Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@open mind
to je nejlepsi zpusob, jak ji pomoc se s tim vyrovnat ![]()
@Katy75 Ne, normálně na klinice. Umrtvili mu to lokálně. Není to z náboženských důvodů, jenom je to zvykem, odkud manžel pochází.
Napisu osobni zkusenost s obrezanymi muzi z hlediska partnerky. Vyvrcholeni jim trvalo vzdy VYRAZNE dele, nez neobrezanym. A to tak, za treba hodinu. Pro zenu dost vycerpavajici a bolestve.
Ja jen, ze to neni takova pohoda, neco nekde odriznout…
Mam partnera, ktery je obrezany a je to Cech. Hodne si to pochvaluje, problemu s erekci jsem nezaznamenala.
@Ali-Ali píše:
@open mind
to je nejlepsi zpusob, jak ji pomoc se s tim vyrovnat
Pise o tom nad mym prispevkem sama. Nechci ji zranovat, slo mi jen o „osvetu“ pro ostatni.
Pardon za pomale reakce. Myslela jsem, ze to tu stihnu probrat, nez se mi ditka probudi. Nestihla. Mam tu trochu srumec. Dopisu odpovedi za chvilku.
@Falešný profil uz to neres, nema cenu se v tom rypat. Ja si o tom myslim svoje, ale, kdyz uz jste to jednou udelali, tak je potreba, aby si se s tim srovnala.
tohle nikam nevede
@open mind
kazdopadne si myslim, ze to tak zhave nebude s temi problemy, protoze jinak by vetsina usa a vsichni zide a arabove davno vymreli…
@Ali-Ali Tak na vymreni to procento nebylo (tusim cca 5%), navic i clovek s erektilni disfunkci muze mit dite, jen mu to nejakym zpusobem ten sexualni zivot rekneme komplikuje… O erektilni disfunkci se jedna tehdy, neni-li alespon kazdy treti pokus o sexualni akt uspesny.
@Falešný profil zkus oslovit uzivatele @gin 124
Nedavno daval odkaz na stranky o obrizce, pretahovani atd.
http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/
Ale nevim, zda na nich najdes i podporu, ne jen odsouzeni obrizky, no ![]()
Jinak pro zakladatelku, stalo se, uz to nezmenis. Spis bych zkusila premyslet nad duvody, ktere mne donutily oficiane souhlasit s veci, se kterou nesouhlasim vnitne. Synovi bych se o svych pochybach nezminovala, aby si nakonec sam nezacal pripadat divny a jiny, to by bylo horsi. ![]()
@Falešný profil píše:
@Melody 4 Jedno to neni, je tam spousta erotogenních zón (nebo bodů nebo jak se tomu říká), někdy můžou mít chlapi problém s erekcí. Zkrátka mám srach, aby tím v budoucnu nijak netrpěl.Nicméně, holky, vaše příspěvky jsou celkem nad věcí, což mi hned zlepšilo náladu. Občas se v tom trochu utápim, už mi z toho asi hrabe. Prostě se o něj bojim a vyčítam si to.
Příspěvek upraven 29.01.15 v 14:20
Myslím, že teď už asi nemá smysl se tím trápit. Osobně si myslím, že předkožka svůj význam má, co se hygieny týče, tak pokud je chlap čistotný, tak se to hygienou okecat nedá. Ale zase bych z toho nedělala tragédii. Šance, že s tím bude mít v budoucnu problémy je asi dost malá. Spíš mě udivuje to, že jsi musela souhlasit, to už pak ani není souhlas, ne? Skoro mi přijde, než samotný akt obřízky, že Tě trápí důvody proč a jak k ní došlo. Nebo se pletu?
@Ali-Ali píše:
@open mind
ja to chapu, ja se snazim zakladatelku uklidnit
Tak to jsem z tveho prispevku nepochopila. Nevim totiz jak by ji mohl uklidnit argument, ktery lze tak snadno vyvratit… Zakladatelka mi nepripada, ze sem prisla strcit hlavu do pisku. Pokud ano, tak se ji omlouvam, myslela jsem to dobre…
@open mind
proc vyvratit? fakte je, ze naprosta vetsina chlapu s tim vubec zadny problem nema ![]()