Lidl - hračky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
20.11.14 09:30
@Klementyna píše:
Ja mam taky vsechno co jsem chtela, aby byl to tvrdy boj! :mrgreen: Lidi si to i kradli z kosiku :cert:

8o fakt? tak to je mazec. Ja akorat videla chlapa, jak lezl prodavacce do krabic, kdyz sla doplnovat zbozi. Tak ho servala, at se uklidni, ze to napred vybali a pak at si vezme co chce. Fakt neuveritelne ti lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
20.11.14 09:41
@marfra píše:
8o fakt? tak to je mazec. Ja akorat videla chlapa, jak lezl prodavacce do krabic, kdyz sla doplnovat zbozi. Tak ho servala, at se uklidni, ze to napred vybali a pak at si vezme co chce. Fakt neuveritelne ti lidi…

Pane jo, ta drzost nezná mezí :roll: Jinak nám dědeček vybojoval tu dřevěnou autodráhu, tak aspoň mají pro syna ježíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
20.11.14 10:35

Nám se též zadařilo.. autodráha, autka hasičská a jídlo. ANi to nebylo tak hrozné. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.11.14 13:31

Tak my dneska nic. :( Chtěli jsme ty dřevěné dráhy (autodráhu a železnici). Bohužel jsme nebyli asi dost rychlý. V obchodě jsme byli po osmé hodině, protože jsme museli zavést ještě dítě do školy. Prodavačka nám říkala, že za dvacet minut bylo rozebráno, zkoušeli jsme ještě druhý lídl, ale tam stejná situace, nic-prázdno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.11.14 13:56

My tam byli v 7 hodin a v 7:05 autodrahy a zeleznice uz nebyli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.11.14 14:00
@kachix píše:
My tam byli v 7 hodin a v 7:05 autodrahy a zeleznice uz nebyli :mrgreen:

u nas nebyly uz v 6:57 :cert: a @Peťa77 nebudou uz doplnovat zbozi? neptala ses? :think: u nas doplnovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
20.11.14 15:19

Já dorazila po 10. h. Zboží teda co vím, tak tady nikdy nedoplňují. Nikde jsem dřevěnou železnici ani autodráhu neviděla - a pak jsem si všimla prázdného koše. Byl dost hluboký a na dně jedna autodráha. Až jsem se divila. Já přemýšlela, jakou panenku koupit, jestli je ještě budou mít. Chtěla jsem panenku co pije a čůrá nebo panenku s nočníkem - to neměli ani jednu. Měli ale ještě panenku s vláskama a pak panenku miminko, co vydává zvuky. Nakonec toho mám mnohem víc, než jsem chtěla. Mám i domeček a ještě panenku Evičku s koníkem, navlékání korálků a vaničku. Ne vše jsem platila já a ne vše bude pod stromeček. Takže jsem byla úspěšná. Jsem jak malá, mám radost z dárků. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.11.14 15:28

@marfra Ano, ptala jsem se. Napadlo mě, že se to mohlo rozebrat a že si třeba nevšimli nebo nestihli znovu doplnit. Ale říkala, že už nemají, že to bylo rozebráno za dvacet minut. Poradila mi zkusit ještě jiný lídl, tak jsme tam jeli, doufala jsem, že by tam mohl nějaký kousek ještě zůstat, ale regál byl taky prázdný. Tam už sem se teda neptala.
Pak jsem ještě volala na tu infolinku, to mi taky poradila ta prodavačka, že by mi zjistili dvě prodejny, které si vyberu, jestli tam něco nezůstalo. Jinak mi říkala, že je to jednorázová akce a že na skladě nic nemají a jiná možnost, jak to koupit není. A ani dopředu neví jestli to ještě někdy budou mít v akci.
Zítra by mi měli dát vědět, ale to už nedoufám, že by někde něco zůstalo, když byl o to takový zájem. :(
Kdyby to bylo pro mě tak je mi to jedno, ale vybral si to syn a bude mu to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
20.11.14 15:51
@Peťa77 píše:
@marfra Ano, ptala jsem se. Napadlo mě, že se to mohlo rozebrat a že si třeba nevšimli nebo nestihli znovu doplnit. Ale říkala, že už nemají, že to bylo rozebráno za dvacet minut. Poradila mi zkusit ještě jiný lídl, tak jsme tam jeli, doufala jsem, že by tam mohl nějaký kousek ještě zůstat, ale regál byl taky prázdný. Tam už sem se teda neptala.
Pak jsem ještě volala na tu infolinku, to mi taky poradila ta prodavačka, že by mi zjistili dvě prodejny, které si vyberu, jestli tam něco nezůstalo. Jinak mi říkala, že je to jednorázová akce a že na skladě nic nemají a jiná možnost, jak to koupit není. A ani dopředu neví jestli to ještě někdy budou mít v akci.
Zítra by mi měli dát vědět, ale to už nedoufám, že by někde něco zůstalo, když byl o to takový zájem. :(
Kdyby to bylo pro mě tak je mi to jedno, alevybral si to syn a bude mu to líto.

To mě mrzí. Ještě jsem teda tady v nějaké diskuzi postřehla, že někdo toho koupí hodně a pak to prodává na mimibazaru. Ale nevím, jestli to tak je a taky za kolik. A nebo někde sehnat podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.11.14 16:10

@Peťa77 no to je mi jasne, to je teda skoda :( ted je v akci i nejaka vlackodraha v Kauflandu, nebo i v Albertu jsem nejake videla. Myslis, ze by poznal, ze to neni taz Lidlu? :think: a nebo jak pisi holky, mrknout se na MMB nebo Aukro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.11.14 16:54

@marfra Asi by to poznal, protože už jednu dráhu doma máme po starší dceři. Jenže jak viděl leták, tak že by tady tuto moc chtěl. Říkala jsem však dráhu máš, jenže začal jmenovat, že tato má toto a tady to a ta jeho to nemá. No a tak jsem si řekla, že než kupovat nějaké blbosti, tak mu uděláme radost a koupíme tady tyto z lídlu. Předce jen, je to věc, která vydrží a máme ještě dvouletou dcerku, tak ta by si stím ještě možná taky vyhrála.
No nenapadlo mě, že by tak brzy ráno, už nic nezbylo, jinak bych to udělala dnes jinak.
Kauflandu jsme dnes stavení byli, ale jen jsme rychle proběhli, protože už byl čas oběda a stejně plno lidí ani projít se nedalo. No nevím asi ti lidi ani neobědvají, jak jsou akce :think: :nevim: takže jsem si nevšimla jestli tam nějaké dráhy mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.11.14 16:58

@Sára 1 taky jsem někde četla, že někdo nakoupí víc a pak to následně prodává. Ale když to nakoupí k účelu dalšího prodeje, tak je jasné, že na tom chce vydělat. Dívala jsem se taky na aukro a tam někdo prodáva taky vláčkodráhu už použitou a lidi přihazují, takže pokud někdo nakupil tady tyto nové, tak myslím, že je v pohodě prodá i za tisícovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
20.11.14 17:25

Na Bazos.cz se prodává komplet vláčkodráha, autodráha, garáž, auta.. vše z Lídlu, a je to snad 2× dražší.
 http://deti.bazos.cz/…160-dilu.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.11.14 17:38

@Cosmos No tak, tak se vydělává. Pak se není čemu divit, že za dvacet minut je v prodejně zboží vyprodané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
20.11.14 17:44

Už prodává i to letiště. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie