Lipno X Vranovská přehrada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
613
21.7.11 22:33

Lipno X Vranovská přehrada

Ahoj, jelikož se nám blíží dovolená, ráda bych si od Vás nechala poradit kam byste vyrazili se 4-měs. miminkem radši :nevim: Okruh jsem zúžila na tyto dvě místa.Máte někdo s mimi vyzkoušené?

Díky Majkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
21.7.11 22:54

Ahoj,ted jsme se vratli z lipna a chlapeckovi budou za 10 dni 4 mesice :) Udelal tam sileny pokrok,furt jsme byli venku na dece s kocarkem,chodili na vylety :) Ja byla spokojena uz kvuli nemu :) Ta priroda a vzduch k nezaplaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.11 22:57
fressa píše:
Ahoj,ted jsme se vratli z lipna a chlapeckovi budou za 10 dni 4 mesice :) Udelal tam sileny pokrok,furt jsme byli venku na dece s kocarkem,chodili na vylety :) Ja byla spokojena uz kvuli nemu :) Ta priroda a vzduch k nezaplaceni

Jééé děkuju za příspěvek :dance: Já už ani nedoufala, že ěkdo takhle večer odpoví :mrgreen: Nemohla bys na chvilku na chat?Jen pár drobností se chci optat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.7.11 23:01

ja uz musim ted bohuzel koncit..kdyz pisnes do zpravy,rano ti hned odepisu ju :) Tak se zatim mej kraaaasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.7.11 08:31

za mne Vranov je tam krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
22.7.11 09:43

Tak já musím doporučit Lipno, byli jsme tam loni 14 dní na dovolené a kolikrát i přes nepřízeň počasí se dalo pořád něco dělat. Je tam opravdu moc hezky, příroda i vzduch k nezaplacení a celkem i levno. Malej se tam dosti vyřádil, ikdyž už je teda starší než tvé dítko, ale myslím, že je to správná volba :palec: Jo a málem bych zapomněla, nevím jak letos, ale loni tam bylo celkem hodně žravých komárů :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.7.11 09:50

My jsme byli loni s roční dcerkou na Lipně a můžu doporučit. I když nebude počasí na koupání, pořád je tam co dělat. Bydleli jsme přímo v Lipně nad Vltavou a na procházky s kočárem se dalo v pohodě, vypadá to trochu jak přímořské letovisko. My jsme hodně využili i cyklostezku na brusle, která vede podél jezera. Bývá tam provoz, ale je dost široká, takže nehrozí, že by vás někdo sejmul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.7.11 09:53

My jsme byli na Lipně už 2×, je tam tedy nádherně, ale poslední dobou už se mi zdále, že trochu moc narváno. Zvláště kolem té Mariny Lipno, je tam sice velké hřiště pro děti, bazén, dráha na inline, ale lidí jak na Václaváku. o vysokých cenách nemluvě. Tak možná s mrnětem by to chtělo něco klidnějšího. A kdyby měl někdo zájem o exotiku, na www.soutezallivictus.cz jsem našla hru o zájezdy na Mauritius :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí