Lidl - hračky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15460
26.11.14 15:00

Nikdo žádná zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.11.14 15:16
@Sára 1 píše:
Nikdo žádná zkušenost?

hmm ja tedy nemam, take jsem o ni premyslela ale asi se na ni pujdu podivat ale tipovala bych to tak od 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
26.11.14 15:54
@potkanek píše:
hmm ja tedy nemam, take jsem o ni premyslela ale asi se na ni pujdu podivat ale tipovala bych to tak od 5 let

Máme podobně staré děti. :D Taky si říkám, jestli to není spíš pro starší. Netuším, co tam je - a hlavně tam to rozdělávat nebudu. Kdyby tam bylo něco na teď, něco na později, tak by mi to nevadilo. A taky mě zajímá, jaké je provedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.11.14 16:54

Ja se tam juknu, ale asi je to fakt pro vetsi prijde ze na obrazku je i v te hre mikado, což jsou sicate tycky, ale nevim jestli se mi to nezda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
26.11.14 17:41
@potkanek píše:
Ja se tam juknu, ale asi je to fakt pro vetsi prijde ze na obrazku je i v te hre mikado, což jsou sicate tycky, ale nevim jestli se mi to nezda :lol:

Asi to nakonec nekoupím. Určitě chci koupit puzzle. Ty jsem kupovala už loni a pořád mají úspěch. Tak ať jich máme víc. Kdyžtak na to mrknu, co tam bude a uvidím.

Když něco koupím v jiném městě, můžu to reklamovat asi pouze tam a ne ve městě, ve kterém bydlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.11.14 17:58
@Sára 1 píše:
Asi to nakonec nekoupím. Určitě chci koupit puzzle. Ty jsem kupovala už loni a pořád mají úspěch. Tak ať jich máme víc. Kdyžtak na to mrknu, co tam bude a uvidím.Když něco koupím v jiném městě, můžu to reklamovat asi pouze tam a ne ve městě, ve kterém bydlím?

obavam se ze jo, ze tam, kde si to koupila. No ja bych do tech her sla, ale asi fakt za dyl. puzzle parada ty nas taky baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
26.11.14 18:01

Ahoj,
koupila jsem v Lidlu v Praze tričko, zkusila až doma a nesedělo…Normálně jsem ho druhý den vrátila u nás. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.11.14 18:07
@ala42 píše:
Ahoj,
koupila jsem v Lidlu v Praze tričko, zkusila až doma a nesedělo…Normálně jsem ho druhý den vrátila u nás. :D

tak super omlouvam se za mylnou myslenku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.11.15 16:39

Prosím, kdo máte vláčkodráhu s elektrickou mašinkou - jezdí ještě po roce mašinka? je vláčkodráha kompatibilní s ostatními kolejemi od jiných výrobců? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 16:47
@3HE píše:
Prosím, kdo máte vláčkodráhu s elektrickou mašinkou - jezdí ještě po roce mašinka? je vláčkodráha kompatibilní s ostatními kolejemi od jiných výrobců? díky :kytka:

ahoj dávali jsem loni od Ježíška a mašinka v pohodě jezdí - tedy měnila se minulý týden baterka, koleje s tím, co jsme měli byly naprosto kompatibilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.11.15 16:48

@3HE s kolejemi ano, fugnují na stejném principu, ať je to lidl, Ikea, Wiki a pod.. to je fuk, jen některé jsou hůř spojit, ale ještě se mi nestalo, že bych koupila cokoliv, co propojit nejde. S vláčkem neporadím. :think: u nás byl fuč během cca 2-3 minut, takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.11.15 16:52

Ano, taky nám funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 16:56
@martina.se píše:
@3HE s kolejemi ano, fugnují na stejném principu, ať je to lidl, Ikea, Wiki a pod.. to je fuk, jen některé jsou hůř spojit, ale ještě se mi nestalo, že bych koupila cokoliv, co propojit nejde. S vláčkem neporadím. :think: u nás byl fuč během cca 2-3 minut, takže asi tak :lol:

8o to jste na ni sedli ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.11.15 17:01

@jdukolem asi myslí, že byly vyprodané, ne?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159