Lhostejní sousedé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
4.7.12 11:22

Ja kdybych mela cekat, az se vsechny deti v okoli na stridacku vyspi, tak tu mam boubinsky prales. A muzi si to podle me ani neuvedomi. Takze na jednu stranu ho chapu, ale vsude je neco. Ja dostala ted od souseda vynadano, ze jsem v sobotu v pul devate rano luxovala. Priste si mam aspon zavrit okna. Jsem mu rekla, ze muze byt rad, ze jsem s tim pockala od sesti az do pul devate. Je to mladej kluk a zjevne dospaval flam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
4.7.12 11:23

Teda taky mi to prijde trosku uhozeny, ditko bud zaspi i pri sekacce nebo muzete jit jezdit s kocarem jinam na prochajdu ne?
spousta lidi chodi do prace a proste maji casove omezeni, kdy to muzou delat, u nasich na vesnici maji s obci lidi „dohodu“ ze nebudou zbytecne sekat a palit treba vetve a travu v sobotu - jako den klidu, aby meli lidi na odpocinek ale jinak???
pokud ti ditko spi 4× denne tak to mu na to nezbyva skoro zadny cas a fakt mi to prijde zbytecny, pokud nedela hluk v noci a je na vlastnim pozemku, tak co je komu do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.7.12 11:25

Jenom „technický“ dotaz - z čeho jsi usoudila, že je soused gay? O mně to vykládají lidi taky - a nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.7.12 11:25
@klárka14 píše:
Naše holka spala za všech vesnických zvuků, a druhá rovněž, protože když měla spát, soused pravidelně sekal, řezal dřevo, jak cirkulárkou, motorovkou, tak křoviňák vytáhl, jezdil traktorem, atp. Holky se naučily spávat tvrdě a pak když sousedi slavili svatbu do tří do rána, s mega silnou hudbou, holky spaly a my rodiče nikoliv. :mrgreen:No a další příklad ze života, u našich, dům pro tři rodiny, mladí v podkroví, jejich rodiče první patro, naši přízemí, mladí mají dvojčata kluky a naučila je uspávat v kočárku na odpočívadle na patře, naši nemohli ani bouchnout dveřma, protože kluci pořád vzhůru, nemohli jít ven, ani dovnitř, nemohli se na chodbě normálně bavit, natož aby něco řezali atp. :nevim: No milá dvojčátka takto spávala od jedné do pěti, od svých tuším 10 měsíců až do skoro tří let. :roll: Takže bylo to pro naše také omezující a hlavně aby měli klid, že sousedka zase bude doslova prudit, že jí budí děti, tak odjížděli o půl jedné a vraceli se kolem té páté, ale vždycky to také nešlo 8o

no tak to bych milou sousedku poslala kamsi, to snad né tohle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
byron
4.7.12 11:26
@Jura007 píše:
Jenom „technický“ dotaz - z čeho jsi usoudila, že je soused gay? O mně to vykládají lidi taky - a nejsem…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mag
12862

Lhostejnost si představuji úplně jinak :roll:
A navíc ti vyšel vstříc… já jezdím sekat zahradu zásadně v neděli dopoledne, jindy není čas, kdyby na mě někdo vylítl, že chce spát, ať laskavě počkám, tak ta zahrada zaroste po pás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@74paja první dítě se mi narodilo ještě v paneláku, tohle už je druhé
@helenkka ale my zrovna předtím asi hodinu taky sekali trávu a on se rozhodne začít sekat v okamžiku kdy mi skončíme, protože malej potřebuje spát :zed:
@mroe proč je to dost? spíš bych řekla, že je to výhoda rodinného domku, a já neočekávám, že přestane pokaždé, když jde moje dítě spát, psala jsem, že to byla asi teprve druhá žádost.
@Hanka1 v obci máme stejnou vyhlášku, v neděli a o svátcích po poledni má být klid a stejně to tu spousta lidí nedodržuje (holt klasika čech :? )

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 11:28
@Jura007 píše:

víme to už od začátku, má i přítele

• Citovat
  • Upravit
2377
4.7.12 11:30
@Anonymní píše:
@74paja první dítě se mi narodilo ještě v paneláku, tohle už je druhé
@helenkka ale my zrovna předtím asi hodinu taky sekali trávu a on se rozhodne začít sekat v okamžiku kdy mi skončíme, protože malej potřebuje spát :zed:
@mroe proč je to dost? spíš bych řekla, že je to výhoda rodinného domku, a já neočekávám, že přestane pokaždé, když jde moje dítě spát, psala jsem, že to byla asi teprve druhá žádost.
@Hanka1 v obci máme stejnou vyhlášku, v neděli a o svátcích po poledni má být klid a stejně to tu spousta lidí nedodržuje (holt klasika čech :? )Zakladatelka

a muzes mi rict kdy to maji lidi delat, kdyz pres tyden chodi do prace? tohle je „nemoc“ mamin na MD, mysli si ze vsichni maji casove pre jako ony :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.7.12 11:31
@beruska2× píše:
Teda taky mi to prijde trosku uhozeny, ditko bud zaspi i pri sekacce nebo muzete jit jezdit s kocarem jinam na prochajdu ne?
spousta lidi chodi do prace a proste maji casove omezeni, kdy to muzou delat, u nasich na vesnici maji s obci lidi „dohodu“ ze nebudou zbytecne sekat a palit treba vetve a travu v sobotu - jako den klidu, aby meli lidi na odpocinek ale jinak???
pokud ti ditko spi 4× denne tak to mu na to nezbyva skoro zadny cas a fakt mi to prijde zbytecny, pokud nedela hluk v noci a je na vlastnim pozemku, tak co je komu do toho…

PŘESNĚ TAK, jednou mi dítě uslo v koéčáře, když jsem šla na zahradu a to už mu byli 2.5 roku a pčítel chtěl seekatnelíbíilo se mito, ale chapala jsem měli jsme to už vysoký, tak jsem řekla, vezmu ho k lesu ju, vzala jsem ho k lesu a bylo, tak s ním jdi na procházku nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
4.7.12 11:32

V paneláku jsem měla souseda, který v osm ráno zapnul techno a vypínal ho za tmy. Miminko nemiminko. Dokonce mě napadl, když jsem ho popáté prosila (ano, už se slzami v očích prosila), aby to vypnul. Kdyby za mnou někdo přišel, ať teď nesekám, protože mu spí miminko, no asi bych nesekala, ale nevim, co bych si o tom myslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.7.12 11:34
@beruska2× píše:
a muzes mi rict kdy to maji lidi delat, kdyz pres tyden chodi do prace? tohle je „nemoc“ mamin na MD, mysli si ze vsichni maji casove pre jako ony :roll: :nevim:

Tak stim souhlasim.
Hele pokud ma problem ditko usnout tak ho uspavej doma…nebo bez na prochazku.Travu neseka soused akzdy den…

Příspěvek upraven 04.07.12 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
4.7.12 11:36

My máme v ulici taky souseda, co vždycky seče trávu v době, když syn spí :zed: Tak prostě zavřu okna a slyšet je to minimálně. Někteří lidi jsou bezohlední a nejvíc v těch bytech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.7.12 11:36
@tumpach píše:
PŘESNĚ TAK, jednou mi dítě uslo v koéčáře, když jsem šla na zahradu a to už mu byli 2.5 roku a pčítel chtěl seekatnelíbíilo se mito, ale chapala jsem měli jsme to už vysoký, tak jsem řekla, vezmu ho k lesu ju, vzala jsem ho k lesu a bylo, tak s ním jdi na procházku nee

ale asi bych ti vyhověla, ale koukala bych asi hooodně divněě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.7.12 11:39

U prvního dítěte mi to vadilo, ale nikdy jsem sousedům nic neřekla - prostě jsem přejela kočárkem na druhou stranu zahrady, nebo do verandy, nebo šla na procházku.
U druhého dítěte jsem měla kočárek s šestinedělňátkem zaparkovaný venku a vedle něj pár metrů řezali chlapi motorovou pilou (na naší zahradě - dělali jsme pergolu). Takhle dlouho, jako ten den, mi novorozenec nikdy nespal :lol:.

Můj muž dělá na směny, ob týden soboty a jednou za měsíc celý víkend. Kdyby za ním přišla sousedka, ať neseče a nechá to na jindy, tak by za celý jaro-léto-podzim posekl stěží 3× :roll:.
Náš soused seče zásadně v létě, když jsou v tv formule - to jediné, kromě zpráv, na co můj muž kouká. Takže zavřeme na dvě hodiny všechny okna a je vyřešeno.

Už jsem tu četla mnohem horší problémy se sousedy, tohle je vcelku snesitelné, i když otravné a nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová