LIDL mánie
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nikita066 píše:Terrad píše:
Tak já taky koupila špatně. Měli už jen velikost 74/80, tak jsem to riskla a malý je akorát, takže v zimě už nebude.
jo tak to jsme na tom stejně
ČEský x Německý KIK - tak bych řekla, že v tom českém je uplně jiné zboží než v tom neměckém. Mám z tama některé pěkné věci, ale občas křivý šev není vyjímkou
Jo tak to máš pravdu. Já mám odtamtud skoro všechny nové věci za kluka. Ale pár kousků stejných jsem v českém viděla, i když tedy je to spíš výjimka ![]()
- Citovat
- Upravit
Hodaka píše:nikita066 píše:Malý je fešák, moc mu to sluší
Holky mě se to nechce vrátit, ona je fešná a na výměnu už tam jaksi není co![]()
třeba ti vrátí peníze a koupíš jinde
Já budu hlídat sekáče, protože litr za kombinézu odmítám dát
Dneska jsem koupila kaiserky za 2.90 a želé v čokoláděa měli i punčošky, celkem dobrý, ale holčičí
já mám pocit že je všude krásnýho oblečení ale na holčičky
Je to tak. I mi jednou říkala jedna prodavačka, že na holky je toho opravdu hodně a krásný věci, na kluky zase takovej výběr není. Našemu malýmu vozila věci švagrová z Itálie, tam je to prý přesně naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
V KIKU zatím nic nemají.
Já tam byla teď před pár dny a viděla jsem tam oteplováky (kombinézy jsem nehledala) a pak jsem tam natrefila taky na tu nepromokovanou soupravu do deště, co mají i teď v tom Lidlu. Ale na cenu jsem nekoukala
- Citovat
- Upravit
Na brumlu jsem koukala, ale už je to dýl. Kouknu díky.
Holky ještě chvilku a razím do němec
ale mám to krapet z ruky, přes celou ČR. Jo a dneska mi od sousedů z němec dojede kočííííííík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem hrozně nešťastná, že se teď nedostanu do mýho oblíbenýho sekáče nebo i jinýho tak, abych měla klid = bez prcka. Ty internetový mě nějak neuspokojujou, miluju hrabání:-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si snad do Německa udělám výlet, jen mi někdo bude muset pohlídat malou- nemá pas
. U nás v Kiku byly jen zateplený kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tééda, paráda!! fakt mu to moc sluší!
Jaká to je velikost? Já jsem objednala malému 74/80, tak doufám, že to bude na zimu akorát…
A jinak bych zkusila, jestli ti jí opravdu nevymění…
nikita066 píše:
No já tam šla osobně a ono možná byl i problém, že tam větší nebyla už a já jsem si libovala, jak jsem natrefila přesně na velikost, jakou potřebuju.
No můžu si ji dát tak na výstavku a bít se dlavy, co jsem to zase koupila.
Ale malému mooooc sluší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nausikaa píše:
KMě zas připadá, že když sháním pro syna, je hezké holčičí, když pro malou tak naopak. A když se dívám jen tak, tak to hezké je jen ve špatné velikosti
Tak to mám přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ptatal v Lidlu a zboží nevymění, protože žádné na výměnu nemají a co se týká vrácení zboží, tak v tom měli nějakou hokejku, prý vrací až určitý částky, ale neví od jaký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikita zajeď do jiného Lidlu, tam by ti to taky měli vyměnit, tedy když budou mít za co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikita066 píše:Mufina píše:to je přesně naše potřebná velikost
Tak my jsme tam dneska nebyly, kombinézu nepotřebujem - než by se z ní vymotala tak se pohrčía jinak už máme nakoupíno. Ale byly jsme minulý týden pro to nepromokavý oblečení, hned ráno v pondělí a už tam skoro nic neměli (což nechápu) ale naštěstí jsme sehnaly. Akorát měli jen velikost 86/92 takže to dítku bude nejspíš ještě za rok
Nikito ale sluší mu to
A děkuju, je v tom k zulíbání
Ono hrozně záleží. Málinka měla vloni v zimě velikost kombinézy 86 (z Tesca)
Ale tohle z Lidlu na ní visí a má bundu až ke kolenům ![]()
- Citovat
- Upravit
Terrad píše:
Já se ptatal v Lidlu a zboží nevymění, protože žádné na výměnu nemají a co se týká vrácení zboží, tak v tom měli nějakou hokejku, prý vrací až určitý částky, ale neví od jaký.
To je dobrý
A kdo to má vědět, že ![]()
- Citovat
- Upravit
Andílku Pájo já mám 74/80 a je to tak na 8m prcka
Aksimo u nás není a ve vedlejším městě taky ne. Ještě čekám ve vzdááááááleném městě. Jestli mi to jedna holčina koupí, pak bych ji asi šla vrátit a já následně odeslala penízky. Ale dokud nebudu mít jinou, nedám ji z ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě tady taky leží na zemi, mamka tam naklusala před sedmou a byla tam tahle jenom jedna, ta károvaná, na kluka, tak snad mu bude v zimě dobrá, za ty peníze se to dá
naštestí má malý dva roky a to už tak moc neroste, jako ty miminka, ale ušitá je zajímavě, ale co bych za ty prachy chtěla, že jo
jinak já tam vůbec nechodím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit