Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sára 1 píše:
Nikdo žádná zkušenost?
hmm ja tedy nemam, take jsem o ni premyslela ale asi se na ni pujdu podivat ale tipovala bych to tak od 5 let
@potkanek píše:
hmm ja tedy nemam, take jsem o ni premyslela ale asi se na ni pujdu podivat ale tipovala bych to tak od 5 let
Máme podobně staré děti.
Taky si říkám, jestli to není spíš pro starší. Netuším, co tam je - a hlavně tam to rozdělávat nebudu. Kdyby tam bylo něco na teď, něco na později, tak by mi to nevadilo. A taky mě zajímá, jaké je provedení.
Ja se tam juknu, ale asi je to fakt pro vetsi prijde ze na obrazku je i v te hre mikado, což jsou sicate tycky, ale nevim jestli se mi to nezda ![]()
@potkanek píše:
Ja se tam juknu, ale asi je to fakt pro vetsi prijde ze na obrazku je i v te hre mikado, což jsou sicate tycky, ale nevim jestli se mi to nezda
Asi to nakonec nekoupím. Určitě chci koupit puzzle. Ty jsem kupovala už loni a pořád mají úspěch. Tak ať jich máme víc. Kdyžtak na to mrknu, co tam bude a uvidím.
Když něco koupím v jiném městě, můžu to reklamovat asi pouze tam a ne ve městě, ve kterém bydlím?
@Sára 1 píše:
Asi to nakonec nekoupím. Určitě chci koupit puzzle. Ty jsem kupovala už loni a pořád mají úspěch. Tak ať jich máme víc. Kdyžtak na to mrknu, co tam bude a uvidím.Když něco koupím v jiném městě, můžu to reklamovat asi pouze tam a ne ve městě, ve kterém bydlím?
obavam se ze jo, ze tam, kde si to koupila. No ja bych do tech her sla, ale asi fakt za dyl. puzzle parada ty nas taky baví
Ahoj,
koupila jsem v Lidlu v Praze tričko, zkusila až doma a nesedělo…Normálně jsem ho druhý den vrátila u nás. ![]()
@ala42 píše:
Ahoj,
koupila jsem v Lidlu v Praze tričko, zkusila až doma a nesedělo…Normálně jsem ho druhý den vrátila u nás.
tak super omlouvam se za mylnou myslenku ![]()
Prosím, kdo máte vláčkodráhu s elektrickou mašinkou - jezdí ještě po roce mašinka? je vláčkodráha kompatibilní s ostatními kolejemi od jiných výrobců? díky ![]()
@3HE píše:
Prosím, kdo máte vláčkodráhu s elektrickou mašinkou - jezdí ještě po roce mašinka? je vláčkodráha kompatibilní s ostatními kolejemi od jiných výrobců? díky
ahoj dávali jsem loni od Ježíška a mašinka v pohodě jezdí - tedy měnila se minulý týden baterka, koleje s tím, co jsme měli byly naprosto kompatibilní
@3HE s kolejemi ano, fugnují na stejném principu, ať je to lidl, Ikea, Wiki a pod.. to je fuk, jen některé jsou hůř spojit, ale ještě se mi nestalo, že bych koupila cokoliv, co propojit nejde. S vláčkem neporadím.
u nás byl fuč během cca 2-3 minut, takže asi tak ![]()
@martina.se píše:
@3HE s kolejemi ano, fugnují na stejném principu, ať je to lidl, Ikea, Wiki a pod.. to je fuk, jen některé jsou hůř spojit, ale ještě se mi nestalo, že bych koupila cokoliv, co propojit nejde. S vláčkem neporadím.u nás byl fuč během cca 2-3 minut, takže asi tak
to jste na ni sedli ne?