Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, stejně jako betty - rodila jsem v listopadu 2009..hrozně to letí..holky hlavně se opatrujte, vím, že už teď se těšíte na další těhu kontrolu, pak utz…je to děsně fajn…a celkem vám závidím (jak psala jedna v naší diskuzi list.2009), že máte vše před sebou…těšte se, opravdu je na co - ikdyž je to občas náročný, tak je to bomba…!!
držím všem pěste, hlavně to zdravíčko a užívejte si, co jen to jde!!!
Ahoj holky!
I u nás to vypadá, že budeme mít listopáďátko. Termín bych měla mít na přelomu října a listopadu. U dr. jsem zatím nebyla, dneska se chci objednat.
Doufám, že pochopíte moji anonymitu. Nikdo z blízkého okolí to neví a co kdyby se to dočetli zrovna tady. To by pak nebylo žádné překvapení. ![]()
Pokud byste založily uzavřenou skupinu, přidala bych se ráda a svoji anonymitu odtajnila.
Přeji všem klidné těhotenství a na jeho konci zdravá a šťastná miminka!
holky jak se zakládá ta uzamčená skupina? taky bych byla pro!! ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak já se k vám přidám ju ![]()
Dneska jsem se tu krásnou událost dozvěděla ![]()
a termín je první listopadový týden ![]()
Teda ale zatím nám to tu vázne.
No to asi bude tím, že teď zrovna holky začínají zjišťovat, že jsou těhotné. ![]()
Tak snad nás časem přibude. ![]()
Já si myslím, že se brzy přidají, já jsem testovala nedočkavě 3dny před MS
![]()
Kdy se chystáte k dr.??
S.
Dobré ráno ![]()
Já se tam chystám 10. března. Šla bych později, ale musím zkoordinovat manžela a hlídání dcery, takže tohle vyšlo jako kompromis datum. Tak řeba už bude i bouchat srdíčko. ![]()
Dnes jdu poprvé cvičit s dcerou, tak jsme na to mooooc zvědavá. ![]()
dobré ráno,
tak jsem volala k dr. a objednal mě na 23.3. ráno. Což jsem měla stejně v plánu jít až později. Už se nemohu dočkat ![]()
S.
holky já bych asi nezvládla tak dlouho čekat!!
..já jsem fakt vyklepaná ze všeho! strašně bych se bála nejdřív mimoděložního pak jestli je to OK… naštěstí mám supr doktora že můžu chodit i 2× týdněš teba jen tak na uklidněnou bez potíží!!
za to jsem fakt vděčná! držím Vám palce!!! holky jinak já nevím jestli budu konec října nebo začátek listopadu tak jsem tady i v říjnu!! papa
Oblacku - já Tě chpápu, prožít co ty, tak bych určitě taky chtěla kontrolu dřív.
Dr. mě chtěl objednat dřív, ale já chtěla až takhle, to budu 8+1 (asi) a to už bude tutovka, při prvním těhotenství jsem šla až taky tak ![]()
I když to čekání je fakt dlouhé .)
Teda teda, tak kde to vázne? ![]()
Já jsem dnes byla poprvé cvičit s dcerou na míčích, gebila se tam celou dobu, strašně se jí to líbilo, tak jsme ráda.
Ještě jsem s ní chtěla chodit plavat, ale to si teď asi netroufnu, když jsem těhotná. Kvůli infekcím a tak. A když byla menší, nechtěla jsme hlavně kvůli počasí. Byla prostě moc velká zima.
Dnes bylo venku krásně, ale teda už aby bylo naplno jaro. Já zimu vůbec nemusím, brrrr. Jsem teplomil. ![]()
Ahoj holky,
tak já se pomaloučku, potichoučku přidávám ![]()
Potratila jsem v listopadu, takže se teď strašně bojím. // jsem našla v pátek, dnes jsem byla na krvi a HCG mám 225 (15 DPO). V pátek jdu na další HCG, jestli roste jak má. Od Dr. jsem dneska dostala utrogestan pro podporu těhotenství.
Ještě se pořád moc bojím tomu věřit. Ale jinak mne krásně píchá v podbříšku, občas motá hlava a strašně špatně spím, ale to je asi nervozitou ![]()
Obláčku, tebe si pamatuju, že jsme někde řešily revizi, je krásný, že jsme se tu spolu sešly.
A na kontrolu jdu až 25. března. Sice jsou to dlouhé tři týdny, ale vím, že kromě utrouše by mi Dr stejně nijak jinak nepomohla a v té době, už bude snad srdíčko. Budu 7tt+1. Musím to nějak vydržet ![]()