Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coromikeso píše:
Super, moc diky za infotakze pisu si - do práce odjet nejdele do 7:30. Vzhledem k tomu, ze budu mit firmu bud na Chodove, nebo Novych Butovicích, tak stejne budu muset odjizdet mnohem drive… A je rozdil, jestli jet na kraj Prahy busem, nebo je lepsi vzit auto a nechat ho na Ladvi/Letnanech? Jinak jsme hooodne vazni zajemci, v podstate, pokud se nevyskytne nejaky zadrhel, tak do toho jdeme
A moc rada se seznamim, akorát tam budeme az listopad 2017
Mam dva kluky, ted 5 a 2,5 roku. Ještě otázka - ta soukroma skolka - je to nekde v Libeznicich? Ja zatím volala jen do jedne v Mesicich, co mi tady maminky doporucovaly, a tam byla moc fajn pani reditelka, pry mi mladšího synka vezmou a cenove i s jídlem za full time okolo 6000 Kc…
Jj, soukromá školka přímo v Líbeznicích-Žirafka. Tady je to trochu dražší, ale co se dá dělat. Zas je to v místě.
Dekuji za dotaz. Presne odpovida na to, co ted resime.
A dovolim si mit dotaz, ktery se tyka vaseho bydleni. Zvazujeme koupi radovky, ktere jsou aktualne ve vystavbe a maji byt dokonceny 2017. Takze to bychom byli asi sousedi.
Muj dotaz je na spokojenost s firmou. Dekuji moc za odpoved.
Zdravim, jj, vypada to na stejny projekt
Zkusenosti zatím dobre, ještě teda nejsme ve finalni fazi. Jednani s realitkou i developerem v poradku, prijdou nasm solidni. Drobne vyhrady - mam pocit, ze necekali az takovy zajem a ted nestihaji vyrizovat vsecky klientske zmeny, nadstandardy, atd… ale není to nic hrozneho, jen se dost obtizne hleda spolecny termin s jednotlivými dodavateli. Malicke minus - vizualizace není delana na jeden konkretni dům, ja bych potrebovala vice info napr. o vzhledu fasady, atd…ale to je asi u všech projektu na papire, pak budeme mit překvápko, co se to postavi
Co vy, uz jste se rozhodli pro?
To je skvele. My se zatim stale jeste rozhodujeme. Nechteli jsme jit uplne do radovky, ale… Tech zmen se malicko bojim. Aby to nestalo jako dalsi barak. Co vsechno dovoli zmenit?
Libeznice, at se ptam kdekoli, maji velmi dobre jmeno. Prave kdyz uz za Prahu, tak s tim zakladnim jako je skola, obchod, doktor,… v miste.
@Coromikeso píše:
Diky moc za info… Zase citim problém se skolkou a skolou… Dům bude postaveny az listopad 2017, tudíž tam dřív trvaly pobyt nedostaneme… Volala jsem do skolky, a tam totalne bez sance, ani to, ze se nam tam stavi dům, neplati… Volala jsem i do skoly, a tam by to snad mozna slo, s nejakou smlouvou na dům a cestnym prohlasenim, ale taky to není stoprocentni… Ach jo… Takze další pruzkumna otázka - nejake zkusenosti se soukromymi skolkami v okoli?DIky
Ahoj já bydlím vedle ve vesnici, jsem maminka na (MD)a hlídám děti, levně, když budeš mít zájem napiš.
@Lukaci píše:
To je skvele. My se zatim stale jeste rozhodujeme. Nechteli jsme jit uplne do radovky, ale… Tech zmen se malicko bojim. Aby to nestalo jako dalsi barak. Co vsechno dovoli zmenit?
Libeznice, at se ptam kdekoli, maji velmi dobre jmeno. Prave kdyz uz za Prahu, tak s tim zakladnim jako je skola, obchod, doktor,… v miste.
jj, taky jsem slyšela sama pozitiva
A v sousedni Basti bydli moje kadernice
ty zmeny jsou samozrejme další naklad, zalezi, co si vymyslite. Minimalne je třeba pocitat s kuchyni. Jinak ty zmeny, asi by nedovolili zasah do nejakych nosnych konstrukci, ale třeba hybani prickami v pohode ![]()
Jinak teda masakr s tou statni skolkou… My bohužel v době zapisu ještě nebudeme mit trvale bydliste, nestihne se kolaudace, takze nam zbyva jen soukroma ![]()
@frgulka píše:
Ahoj já bydlím vedle ve vesnici, jsem maminka na (MD)a hlídám děti, levně, když budeš mít zájem napiš.
super, diky moc za nabidku, stehovat se budeme za rok a něco, tak kdyztak pak se prihlasim ![]()
@Coromikeso píše:
jj, taky jsem slyšela sama pozitivaA v sousedni Basti bydli moje kadernice
ty zmeny jsou samozrejme další naklad, zalezi, co si vymyslite. Minimalne je třeba pocitat s kuchyni. Jinak ty zmeny, asi by nedovolili zasah do nejakych nosnych konstrukci, ale třeba hybani prickami v pohode
S kuchyni počítám tak jako tak. Informace o příčkách se hodi. To me potěšilo. Jen mi bylo sděleno, že tyto změny jsou drahe… napsala bych svuj email, jen nechci úplne verejne.
@Coromikeso píše:
super, diky moc za nabidku, stehovat se budeme za rok a něco, tak kdyztak pak se prihlasim
Určitě, napiš
,do své bývalé práce se vrátit nemůžu a děti hlídám moc ráda, zrovna dnes u nás byly děti 4,dvě moje a dvě „cizí“.
@Cuddy píše:
No dobre, ale pokud nebyla holcicka z Libeznic, tak v klasickem prijmacim rizeni byla temer bez sance.
Holčička neměla žádnou šanci, aby byla přijata a pro to musel kamarád paní ředitelku uplatit…
@Anonymní píše:
Holčička neměla žádnou šanci, aby byla přijata a pro to musel kamarád paní ředitelku uplatit…
Hele, zbytecne neplivej na nejakou skolku. Co se ti nelibi, ze kdyz da obcan skolce sponzorsky dar, ze skolce dar pomuze a vytvori tak misto navic? To snad neni nic spatneho. Spatne by bylo, kdyby holcicka splnovala kriteria pro prijeti a presto by jis prijali jen pod podminkou sponzorskeho daru.
O daru jsem nic nepsala, nerozumíč psanému textu? Já na nic neplivu, to že ředitelka bere úplatky je fakt a nebyl žádný dar, ale úplatek do kapsy, ale každá tomu říká jinak že?
,u nás ve vesnici jsou školky státní dvě, je tu halda děcek, co se nedostanou, ale je to udělané tak, že se přijímají děti přesně podle datumu narození, všichni se tu znají, takže maminky si to pěkně ohlídají, jak kdo má jít, to mi přijde spravedlivé…
@Anonymní píše:
O daru jsem nic nepsala, nerozumíš psanému textu? na nic neplivu, to že ředitelka bere úplatky je fakt a nebyl žádný dar, ale úplatek do kapsy, ale každá tomu říká jinak že?,u nás ve vesnici jsou školky státní dvě, je tu halda děcek, co se nedostanou, ale je to udělané tak, že se přijímají děti přesně podle datumu narození, všichni se tu znají, takže maminky si to pěkně ohlídají, jak kdo má jít, to mi přijde spravedlivé…
@Anonymní píše:
O daru jsem nic nepsala, nerozumíč psanému textu? Já na nic neplivu, to že ředitelka bere úplatky je fakt a nebyl žádný dar, ale úplatek do kapsy, ale každá tomu říká jinak že?,u nás ve vesnici jsou školky státní dvě, je tu halda děcek, co se nedostanou, ale je to udělané tak, že se přijímají děti přesně podle datumu narození, všichni se tu znají, takže maminky si to pěkně ohlídají, jak kdo má jít, to mi přijde spravedlivé…
Spravedlnost neexistuje a úplatky byly, jsou a budou. To nezmění nikdo a nic. Je to naprosto přirozená věc v rámci všech kultur, jen u nás z toho děláme děsnou vědu.
A navíc to nemá s Líbeznicema nic společného, takže by to tu mohl někdo uklidit, @admin?