Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, tak to je mi líto holky
Doufám, že tentokrát bude u Vás (i u nás ostatních samozřejmě) všechno v pořádku..
Ahojky!
Hlásím, že mě je dobře. Kdyby nebylo těch dvou čárek, poznám prd.
S těmy vitamínama, ono jde hlavně o první 3 měsíce, pak už to neni nutnost. Já jsem brala s Kubou Femibion a pak Calibrum obden, jen pro mojí jistotu, a Kubča měl 3,35 kg porodní váhu. Teď jsem teda koupila (nechala jsem se přemluvit lékárníkem) tu Maternu, ale až dojde končim a pak se rozhodnu, jestli ještě budu něco brát. Navíc stála tolik, že jí musim dobrat ![]()
marťásku co kontrola?
Jejda.. tak to já jdu taky hned cestou z práce nějaké vytamíny koupit!!!
TAk ja mam Mamavit, ale beru jen 1× za tyden, listovku beru kazdy den......
U Jendy jsem brala Calibrum mami a maly mel 3900g ale brala jsem jen 2× v tydnu
Zuzajdik - ta listovka opravdu stačí, ta je nejdůležitější. Já si koupila komplexní vitamíny hlavně proto, že jsem se po tý zimě nezimě cejtila jako vymačkanej pomeranč a potřebovala jsem nějakej životabudič. A pomohlo to! ![]()
OK, tak já koupím listovku (jak moc je zá:,–(ní, že jsem do dnes netušila, že se má jíst?) a sem tam na přizobávání něco komplexního. Zeptám se v lékárně, ale budu se řídit Vašimi radami ![]()
Holky teda já tu chvíli nejsem a vy jste se tak rozkecaly, zajímalo by mě jestli vám taky kolísají těhu příznaky? Mě včera prsa boleli tak že jsem nemohla mít ani upnutý triko a ted nic ale opravdu nic. To tělo si dělá co chce, sakra ![]()
To s tou maternou můžu potvrdit, brala jsem jí při Aničce a měla 4,35 kg. Tahali jí ze mě jak z krávy
Jinak špatně je mi celej den a to strašně… Ve snažilkách mi holky poradily, abych si udělala ledový kostky z coly tak doufám, že to pomůže… Jestli ne tak nevim, co budu těch dalších pár měsíců dělat…
Marťásku , tak jak?
Ahoj. Jsem v po kontrole. Vše je jak má být. Vypočítal 5+2, ale podle UZV asi o týden míň. Takže zatím 4+2. Možná se to ještě změní. Hlavně, že je vše v pořádku. Jupí,jupí
Ještě hodím aktuální seznámek.
** Seznámek **
Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11., těh. 5+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 4+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, kontrola 20.3., těh. 6+4
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP29.10(dle MS), těh. 7+0
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 6+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11., kontrola 28.3., těh. 6+1
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11., kontrola 29.3., těh. 6+5
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
jana79 píše:
Martásku a měla jsi dutinko nebo už i byl vidět mimísek?
Jani, mimísek ještě vidět nebyl. Je ještě moc brzy. Jdu 26.3., tak to už bude vidět určo ![]()
To jsem chtěla vědět mě taky ještě vidět nebyl. A ani nevím jestli pujdu ted dřív jak ve 12 tt, ale skusím ho ukecat. ![]()
jana79 píše:
To jsem chtěla vědět mě taky ještě vidět nebyl. A ani nevím jestli pujdu ted dřív jak ve 12 tt, ale skusím ho ukecat.
Tak to ho musíš ukecat, já bych to do 12tt nevydržela ![]()