Lidl - práce, zkušenosti a recenze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Práce v Lidlu
Vydržela jsem v Lidlu 5 měsíců a musím říct je to pakarna. Za mě jediné plus peníze plus prémie. Jinak tato práce je opravdu otročina. Nedivím se, že mladí lidé se tam o práci neuchazeji.
Ale ten přístup zaučování za 14 dní po vás chtějí, aby jste se rovnala těm zaměstnancům, co už tam pracují roky.
Na pekárně jsem to nedávala psychicky ani fyzicky.
Pekárna to ani není dáváte polotovary na plech pod tlakem, musíte si pamatovat co vám všechno chybí od preclíku, sladkého, slaného až po chleba, a když se vám to všechno sejde najednou nemáte šanci stíhat, a když jdete hledat do chlaďaku artikly kde máte krabice naskládané 2 metry vysoko nemáte chuť ani pracovat! Pro mně to bylo zoufalství nikdo vám nepomůže dneska už to tak chodí, že se člověk spoléhá sám na sebe. Lítate tam spocení a pak jdete do mínus dvaceti stupňů.
Samozřejmě si musíte hlídat i pekárnu s balením zbožím.
Pozor! to není jenom pekárna, ale i vybalovaní mraženeho. Nejenom to, ale i odkrabicovaní chlazených výrobků. Ze začátku jste tam takový otrok co všechno musí zvládat na prodejně a postupem času se můžete i vypracovat k vedoucí směně či manažera.
Nikdy už žádný obchod.
- Citovat
- Upravit
Krátký dotazník
Ahoj, vidím, že je diskuze aktuální. Moc prosím ty, které si hledáte práci v maloobchodu, nebo tam již pracujete, vyplníte mi krátký dotazník k diplomce?
Dotazník najdete ZDE
Mockrát děkuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já naopak obdivuji lidi, co jdou pracovat do těhle obchodů, ať už je to Lidl, Kaufland, Albert, Penny, Tesco, Billa… Musí to být všude dobrá pakárna.. Nešla bych tam v životě. Leda na přechodnou dobu, kdyby nebylo zrovna nic lepšího. Opravdu s nimi soucítím a tleskám…a divím se opravdu, že někdo tohle chce dělat. Já říkám, pro mě by to byla úplně ta poslední možnost. A za tu otročinu by měli platit alespoň dvojnásobek.