Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@fibingerka píše:
Sadu nářadí jsem ani nezaregistrovala, ale to už stejně má. Ale také půjdeme na 7:00.
Já tak nejdřív kolem 10. hodiny. Mám tam vůbec chodit?
@Sára 1 Kvalitní je – tříská s tím pořád a nic - je OK. Velká cca 60*30 a na výšku nevím… jsme teď u babičky a nemůžu poměřit, takže odhadem. Ale rozhodně se vyplatila. Hraje si s tím pořád od loňska.
Vloni dcerka dostala pod stromeček domeček pro panenky. Určitě měl největší úspěch. Hraje si s ním dodnes. Je jí 3,5 roku.
Ahoj,
my jdeme do vláčkodráhy a doplňků ![]()
Ale uvidíme, co seženeme, v 7,00 je už u nás zástup…
Ale věci jsou opravdu kvalitní, tak snad něco vybojuju ![]()
Některý věci nejsou nic moc, resp. třeba autodráha zn. carrera se dá na internetu najít za stejnou cenu o metr delší.
Loni tam máma koupila skládanku dřevěnou, sice hezkou, psanou od roka, ale měla co dělat to složit šestiletá šikovná
![]()
Domeček se mi taky líbí, ale naše malá je na to ještě malá.
Půjdu se zítra podívat na panenku s nočníkem a dřevěný vláček, ale nebudu to hrotit, určitě nepůjdu na sedmou ![]()
Ten dřevěný domeček s červenými okny je famózní. Ségra je ředitelka MŠ a má tam podobný a malej, když je u ní na návštěvě, tak si s tím děsně vyhraje. Kdyby to nebyl kluk, tak mu ho asi koupím
Ale takhle to necháme jen jako zpestření na občasných návštěvách v sestřině MŠ ![]()
Jé, hned bych šla pro ty autíčka ke dřevěné autodráze! A autodráhu bych vzala asi taky. ![]()
Ale musela bych poslat babičku.. a ta, ač nakupuje ráda, do toho davu jí nepoženu. Za to mi to nestojí.
Ted mi zrovna babička volala ze od zitra mají vlackodrahu i v kaufu, sice nema elektrickou masinku, ale asi bude větši, tak nevim kterou vzit ![]()
@LadyTommy hahahaha
tak jsi mi zlepšila naladu tim obrazkem! a komentaře o babičce taky ![]()
Taky jsme sli do vlackodrahy. Akorat u nas, v 6:57!!! uz nebylo vubec nic!!! Tak nevim, kdy se otviralo.
Nastesti jsem zaukolovala i babicku a dedu, at vyrazi do Lidlu i u nich ve meste a maji vsechno
vlackodrahu, autodrahu i nadzemni garaze. ![]()
@Sára 1 ja kdyz asi o pul 8 odchazela z Lidlu, tak zrovna zacali vse doplnovat.
Takze klidne se zajdi podivat, oni to doplnuji.Teda alespon u nas.
Ja mam taky vsechno co jsem chtela, aby byl to tvrdy boj!
Lidi si to i kradli z kosiku ![]()