Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lenajs jéé ahojky
Valérii mám i já na 1. místě, nebo Valentýnku…
![]()
@lenajs Vitej!
Oldrich je super jmeno!
@magda82 taky gratuluju k
!
U nas se vsechny deti podarili neplanovane brzo, vlastne jsem se o zadne poradne nesnazili, i kdyz jsme si ani nedavali nijak extra pozor.
Takze tu nemame zatim zadny dvojcata jo?
No pry se to vazne nekdy vidi az pozdejs, treba jeste nekdo prekvapi ![]()
@fusa nestraš s dvojčatama, my máme dvojčata v rodině a z dětí jsem já nejvíc do rodiny kde byla, tak mám p***l staženou, aby se tam ještě neukázala. tak taky bysme to dali, ale to už bysme fakt museli pořídit větší auto ![]()
Ahoj holky, tak nějak jsem pročetla co jste sem za odpoledne napsaly a stejně si to už nepamatuju ![]()
Někomu odpovídám (myslím že Kateřině), že učím angličtinu.
Jinak kočárek kupovat nový nebudu, ten po dceři je v dobrém stavu, je to myslím Cortina a jsem s ním max. spokojená, měl velkou korbu ne jako teď ty moderní kočárky co se tam mimi vejde tak 4 měsíce, čtyři stejně velká kola, což je na vesnici na nerovné cesty ideální.
Dcera se jmenuje Blanka tak bych ráda nějaké podobné jméno…dceru jsem si říct dala teď se chci nechat překvapit, ale nevím jestli to vydržím… ![]()
Pro holku jsou zatím v kurzu Alice, Alena, Elena, Pavla, možná Soňa…pro kluka vůbec nevím…možná Michal po tátovi, ale ještě musím mrknout do kalendáře, času mám dost ![]()
Ahoj holky, tak nějak jsem pročetla co jste sem za odpoledne napsaly a stejně si to už nepamatuju ![]()
Někomu odpovídám (myslím že Kateřině), že učím angličtinu.
Jinak kočárek kupovat nový nebudu, ten po dceři je v dobrém stavu, je to myslím Cortina a jsem s ním max. spokojená, měl velkou korbu ne jako teď ty moderní kočárky co se tam mimi vejde tak 4 měsíce, čtyři stejně velká kola, což je na vesnici na nerovné cesty ideální.
Dcera se jmenuje Blanka tak bych ráda nějaké podobné jméno…dceru jsem si říct dala teď se chci nechat překvapit, ale nevím jestli to vydržím… ![]()
Pro holku jsou zatím v kurzu Alice, Alena, Elena, Pavla, možná Soňa…pro kluka vůbec nevím…možná Michal po tátovi, ale ještě musím mrknout do kalendáře, času mám dost ![]()
Tak já valím k dr.,mám to dál, takže výlet na celý den, na což se i těším
!
Jinak u nás první svištice po 11.měsících snažení
(inkl. měření BT, ovulační testy atd.
) a toto druhé
- dali jsme si rok od března 2013 a taky jsem chtěla navázat na mateřskou, no nakonec jsem si řekla, že to posuneme o jeden měsíc, kdyby to mělo trvat dýl, abysme si něco nevyčítali - dobrá ovulka navíc
a už nám není 20
!No a ono na první frc
!!!Takže trošku šok
, ale jsem ráda za listopadové mimi i z praktických důvodů - výbavka po lednové Terez je tuty komplety
!!!No, hlavně jsem si celý život přála jarňátka a kluky
,tak zatím mám holku a cítím že bude i druhá
!!!
Tak se tu mějte
!!!
Krásné ráno holky, koukám co je tu nových maminek
to je moc fajn. Já mám tp 6.11. ale při prvním jsem 13dní přenášela takže s tím datem moc nepočítám. Dnes 8+1
![]()
@Evikus Alenu i Elenku ti schvaluji.. Alena jsem já a jestli budeme mít holčičku tak chceme Ellen ![]()
Jinak my u prvního se snažili rok a půl, pak jsme to vzdali a už ani mímo nechtěli a šup šlo to nečekaně samo.. u druhého jsme chtěli navázat na to až mi skončí v dubnu rodičák a vida zadařilo se hned druhý měsíc.. takže malému ještě tři nebudou..
![]()
Mě trvaly obě děti 4měsíce
,tak teď jsme porušili standard a zadařilo se až pátý ![]()
Jména řeším jen v hlavě, snad najdu nějaká, která budou ve stejném duchu jako předchozí a zároveň projdou přes hlavu rodiny. Bereniku chtěl Jirka pojmenovat Alena, což zas neprošlo přese mě, nakonec jsme papír nevyplnili a po akutním císaři mě zajímalo, jak ji pojmenoval a fakt mě dojalo, že máme Berunku
Nemám nic proti žádnému jménu, ale Aleny v okolí žádná sláva, máme i v rodině, a to jméno je jen zkrácenina od Magdalena, což mě nezaujalo. Teď přemýšlím nad jménem, které má opravdu legrační význam, tak jsem zvědavá, jestli to bude holčička.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat