Liberta - starší prostorný typ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
27.7.21 17:14

Vozila jsem v Libertě a doufám, že ještě někdy vozit budu ;) Vyzkoušela jsem i jiné kočárky, ale Liberta je u mě top. Každý ať si vozí v čem chce, jak na mě koukají ostatní mi bylo šumafuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
27.7.21 21:15

@majda13 mám tuto úplně stejnou jako na stahnutem obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
27.7.21 21:17
@Flek1234 píše:
@majda13 mám tuto úplně stejnou jako na stahnutem obrázku

Taky vozím v liberte za mě jsou top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.7.21 21:24
@Anonymní píše:
Ahojky je tu někdo kdo vozí libertu? Já ji mám na druhé miminko a strašně mě vyhovuje jak houpe a má i prostor než ty nové kočárky akorát když ji vozím po vesnici tak na mě jiné mamky koukají divně mají ty nové kočárky

Protože tomu nerozumí.. ;) nebo závidí.. :mrgreen:
Jen si ji užívej, to byly nejlepší kočárky a ještě nikdo lepší nevyrobil. Já taky podlehla módě nových typů kočárků, tak ti závidím, mimino si už nezopakuju, tak smolík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
27.7.21 21:34
@Janli píše:
LIbertu jsem měla doma, ale pak jsem koupila nový. Houpal líp, měl lepší kola a kupodivu i víc místa. A nemusela jsem se bát, že někde budou skrytý plísně.

Můžeš dát fotku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.7.21 21:35
@micta píše:
Můžeš dát fotku? Díky
Čeho? Té liberty nebo kočárku, co jsem si koupila?
  • Citovat
  • Upravit
36720
27.7.21 21:42
@Janli píše: Čeho? Té liberty nebo kočárku, co jsem si koupila?

Toho co sis koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.7.21 21:51
@micta píše:
Toho co sis koupila

Měla jsem roan maritu s velkýma kolama a můžu ti říct, že liberta zůstala v kumbále. V libertě jsem odvozila spoustu dětí, chtěla jsem ji i pro svoje, ty moderní hrkáče nesnáším. Kočár to byl super, ale dneska se vyrábí lepší, jen musíš hledat. Marita, roan emma, inglesina sofia… houpání a prostor liberty, ale kvalitou a dalšíma vychytávkama nesrovnatelně lepší. Už bych se k libertě nevracela.

• Citovat
  • Upravit
36720
27.7.21 22:07
@Janli píše:
Měla jsem roan maritu s velkýma kolama a můžu ti říct, že liberta zůstala v kumbále. V libertě jsem odvozila spoustu dětí, chtěla jsem ji i pro svoje, ty moderní hrkáče nesnáším. Kočár to byl super, ale dneska se vyrábí lepší, jen musíš hledat. Marita, roan emma, inglesina sofia… houpání a prostor liberty, ale kvalitou a dalšíma vychytávkama nesrovnatelně lepší. Už bych se k libertě nevracela.

Já právě Libertu měla od sousedky, jen na zahradu. Vešlo by se mi tam jedno dítě navíc :mrgreen: proto mě zajímalo, jaký kočárek v dnešní době je srovnatelný co se prostoru týká, s Libertou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí