Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
27.9.08 13:08

Ahoj holky, Kacabaz buď ráda, že máš vše OK, já jsem taky vždy během deseti minut zkontrolovaná, cs je myslím cervix skóre, což je stav otevření hrdla, ale co znamená ta trojka to nevím, jelikož mně tam vždy píše 0, to bude asi to celkem kritická hodnota a to já mám 4, tak fakt nevím.
Deniso , určitě bude vše v pořádku, oni už to uhlídají, musí tě teď víc sledovat, aby byli připravení na vše, taky držím palečky.
Zdenko , já mám ještě na poradnu čas, ale budu se objednávat na 36. týden, no čím míň tam budu chodit tím líp, nějak s tou poradnou nemám dobré zkušenosti, kord, když člověk přenáší, tak je to pak náročné tam jezdit častěji, když může člověk odpočívat doma v klidu. A jestli přijde typické podzimní počasí, tak to se mi už vůbec nebude chtít. Jinak v prvním těhu jsem se taky těšila na každé vyšetření, že se dozvím něco nového a tak, ale většinou to bylo pořád stejné, žádné změny, absolutně žádný náznak porodu, to mě doslova deptrimovalo, a pak najednou porod. Deimy , závidím, že budeš chodit skoro až do konce ke svému lékaři, co mimísek, udělal už ten správný přemet? Určitě tě napíná co? Já ještě nemám ani vypráno a zjistila jsem, že nejsem absolutně připravená, nemám přezůvky a spoustu jiných věcí do porodnice a zatím mě to nechává docela laxní, to poprvé jsem byla vzorně připravená, tak snad to nějak zvládnu nachystat, nějak na to při prďolovi nemám čas ani chuť. Hezký víkend Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
30.9.08 16:05

Ahoj holky, tak hlasim, ze jsem dnes byla na monitoru (poprve ve svem zivote :lol: ). Docela se to dalo vydrzet, i kdyz priznam, ze kdybych se tam mohla v klidu povalovat a pretacet z boku na bok, tak by to bylo mnohem lepsi …
Akorat jsem zase mela zmatky v objednavani, na UTZ a tenhle monitor jsem dorazila o tyden driv, nez jsem mela - aktualne jsem ve 34.tt, chodi se tam okolo 35-36tt.
Jo a mimi ma ke dnesku 2.2kg! :) a predpokladana porodni vaha bude nekde mezi 3.7 a 3.8 kg - tedy mirne zvysena, nicmene porad jeste v normalu…
Tolik nove zpravy, co je u vas ostatnich noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.08 20:23

Kacabaz
Ahojky holky,
tak nějak začínám mít problémy se spánkem. Večer nemám vůbec chu´t k jídlu a pak se asi probouzím hladem ale na jídlo nemám ani pomyšlení. Jsem prostě nějaká divná!!! na monitor jdu potřetí za týden a asi naposledy na ultrazvuk. taky jsem byla se podívat na porodních sálech a musím říci, že už se nedivím, že ČB porodní sály nejsou na netu. Mají tam akorá dvě nová křesla z pěti. No co, hlavu vzhůru a doufat v to lepší:o)))
Zdenko ja byla na monitoru už ve 30tt Asi jak se to každému líbí co??? nebo to tak vypadá!!!:o)))

• Citovat
  • Upravit
26
30.9.08 20:26

Tak mi to tu nějak blbne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
30.9.08 22:12

Kacabo, uz ve 30.tt? promin, to mas nejake problemy, nebo to se tam takhle u vas standardne dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.10.08 22:20

Ahoj holky,
valíku: mimi ještě správný přemet neudělalo, ale dnes to vypadá nadějně :) Jak to budeš řešit s kočárkem? Budeš mít tandem, nebo skejt, nebo bude malý šlapat poslušně vedle kočárku?

Kacabaz, zdenkak: můj dr. dělá CTG až od 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.10.08 08:34

Ahoj holky,
tak jsem byla na UZ a mimis je v pořádku, váží něco kolem 2300g a porodní váhu mi předběžně vypočítali kolem 4 kg, tak jsem zvědavá, co se nám narodí za obříka :lol: . Zítra jdeme s manželem k Apolináři na odběry, tak jsem zase zvědavá, kdy se dozvím výsledky. Snad to nebude jak minule, když jim to trvalo 3 týdny.
Zdenko, můj gynekolog mě bude posílat do porodnice až ve 37. týdnu, tak to máme podobně. Pravděpodobně budu u Apolináře taky rodit, ale
100% to ještě nevím. Kdy máš termín, třeba se tam potkáme :lol:
Holky moc děkuji za podporu, moc mi to pomáhá :srdce:
Posílám odkaz na kočárek, který máme vybraný, ale v jiné barvě:) http://www.mp-market.cz/…or-562e.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
2.10.08 08:39

Deniso, terminy mam tyto: 16.11., 19.11., ja osobne si myslim ze az nekdy po 20 (cca 23.11.) … co ty?
Jo a nemas nejake zpravy, jestli v Apolinari odmitaji rodicky kvuli plne kapacite? Trochu se bojim toho, ze budu nekde cestovat, i kdyz spis se mozna bojim toho, ze muj manzel bude pekne nervni (je to docela nervak) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.10.08 08:49

Zdeni, tak to máme podobný termín, já ho mám od 19.11 :) V porodnici odmítnou rodičku jen když ji nebudou mít kam dát. Kamarádka mi poradila, že je nejlepší si zavolat sanitku a když tě v jedné porodnici odmítnou, tak v druhé už tě musí vzít. Jinak taky mám doma podobného nerváka, který tu nervozitu přenese i na mě :)
Neboj někde porodíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.10.08 09:02

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala:-( Musím říct, že z těch plných porodnic začínám mít trochu obavy. Já mám termín 20.11. a budu taky rodit u Apolináře, tak se tam možná sejdeme :)
Jinak na prohlídce jsem byla minulé pondělí a doktorka říkala, že je prcek trochu tlustej, že má asi 2100-2200 g, ale že to ještě nemusí znamenat, že nebude mít normální porodní váhu. Jdu na kontrolu zase v pondělí, tak jsem zvědavá jak vyrostl. Jo a už je hlavičkou dolů, takže super :D
Taky už jsem týden na mateřské, šla jsem 8 týdnů před porodem, už mě to v práci unavovalo :( A teď začínám prát oblečky atd. a to žehlení mě asi zabije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.10.08 09:24

Ahojky Zoyano,
tak se dívám, že skoro všichni s této diskuse budeme rodit u Apolináře :lol: U mě to, ale ještě není 100%
Váhu miminek máme taky podobnou a mi řekli, že miminko prospívá pěkně a že to je normální.
Na mateřskou jdu příští týden a oblečky jsem ještě nezačala prát. Zítra jedu pro prací prášeka pak to praní a žehlení začne.
Pěkně ten čas, než budeme rodit utíká, že jo :D Ani si to neumím představit, že za chvíli mé prázdniny skončí a začnu běhat kolem mimča :) , ale už se na to docela těším :) Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.10.08 10:14

Ahoj Deniso,
já se na mimčo těším už hrozně moc. Jen kdybych mohla nějakým kouzlem přeskočit ten porod, ten mě začíná strašit ve snech :) Doufám, že to bude v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.10.08 10:37

Zoyano, mám podobný problém. Porodu se taky bojím, ale zase si to tolik nepřipouštím. Manžel se hlavně bojí toho, že až tam bude se mnou a já budu mít bolesti, tak že mu začnu nadávat do debilů atd., tak jak to viděl ve filmech :lol: . Odkud jsi Zoyano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.08 13:05

Ahojte dievcata,
viem, ze je to asi pekne neskoro pridavat sa, ale predsa. Mozem sa zapojit do vasej debaty? Tiez mam termin v listopadu, 4.11. Bude to uz moje druhe, prveho mame chlapca (2 roky) a druhy bude opat chlapec :)
 Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.10.08 13:05

Jsem z Nového Strašecí, asi půl hoďky ze Zličína… A před porodem budu v Hostivici u přítelových rodičů, abych to měla do porodnice blíž. Nebudu riskovat, že skončím v Rakovníku nebo na Kladně :(
A co se týče přítele u porodu, tak myslím, že ten se toho bojí ještě víc než já a že by tam radši nebyl, ale řekl, že pokud ho tam chci, ten že tam samozřejmě bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí