Lidl - hračky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
15.11.15 18:18

Tak já loni šla na otvíračku a ukořistila jsem vše co jsem chtěla, letos už asi nic potřebovat nebudu, takže se tam mrknu až odpoledne. Ale teda to jsem ještě neviděla, obvykle akce ignoruju, ale tento zástup důchodců s vozíky to bylo teda něco až z nich šel strach. Já byla třetí ve frontě, popadla jsem košík a házela, během pěti minut jsem byla fuč a tomu nejhoršímu jsem unikla :mrgreen: Musím říct že ta silnice, letiště i garáž byly moc fajn, i když stále rozebrané. A o letadlo se mi tu strhla rvačka :lol: Každopádně mi to vyřešilo vánoce a narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.11.15 18:26

@3HE jako pokud tam budes uz treba od te pul 7 a hned u dveri, tak si myslim, ze sanci mas velkou a neco urcite ukoristis. Ja tam prisla za 5 minut 7 a tata tam byl taky chvilku pred 7. A taky zalezi asi na Lidlu, nekde se to da a nekde je to fakt o hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.11.15 09:15
@brko píše:
Holky a dostanu vubec neco, kdyz tam pujdu na tu 7.? Se mi zda, ze v 7:05 uz neni sance, podle toho, co tady ctu. :nevim:

jak kdy, jak kde, jak co.. u nás totál bez šance - musíš stát od 6 a pak to vzít sprintem - a já se mám ráda, takže to nedělám - přijde mi to nedůstojné :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
16.11.15 09:41

@martina.se no,mne prave taky. pujdu tam ve ctvrtek a uvidim. radeji budu bez zbozi, nez ztratit svou dustojnost.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
16.11.15 09:56

Já se ve čtvrtek asi hecnu a zkusím to. Teda připadá mi dost ponižující už jen stát tu frontu před zavřeným obchodem, ale co bych pro děti neudělala, ty dráhy a autíčka jsou moc hezké. Nebo máte tip kde sehnat podobné dráhy, ale na za dvojnásobek peněz?

• Citovat
  • Upravit
72725
16.11.15 13:31
@brko píše:
@martina.se no,mne prave taky. pujdu tam ve ctvrtek a uvidim. radeji budu bez zbozi, nez ztratit svou dustojnost.

my tam občas zabrousíme s malým, ale většinou pátek nebo úterý - pokud něco zůstane, tak to vezmem, ale jinak ne.. jako fakt nemám nervy na bitky :think: zažila jsem jednou, o bundu a díky, stačilo.. minulý týden jsem poprosila babi, ať mi vezme punčocháčky, kdyby byly, chudák si přivstala, šla tam na 7 a říkala, že naprosto šílené, že se lidi hádali, strkali atd.. kupodivu 2 sehnala, nějak se tam propletla, rychle dvoje vzala a hotovo.. ale jako fakt díky, tohle mi za to prostě nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.11.15 13:39
@Elenloth píše:
Já se ve čtvrtek asi hecnu a zkusím to. Teda připadá mi dost ponižující už jen stát tu frontu před zavřeným obchodem, ale co bych pro děti neudělala, ty dráhy a autíčka jsou moc hezké. Nebo máte tip kde sehnat podobné dráhy, ale na za dvojnásobek peněz?

u nás v miki fun - chlap mi tam zajede. Je to velkoobchod v Bruntálu. Možná mají i e-shop, koukni. Ceny naprosto jiné, než v pompu, sparkysu a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.11.15 08:06

Tak hlásím ULOVENO :mrgreen: A to jsem byla až tak dvacátá :mrgreen: Nejdřív bylo pryč příslušenství k vláčkodráhám. To snad za 10 min. Ostatního bylo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.11.15 08:39

Taky máme nakoupeno :-) A nebylo to prý vůbec tak hrozné, jak jsme měli strach. Manžel se otočil na třikrát přes pokladnu, nakonec tam koupil snad všechno ze dřeva, tak máme vyřešené i narozeniny a možná i příští Vánoce. Byl tam první, v sedm hodin asi padesát lidí, ale nikdo prý ani neběžel, ani se nepral a už vůbec si nic nekradli z košíků jak se tady psalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.11.15 08:50

@bibi2233 U nás to taky proběhlo nadmíru v klidu. Jen teda se zakopávalo o košíky a vozíky, ale jinak v pohodě. Taky se nikdo nehádal, nepral atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.11.15 10:50

Prisla jsem v pul 7.,pred nami jen jeden pan, pak lidi pribyvalo. v 7 se brany pekelne otevrely, ja -neznala a naivni-sla dustojne k regalum, kocarek a starsi ditko za ruku. kolem me probehl pan a vola:„utikejte, mlada pani!“ ja v ocekavani nebezpeci, nebo proc mam kuwa utikat, jsem se prikrcila a ohledla-za mnou dav „ukaznene se ritici“ na to spravne misto. no nic, prisla jsem, vzala jsem, dosla detem jeste pro banany (smarja, jak muzete v TUHLE chvili myslet na banany???!!!-jasna otazka v ocich spolunakupujicich),zaplatila jsem a nikdy vic. Zazitek z lidlu ve mne zanechal nesmazatelnou stopu. :lol:
jinak muzete veci i objednat na www.delta-sport.info

• Citovat
  • Upravit
49159
19.11.15 10:58
@bibi2233 píše:
Taky máme nakoupeno :-) A nebylo to prý vůbec tak hrozné, jak jsme měli strach. Manžel se otočil na třikrát přes pokladnu, nakonec tam koupil snad všechno ze dřeva, tak máme vyřešené i narozeniny a možná i příští Vánoce. Byl tam první, v sedm hodin asi padesát lidí, ale nikdo prý ani neběžel, ani se nepral a už vůbec si nic nekradli z košíků jak se tady psalo :-)
šťastlivec :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.11.15 12:06

Já šla po půl sedmé, byla jsem čtvrtá. Pak se to začalo sjíždět a před otevřením nás tam bylo přes třicet. Neviděla jsem nikoho utíkat, ani se prát, ale tlačenice to teda byla solidní a košík jsem hlídala jako ostříž. Bylo hezky vidět, kdo už s tím má zkušenosti a ví jak na to. Za deset minut bylo pryč všechno kromě těch malinkých sad tří autíček, ale potom dovezli ještě jeden plný koš těch základních drah. Nebyla to taková hrůza, jak jsem si myslela. Jediné, co mi vadilo, byly urážlivé poznámky personálu o nakupujících. Měla jsem chuť pánovi odpovědět, že ti šílení lidi mu svými nákupy zajišťují výplatu, ale neměla jsem odvahu, byl o dvě hlavy vyšší.

• Citovat
  • Upravit
15473
19.11.15 15:18

Já byla kolem 9. h. V klidu. Co bude, to bude, když nebude, tak nebude. No a ono bylo všechno, co jsem chtěla. Ale já chtěla hlavně tu kostku a ta byla, takže jsem byla spokojená. Nikdo se nepral, ani nebylo moc lidí, parkoviště nebylo plné. Prostě pohoda. Pokud by to ale bylo jinak, tak bych se s nikým teda nervala. Za to mi to nestojí. To, co popisuje @brko je fakt šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.11.15 15:31

@Sára 1 on to takovy des nebyl, lidi se sice hrnuli, ale neprali se. dokonce mohu zpetne rict, ze utikajici pan byl asi jediny. pouzila jsem trochu nadsazky, at se zasmejeme. kostku zkusim zitra, dnes uz nemam cas…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino