Liberec - bydlení, práce, adopce a bezlepková dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
31.10.19 15:39

@icy rose spis bych rekla, ze jsou vsude pochybne existence:D nn, zase tak to zmapovane nemam. Me se to libi z druhe strany Jestedu - Rozstani, Januv Dul, Krystofovo udoli:)

• Citovat
  • Upravit
197
31.10.19 15:46

@luccifera Tak jestli někde není vyloženě černo nebo nějaké feťácké doupě, tak to bude snad v pohodě :D tohle mi na Brně hodně vadí, kdysi jsem dojížděla domů často i večer přes „onu černou“ čtvrť a nic moc pocit teda potkávat děti s nožem a jejich rodiče… no radši bez komentáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
31.10.19 15:51

@icy rose s ohledem na skutecnost, ze jedine potencialni prepadeni jsem zazila v Brne u hlavaku, tak musim souhlasit 8o v Liberci se pohybuju spise po centru a v porodnici :lol: ale Brno to neni. Okolo Fora se trochu drzi existence, ale to je udel kazdeho vetsiho mesta.

• Citovat
  • Upravit
981
31.10.19 17:06
@luccifera píše:
@icy rose spis bych rekla, ze jsou vsude pochybne existence:D nn, zase tak to zmapovane nemam. Me se to libi z druhe strany Jestedu - Rozstani, Januv Dul, Krystofovo udoli:)

To jo, tam je hezky. Takovy vesnicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.11.19 14:16

@luccifera To máte pravdu, hlavaku se vyhýbám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 15:21

A nechtěla by partnerka jít dělat k nám? Pořád někoho sháníme :mavam: (hlavně c#)
Jinak ohledně čtvrtí bych asi nechtěl bydlet kolem vlakového nádraží, tam je to trochu Cejl. Čtvrtě na severovýchodě od nádraží a dálnice jsou víceméně v pohodě, nejlepší jsou asi Lidové sady (proto tam bydlíme :) ), Ruprechtice, Perštýn, Harcov, i v těch Pavlovicích se dá žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.19 15:28

Jinak finančně Liberec na Prahu nebo Brno nemá, hodně lidí v IT taky kvůli tomu jezdí do práce do Prahy a nebo dělá doma pro pražský nebo německý firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.11.19 16:33

@Honza4234567 Mockrát děkuju, to jsem si myslela, ale chtěla jsem se ujistit :) Německo je za rohem, Praha taky není až tak daleko, taky by to bylo řešení jestli tam budou ty rozdíly hodně velké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.3.20 11:00

@Honza4234567 Jo jinak co se týče té práce, tak můžu se zeptat, o jakou firmu se jedná? Klidně do SZ. Ať pak víme kam zaslat životopis, moc inzerátů na IT v Lbc nebývá co jsem koukala. Já se v tom sice nevyznám, ale mám dojem, že o tom co zmiňujete jsem už párkrát doma slyšela, třeba by to mohlo dopadnout :D akorát tedy ještě nevíme, jestli půjdeme pryč za půl roku nebo až za rok :think: Jinak Lidové Sady závidím, mně se tam hrozně moc líbilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí