Listopadová miminka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1413
7.4.17 06:56

@LenaMarry to jsme na tom hodně podobně mě je 33 čekám teda 3 dítko, ale také jsem měla loni v prosinci ZT a třetí ms se nedostavila :mrgreen: já jsem teda 8+6 dneska a termín mám 11.11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
7.4.17 07:38

@LenaMarry To je super, gratuluji, treba to vyjde driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.4.17 07:54

@chillli děkuji, snad ano. snažím se nic nepripoustet, ale jde to těžko :) jeden potrat mám za sebou a teď uz to určitě vyjde :D jinak mi je holky 29 a čekám svoje třeti, ale bude to jak jedináček, od syna po devíti letech. Byla jsem na kontrole v 7+6 a prcek měl 18 mm, což jsem koukala, docela se mi to zdálo dost :D teď jdu znovu ve středu, tak pak podám info. A jsem uz teda objednaná na 3.5 na nt screening, jak jste na tom vy? půjdete? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:21

@katrih, jj, podobně až na ten počet dětí :mrgreen: ale teď už to bude všechno dobré a dočkáme se. Já mám v tomto těhotenství už mnohem lepší pocit a celkově jsem taková klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:26

@Fogy87 jé, pěkná fotka ;) Ta velikost mimi je úplně v normě, ono takto brzo je to stejně individuální a jsou v pohodě i lehké odchylky. Syn bude aspoň velký brácha. Já na NT zatím objednaná nejsem, ale určitě půjdu, nechci nic podcenit. Budu se objednávat po kontrole za 14 dní, to budu teprve v 9+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:31

@marketak5 díky, ale i když to nevyjde na narozeniny, tak to bude super.
S tím břichem, já ho mám ráno v pohodě a večer jsem jak balon v 5 měsíci :lol: Ono je to hodně těma hormonama. Ale holky, co jsou třeba o měsíc dřív, tak psaly, že to ze začátku taky tak měly a ve 3 měsíci to bylo už lepší a břicho splasklo a začalo růst normálně :mrgreen: tak se na to těším. I když my by jsme to chtěli oznámit až začátkem června, ale nevím, jestli to do 16 tt utajíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
7.4.17 08:45

@LenaMarry ahoj, tak snad už bude vše ok :hug: Já mám taky v listopadu narozeniny, ale až po termínu porodu. Manžel říká, že se doma zblaznime… On a syn jsou narozeni dva dny od sebe a jsou vodnáři a já s mimim budeme štíři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:45
@chillli píše:
Jinak u mě klasika, nebývam nemocná a na začátku těhu bum, zánět hlasivek, nevyhla jsem se po marnem domácím léčení antibiotikum :? Doberu atb a vedlejší příznak infekce spodku :roll:
A hlavně mám opět obrovské bolaky, naštěstí obličej ne, ale záda… Fakt horší jak v pubertě :roll:
A už s vámi švihají hormony? Já včera koukala na sestru v akci a chtělo se mi brečet, jak tam zpívali :lol: Manžel mi vytkne nějakou blbost a já hned fňukám :lol:

Ty jo, ohledně těch boláků ani nemluv. Je to strašné :zed: Nikdy jsem sice neměla pleť jak dětskou prdýlku ale teď :roll: Mě se to drží už od října od prvního těhu, které nedopadlo a mám je na obličeji. Nevím co na to, nic od kožní kvůli těhu na to nemůžu a běžná kosmetika nepomáhá. Koupila jsem si La roche na problematickou pleť a nic :nevim: Nedej bože, když si dám make-up, ale po venku nechci chodit jak zombie. Tobě na to něco pomáhá?
Já jsem zatím hormonálně nervově stabilní, ale jsem zdravotní sestra, tak jsem možná i díky tomu taková imunní. :lol:
Brzo se vyleč :kytka: užíváš i nějaké probiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
7.4.17 08:46

@LenaMarry az zacatkem cervna? to bych nevydrzela..jako nerikam to na potkani, ale tak nejak u druheho to neresim tolik, jako u prvniho, ale je pravda, ze jsem na RD, kdybych chodila normalne do prace, tak to taky nerikam driv jak po NT screeningu..na ten jdu taky samozrejme, ale objednana jeste nejsem, budu tam teprve volat. ani mi Dr nerekla jak je velke, jen, ze odpovida velikost na UZ podle MS..tak snad dobry, srdce bilo, to je zatim hlavni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:47

@chillli :mrgreen: taky to máte dobré, a hezky rozdělené :palec: My budeme 3 štíři, to bude zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
7.4.17 08:49

Já mám kontrolu za týden, měla bych dostat prý průkazku… A budu se objednávat na screening… U syna jsem nebyla, byla jsem prvorodička a o screeningu jsem se dozvěděla až od holek z internetu

Jak to máte holky se spánkem? Já se pravidelně v noci budim, většinou na WC a pak nemůžu třeba hodinu usnout :roll:

Jo a byl tu někdo kuřák a přestal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:52

@marketak5, tak tak, hlavní je, že :srdce: tluče. My právě po špatné zkušenosti to nechceme říkat moc brzo. V práci jsem to oznámila hned v 6 tt, protože jsem zdravotní sestra a mám práci na směny, tak mě přeřadily na ranní osmičky a nikoho netahám. A navíc mi koncem května končí smlouva, kterou mi neprodlouží, takže nemám co ztratit a před koncem půjdu na PN. Ale rodině a přátelům to řeknem, až budu na PN :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.4.17 08:56

@chillli já se na wc taky budím, tak mezi půlnocí a 2 hodinou, ale pak zase usnu. Občas si jdu lehnout na hoďku i odpoledne, ale to se mi pak blbě usíná, tak se snažím přes den nespat.
Kouřila jsem a přestala jsem loni po prázdninách, protože jsme se chtěli v září začít snažit. A teď se mi z kouře dělá hrozně zle, dokonce i při představě cigarety se mi navalí. Přítel přestal kouřit chvíli po mě. Doufám, že už to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
7.4.17 09:22

@LenaMarry já se snažila přestat, když jsem to zjistila… Prvně jsem snížila množství cigaret a pět dní nekouřím vůbec. Ale hrozně se dusím, hlavně v noci. Je mi jasné, že jdou ty svinstva ven, ale chtěla bych to něčím zklidnit. Budim tím manžela i syna. Včera jsem tuto otázku dala v jedné skupině a pár se jich na mě sneslo, že přestat úplně je blbost, že to pro dítě je šok a může mu to spíš uškodit. Tak mě dostaly do rozpaků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.4.17 09:27

@chillli S tím chozenim na WC to mám stejný, klidně jdu i třikrát za noc, docela me to obtěžuje :zed: jinak s kouřením neporadím, pro jistotu jsem nikdy nezačala :D holky je mi to blbé, ale netrpite některá na zácpu? já teda docela dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí