Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@luccifera Tak jestli někde není vyloženě černo nebo nějaké feťácké doupě, tak to bude snad v pohodě
tohle mi na Brně hodně vadí, kdysi jsem dojížděla domů často i večer přes „onu černou“ čtvrť a nic moc pocit teda potkávat děti s nožem a jejich rodiče… no radši bez komentáře ![]()
@icy rose s ohledem na skutecnost, ze jedine potencialni prepadeni jsem zazila v Brne u hlavaku, tak musim souhlasit
v Liberci se pohybuju spise po centru a v porodnici
ale Brno to neni. Okolo Fora se trochu drzi existence, ale to je udel kazdeho vetsiho mesta.
@luccifera píše:
@icy rose spis bych rekla, ze jsou vsude pochybne existence:D nn, zase tak to zmapovane nemam. Me se to libi z druhe strany Jestedu - Rozstani, Januv Dul, Krystofovo udoli:)
To jo, tam je hezky. Takovy vesnicky ![]()
A nechtěla by partnerka jít dělat k nám? Pořád někoho sháníme
(hlavně c#)
Jinak ohledně čtvrtí bych asi nechtěl bydlet kolem vlakového nádraží, tam je to trochu Cejl. Čtvrtě na severovýchodě od nádraží a dálnice jsou víceméně v pohodě, nejlepší jsou asi Lidové sady (proto tam bydlíme
), Ruprechtice, Perštýn, Harcov, i v těch Pavlovicích se dá žít.
Jinak finančně Liberec na Prahu nebo Brno nemá, hodně lidí v IT taky kvůli tomu jezdí do práce do Prahy a nebo dělá doma pro pražský nebo německý firmy.
@Honza4234567 Mockrát děkuju, to jsem si myslela, ale chtěla jsem se ujistit
Německo je za rohem, Praha taky není až tak daleko, taky by to bylo řešení jestli tam budou ty rozdíly hodně velké ![]()
@Honza4234567 Jo jinak co se týče té práce, tak můžu se zeptat, o jakou firmu se jedná? Klidně do SZ. Ať pak víme kam zaslat životopis, moc inzerátů na IT v Lbc nebývá co jsem koukala. Já se v tom sice nevyznám, ale mám dojem, že o tom co zmiňujete jsem už párkrát doma slyšela, třeba by to mohlo dopadnout
akorát tedy ještě nevíme, jestli půjdeme pryč za půl roku nebo až za rok
Jinak Lidové Sady závidím, mně se tam hrozně moc líbilo ![]()
@icy rose spis bych rekla, ze jsou vsude pochybne existence:D nn, zase tak to zmapovane nemam. Me se to libi z druhe strany Jestedu - Rozstani, Januv Dul, Krystofovo udoli:)