Líbí se vám jméno Marlen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
24.1.24 16:19
@Zmatka píše:
@Janča6 @Atisia To by me zajimalo, co je k tomu vedlo. Jinak Katka je moje kamaradka a je hodne citliva na to, aby ji nekdo rikal Kaco. V rodine jim to bylo jedno.

Já nevím ale bylo to tak zažité, že to přešlo do nějaké přirozenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.1.24 16:21
@Zmatka píše:
@Janča6 @Atisia To by me zajimalo, co je k tomu vedlo. Jinak Katka je moje kamaradka a je hodne citliva na to, aby ji nekdo rikal Kaco. V rodine jim to bylo jedno.

Rikat Katerine Kaci je strasne. My kamaradkam tohoto jmena rikame vetsinou Kato, nektere samy sobe rikaji Kacko.

A ta Misa pry vznikla zkomolenim jmena Jarmila. Pry ji jako malicke rikala Jamisko, z cehoz postupne vzniklo Misko, Miso. Pritom segra se jmenuje po mame. A ted si nechava rikat Jarco.

No je fakt, ze ja zatim nasi skoro 3lete Martine rikam Majtí, protoze si tak rika i ona. Ale ono me to prejde, az vyroste :)

Omlouvam se za diakritiku, na mobilu nemam vsechny znaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
24.1.24 16:24
@Atisia píše:
Elli je kosmetika a stejně je jich plno.
Kubo jsou lahůdky a kolik jich je :mrgreen: :mrgreen: Adriana těstoviny… To jako by se mohlo všechno rovnou vyškrtnout z kalendářů

Ani tu kosmetiku ani ty lahůdky neznám. Adriana je pro mě běžné jméno. Zato ten medovník zná každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.24 16:25

Marlen a oslovení Marlenka mi nevadí. Že je to medovník bych neřešila. Málo lidí bude mít koule, aby to jméno dalo. Tak jich vždy bude málo. Ideální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.1.24 16:25
@Atisia píše:
2 kolegyně Mája byla Marie nikdy dřív jsem to neslyšela. Druhá bílá Míla byla Milena. To mě vůbec netrklo. Jsem myslela Miluši třeba :nevim: měli jsme ve škole Míšu. Všichni učitelé ji podepisovali jako Michaelu a ona je Michala. :nevim:
Na podzim jsme na hřišti potkali malou Káju. Není Karolína ale Karla :nevim:

Ta Mája - Marie by me asi taky prekvapila. Ale Míla - tam by me napadly obe varianty. Stejne tak u Míši, sice je mnohem castejsi Michaela, ale i Michalu jsem znala. Karlu zadnou neznam, ale mit ji za dceru, taky bych ji rikala Kájo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17382
24.1.24 16:31
@Janča6 píše:
Jo, moji sestre Jarmile jsme rikali Mišo, zacala ji tak rikat mama. A spousta lidi si dlouho myslela, ze se jmenuje Michaela.

A to je ta sestra dvojče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.1.24 16:31
@Janča6 píše:
Ta Mája - Marie by me asi taky prekvapila. Ale Míla - tam by me napadly obe varianty. Stejne tak u Míši, sice je mnohem castejsi Michaela, ale i Michalu jsem znala. Karlu zadnou neznam, ale mit ji za dceru, taky bych ji rikala Kájo.

Já měla vždy milu jako Miluši nebo Miloslavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.1.24 16:32
@azaleila píše:
A to je ta sestra dvojče?

Jj, mam jen jednu :) A dva brachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.1.24 16:35
@Atisia píše:
Já měla vždy milu jako Miluši nebo Miloslavu

To je asi tim, s jakymi jmeny se setkavas. Ja jako dite neznala zadnou Michaelu, jen dve Michaly. Znala jsem Milenu. Az nekdy ve 20 letech jsem poznala Milusi. Miloslavu zadnou neznam. A vlastne ani nevim, jestli jsem pred temi svymi 20 lety vubec vedela, ze tato jmena existuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
24.1.24 16:35

@Janča6 Aha, tak to uz trochu chapu, jak to vzniklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
24.1.24 16:36
@LindaJakl píše:
Líbí se vám pro holčičku jméno Marlen? :)

to je zákusek to až bude v pubertě to si vyslechne narážek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17382
24.1.24 16:36
@Janča6 píše:
Jj, mam jen jednu :) A dva brachy :mrgreen:

Jsem se ztratila :mrgreen: to víš, já jedináček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.1.24 16:37
@azaleila píše:
Jsem se ztratila :mrgreen: to víš, já jedináček…

Jasnacka ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
24.1.24 16:42

Mně se moc nelíbí

• Citovat
  • Upravit
812
24.1.24 17:30
@Atisia píše:
A je to tady. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže holka z :potlesk: :potlesk: :potlesk: a to může ne zákusek :potlesk: :potlesk: :potlesk:

On i zakladatel společnosti Mercedes, ta auta tak pojmenoval po své manželce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze