Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Od zítřka mají v Lidlu hračky. Máte na něco zálusk? Nebo máte už nějaku podobnou hračku doma? Mně se líbí ten domeček XXL a panenky. Tak nevím, jestli by se to líbilo i mé skoro 3leté holčičce. Máte někdo takový domeček - hrajou si s tím vaše děti?
Mne by se libila ta drevena vlackodraha, i kdyz nevim jestli by pasovala k ty co mame doma.. jenze je mi jasny ze na to bude zas naslap, a do fronty v 7 rano nepojedu ![]()
Konkrétně tento domeček nemáme, ale kupovala jsem tam dvouleté k narozeninám domeček z kartonu a byla z toho nadšená. Nedávno ho rozsedla, tak zvažuju, že by Ježíšek donesl ten dřevěný, uvidím, zda se probojuju ![]()
@pet01 My máme z Ikey takový ten základ. Zatím rozšiřovat nebudu. Ale taky se mi to moc líbí. Myslíš, že až tak moc? Tak to nevím, jestli se mám namáhat. Do fronty nemám v úmyslu jít ani náhodou - a před 7. hodinou - ani za nic.
@LadyTommy Myslela jsem, že ty domečky z kartonu byly velké - že se do nich vešly. Nebo myslíš nějaký jiný? Tyhle jsou malé - teda rozměry nevím, nejsou uvedené.
@Sára 1 já spolíhám na to, že tady moc nejsou maminky, tak snad v nějaký normální čas ještě seženu. I když babičky, kterých je tu požehnaně, to asi vezmou útokem
@pet01 ja pro vlackodrahu vyslu babičku, ta je větší bojovnice než ja ![]()
Proti tomu, co jsem jednou viděla tady u nas, je ta fotka slabej cajicek ![]()
Máme ten domeček - přenosná farma - a miluje to. Chtěla bych teď tu autodráhu (ke vláčkům z ikea), záchranářská autíčka, dřevěné jídlo a asi ty dřevěné hodiny
. A bude nakoupeno hehe. ![]()
My půjdeme na sadu nářadí a potom na herní konzole. A chystáme se podle zkušeností už na 7h ![]()
Sadu nářadí jsem ani nezaregistrovala, ale to už stejně má
. Ale také půjdeme na 7:00.