auto.

Korfu je taky na mým wishlistu. Kdy v září jste byli? Zkraje nebo na konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.1.24 10:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
22.1.24 13:55

Ty jo, já na tu Kefalinii snad taky kouknu 8) My se určitě chceme vrátit na Krétu, tam jsme si to zamilovali. Byli jsme na jihu, který je méně rušný a několikrát se nám stalo, že jsme byli sami na pláži.

• Citovat
  • Upravit
22914
22.1.24 14:21

@Annabela11 My máme letos opět a asi naposledy Egypt, marsa alam na 12 dní v červenci, letos tam máme v plánu vyjet na dugonga, ten nám jediný chybí do seznamu :lol: + klasika poušť čtyřkolky, asi i Port Ghalib a mini egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.1.24 11:18

@lucynka25 Ktery hotel se vám nejvíce líbil v Egyptě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.1.24 11:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
23.1.24 11:34

Letos planuju s detma a sirsi rodinou Azory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí