Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koukam ze tam ma napsany komplet 160 dilku, ale kdyz sem inzerat otevrela byla tam jen ta autodraha s 80 dilky vlackodrahu vubec nemel
Tady je dalsi smejd, ten to ma dokonce za 990+150 posta a ma oboje to je des
I kdyz jemu mozna krivdim pokud nejde nejak upravit datum ma tam rijen
@potkanek píše:
I kdyz jemu mozna krivdim pokud nejde nejak upravit datum ma tam rijen
Třeba to koupil loni, nebo někdy jindy v Lídlu.
Ale ta cena je neskutečná. ![]()
Na mimibazaru byl taky inzerát, na vláčkodráhu, autodráhu a garáž dohromady za 1600,–. Tudíž „jen“ o 300,– dráž. Během půl hodiny měla paní 5 zájemců, inzerát rychle zmizel. Je o to prostě neskutečný zájem.
Já ani nejsem tak naštvaná na ty nakupující, jako nechápu, proč toho Lídl nemůže prodávat víc, aspoň trochu doplňovat zboží.
@Cosmos tak ale pokud by to lidi nenakupovali po více kusech za účelem dalšího prodeje, tak by se dostalo na víc zájemců. Ale i tak toho v prodeji bylo podle mě málo. Ale to je marketing.
Jj, ale jestli nahodou jste z Prahy tak mamka mi vcera volala ze v lidlu na Albertove meli uplne vsecho
@potkanek že by to v Praze nevyprodali nebo jim přišlo další zboží? Ale na infolince lídlu mi říkali, že na skladě nemají, že to byla jednorázová akce a pak mě přišla ještě od nich ta sms, že je to na všech prodejnách vyprodané
Nebo jestli tím na všech mysleli jen ty v mém okolí
No do Prahy kvůli tomu nepojedeme, je to pro nás přes půl republiky a nevyplatilo by se to. No počkáme na nějakou další akci, třeba bude nebo příští rok, pokud to bude děcka ještě bavit.
@Peťa77 píše:
@potkanek že by to v Praze nevyprodali nebo jim přišlo další zboží? Ale na infolince lídlu mi říkali, že na skladě nemají, že to byla jednorázová akce a pak mě přišla ještě od nich ta sms, že je to na všech prodejnách vyprodanéNebo jestli tím na všech mysleli jen ty v mém okolí
No do Prahy kvůli tomu nepojedeme, je to pro nás přes půl republiky a nevyplatilo by se to. No počkáme na nějakou další akci, třeba bude nebo příští rok, pokud to bude děcka ještě bavit.
jasne ja si myslim ze urco bude, mozna daji jeste neco pred vanocema
Holky koukněte do tesca, tam mívají taky sady za ne úplně špatné ceny… nebo jsme kupovala vláčkodráhy použité na mmb, na aukru.. dají se koupit i levně, lidl není jediný zdroj
![]()
Ve čtvrtek mají další akci na hračky. Zajímá mě sada her - za 249 Kč (zábava pro celou rodinu, 50 deskových, karetních a kostkových her). Máte někdo? Co tam všechno je? Stojí to za to? Pro jak velké děti to je?
Odkaz:
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
A to značkové pexeso? Jsou to aspoň nějak silnější kartičky? Nebo je to jako klasické pexeso z papíru?
@Sára 1 píše:
Nikdo žádná zkušenost?
hmm ja tedy nemam, take jsem o ni premyslela ale asi se na ni pujdu podivat ale tipovala bych to tak od 5 let