Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo z loňska kouzelné pero s knížkou a jestli jste nebo nejste spokojení.
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
@Monika0912
Máme ho, ale nevím kde, moc úspěchů to nemělo, už bych ho nekoupila.
My mame, loni byly dva druhy - mame oba a dcera si oblibila. Jedna je se zviratkama, doplnovani, kdo zije na pousti, ve vode, atd a druha jednoduche pocty- prirazovani cisel k obrazkum. Dcerka ma ctyri roky.
Dceři jsou čerstvě 2 roky, tak furt rozmýšlím, jestli na to není ještě malá, ale jinak se mi to právě moc líbí.
Prohlídla jsem si katalog hraček, co mají letos v Lidlu a jsem zklamaná. Myslela jsem, že koupím dětský ponk a buďto jsem se špatně dívala a nebo tam opravdu není.
Kupoval jste ho tam někdo a za kolik? Loni určitě byl, ale to mi ještě nepřišlo aktuální.
@Sára 1 taky jsem ho tam nevidela, ale vsude jinde ho maj, tak kup jinde.
@Sára 1 Tak ono v tom malém letáčku nejsou všechny hračky..Já také čekám až bude projektor noční oblohy dětský.
@LLenule111 Mně přijde, že tam jsou všechny hračky. Loni v letáku taky bylo vše, co pak prodávali - teda aspoň si to myslím.
@Sára 1 take doufam, ze tam neni vsechno, tohle je nejaka vanocni brozura, loni byl katalog, tak snad toho bude vic.
Taky jsem koukala na něměcký lidl a co se týče e-shopu s hračkami, tak obrovský výběr hraček, kam se cpe náš lidl e-shop
@zuzu224 Aha. A jaký to je? A na kolik vyjde? Já si ale nemyslím, že by zrovna takovou věc nedali do toho katalogu. A kde jsi to viděla?