Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zuzu224 To ale není ten, co vždy býval.
Pamatuje si někdo, jaký to byl typ?
@zuzu224 Ty jsi šikovná. Jak jsi to našla? Máme kuchyňku z Lidlu a s tou jsem spokojená, tak jsem si myslela, že koupím i ponk v Lidlu. Jenže teď nevím, jestli čekat, že bude a nebo radši koupit jinde.
@Sára 1
Nasel strycek google ![]()
Asi bych necekala, tenhle snad nemaj v nabidce ani v Nemecku.
@zuzu224 Díky moc. Tak ještě uvidím. Myslela jsem, že využiju zítra poštovné zdarma, ale ještě nevím, jestli to stihnu vymyslet, co konkrétně objednat.
@Sára 1
Tak koukam, ze ta nabidka jenopravdu vetsi jak v letaku a od dnes jsou na eshopu dalsi hracky a je to stejny jak v Nemecku…je tam i ten dreveny ponk, sle ten plastovy jsem v nemeckem letaku nevidela.
@zuzu224
Škoda. Mne se ten plastový líbí vic. Přitom mám ráda dřevěné hračky. Mrknu na to.
Dneska jsem viděla ten katalog hraček z Lidlu a určitě tam není vše, co mívají. Např. mají jen jeden dřevěný domeček, ale vždy mají 3 typy (možná 4, to si nejsem jistá). Ale jestli bude ponk, to nevím.
Dovolím si oživit
Nemáte, maminky, některá doma takový dřevěný dort z Lidlu zn. Playtive? Sháním jeden dílek toho dortu, nebo raději dva do náhrady, je to u nás oblíbené a jeden ten dílek nemůžu už dlouho najít, tak bych ráda odkoupila, pokud se to někomu doma válí. Svíčky i čísla máme, jde mi vyloženě o ten díl dortu. Děkuji
https://kivitu.com/…ds/2533.html