Lilith - Názory?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
21.8.22 17:40

Nelibi…prvni asociace jsem mela taky nekam k demonum. Nechaal bych kdyz tak Lily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
21.8.22 17:41
@Aletta80 píše:
Hezké biblické? Nebyla to spíš démonka? První žena Adama, vykázána z ráje..? Ja teda nejsem věřící. Ale první co si vybavím je démon. Takže nelíbí. :D

Máš pravdu, přesto se to nevylučuje s tím, že je biblické a ( za mě) hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
21.8.22 17:42
@Kelsey píše:
Sestry měly hned dostat každá jednu přes papulu. Dokud budou existovat takoví hlupáčci primitivní. Protože to není nic jiného. Jen lidská primitivnost. Budou tyhle předsudky. Jsou to nejspíš dospělé dámy a mají se podle toho chovat. Mi se nelíbí většina našeho kalendáře a taky se dětem nevysmívám, že má nějakou naší ohranou pecku.

To je u každého jména :roll: každýmu se líbí něco co druhými přijde směšný. Hold to tak je. Já si taky užila svoje. 8) :nevim: když se mi narodila dcera tak se taky sestry divily. Čert ví co říkaly na sesterne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
21.8.22 17:51

@Morrígan Ní_Boii
Nelíbí, ale obecně se mi jméno Lili, Liliana apod nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
21.8.22 17:53

Mně se moc nelíbí no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12535
21.8.22 17:56
@Morrígan Ní_Boii píše:
Ahoj, zajímalo by mne jak se vám líbí toto jméno?

No to si chudak uzije, byla to udajne prvni zena Adama, ale byla vzpurna, nechtela se Adamovi podridit. Buh mu ji vzal a dal mu podajnounEvu. Adam udajne na ni nikdy nezapomnel..pak uz nic hezkeho dala se dohromady s nejakym demonem z pekla a porodila x demonu. Je to symbol zla. Docela zatez takove jmeno a stejne ji budou rikat lil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.8.22 17:59

A Lilith byla v sumerské mytologii vyslovene démonka. Je to hodně temné jméno..
Znamená větrná žena.

Nevím no.. bavíc k standartní českým příjmením nejde. Muselo by sedět příjmení..ale nedala bych ani tak a to se mi to třeba jako Nick líbím ale jako jméno.. no nevím.

• Citovat
  • Upravit
1984
21.8.22 18:02

Mám to jméno spojené s ženským démonem. V astrologii poukazuje na temné stránky života. Proto bych ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
21.8.22 18:05

Znám jeden pár, co tak pojmenoval svou dceru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.8.22 18:11
@lilith1 píše:
No to si chudak uzije, byla to udajne prvni zena Adama, ale byla vzpurna, nechtela se Adamovi podridit. Buh mu ji vzal a dal mu podajnounEvu. Adam udajne na ni nikdy nezapomnel..pak uz nic hezkeho dala se dohromady s nejakym demonem z pekla a porodila x demonu. Je to symbol zla. Docela zatez takove jmeno a stejne ji budou rikat lil..

LOL :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
21.8.22 18:31

Jméno samo o sobě se mi líbí, ale taky ho mám podvědomě spojené s tím, že je negativní a pro dítě tím pádem „nevhodné“. Taky jsem tuším doteď o žádné žijící Lilith neslyšela. Vím jen, že to byl kdysi nějaký ženský hudební festival, ale ten to měl v názvu schválně - jakože ženy nemají být podřízené nebo něco v tom smyslu.

Kdybych chtěla mermomocí Lily, dám asi Lilian. Samotná Lily mi přijde taková dětinská, jako dospělá bych se tak jmenovat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
21.8.22 18:53

Pokud se vám jméno líbí, tak proč ne? Furt lepší jméno méně obvyklé než " vzor21" což jsou všechny jména užívané tak v top 30 :roll: holt lidi jsou bez fantazie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
21.8.22 19:25

Nelíbí. Když už, dala bych Lilien nebo Liliana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.8.22 19:35

@Morrígan Ní_Boii Člověk hledá jména aby byla jedinečna a zajímavá…pokud to jméno dáte bude to Lili.

Příspěvek upraven 21.08.22 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.8.22 19:39

@mokkk Husy hloupé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...