Lituji obřízky syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.15 12:39

@majdula1 Já vim, že pravděpodobnost je tu malá. Zkoušela jsem americká fóra, ale tam je situace zase jiná. Tam jsou maminky přesvědčeny lékaři a je to považováno za běžnou praxi. To je jim omluvou. Chtěla jsem zkusit štěstí tady, mezi lidma našeho smýšlení a zázemí. Vím, že jsou tu maminky žijící s partnery z různých konců světa, ale asi je to poměrně úzké procento. Máš pravdu, chtělo by to zabrousit jinam, zkusím i jiné země, ale umím jenom anglicky. Uvidíme.

@Aneta.Berg Děkuju :kytka: Moc hezky napsáno.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2614
30.1.15 13:42
@open mind píše:
@Hanney Tys fakt nechala obrezat 11ti leteho kluka a duvodem/jednim z duvodu bylo znemozneni onanie?

Nevím jestli je Hanney Hana z jiného fóra, ale nevím, kdo by tu měl zájem mě takto nesmyslně napadnout, je vidět že to tu adminka hlídá, ne jako na tom jiném fóru, kde admin vůbec nefunguje a kdekdo se vydává za kdekoho. Mě adminka hned upozornila, když jsem v jednom příspěvku dal odkaz na své stránky, že si to mám dát do svého podpisu.

@Zakladatelka:

Nikdo nemá právo tě tu odsuzovat. Četl jsem hodně svědectví amerických matek, které zpětně trápilo svědomí, že svolily, aby to jejich dětem bylo uděláno. Večer k tomu napíšu jednu důležitou věc, je to pro všechny, kdo mají obřezané děti, popřípadě pro všechny obřezané muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
30.1.15 13:57
@gin 124 píše:
Nevím jestli je Hanney Hana z jiného fóra, ale nevím, kdo by tu měl zájem mě takto nesmyslně napadnout, je vidět že to tu adminka hlídá, ne jako na tom jiném fóru, kde admin vůbec nefunguje a kdekdo se vydává za kdekoho. Mě adminka hned upozornila, když jsem v jednom příspěvku dal odkaz na své stránky, že si to mám dát do svého podpisu.

@Zakladatelka:

Nikdo nemá právo tě tu odsuzovat. Četl jsem hodně svědectví amerických matek, které zpětně trápilo svědomí, že svolily, aby to jejich dětem bylo uděláno. Večer k tomu napíšu jednu důležitou věc, je to pro všechny, kdo mají obřezané děti, popřípadě pro všechny obřezané muže.

Myslím, že nejde o odsouzení ze strany druhých. Pozorný čtenář si všiml, že zakladatelka má výčitky SVÉHO svědomí ona sama lituje. Z toho vyplývá, že skutečná úleva a smíření může přijít jen z jejího nitra a ne z vnějšku, z cizojazyčných fór či z cizích úst - orientace podle okolí jí do této situace dostaly. Tak možná je to věc, kterou se má naučit - naslouchat při důležitých věcech a rozhodnutích sama sobě bez ohledu na to co si myslí ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 14:03
@Aneta.Berg píše:
Myslím, že nejde o odsouzení ze strany druhých. Pozorný čtenář si všiml, že zakladatelka má výčitky SVÉHO svědomí ona sama lituje. Z toho vyplývá, že skutečná úleva a smíření může přijít jen z jejího nitra a ne z vnějšku, z cizojazyčných fór či z cizích úst - orientace podle okolí jí do této situace dostaly. Tak možná je to věc, kterou se má naučit - naslouchat při důležitých věcech a rozhodnutích sama sobě bez ohledu na to co si myslí ostatní.

Bojovnik svate valky s obrizkou nam nutne potrebuje vysvetlit, jake ze je to svinstvo. Co na tom, ze to tema je o necem uplne jinym.

• Citovat
  • Upravit
2614
30.1.15 14:15
@Mango_Lassi píše:
Bojovnik svate valky s obrizkou nam nutne potrebuje vysvetlit, jake ze je to svinstvo. Co na tom, ze to tema je o necem uplne jinym.

Téma je o něčem jiném, ale něco potřebuju napsat hlavně tobě. Stejně jsem slíbil, že večer vysvětlím důvod svého současného postoje. Má to něco společného s bioetikou, jejíž základy jsem na fakultě měl. K tobě se ještě vrátím, nejrve si však musím znova pročíst všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
30.1.15 14:25
@Mango_Lassi píše:
Jezismarja, co tu resite za nesmysly? Ja nikdy nepoznala orgazmus a je mi uz hodne let a nejak ochuzene si nepripadam. No boze. Opravdu jsem stastna i bez toho.
Nebo mam zacit chodit za psychoterapeutem a zakladat kvuli tomu diskuze na emiminu?
Je to krasny i tak.Příspěvek upraven 30.01.15 v 10:33

Je tu jedna maličkost. Anorgasmie zbavuje muže možnosti oplodnit ženu přirozenou cestou. Žena s anorgasmií však dítě přirozeně počít může. Takže je to zase bioetická otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 14:32
@gin 124 píše:
Téma je o něčem jiném, ale něco potřebuju napsat hlavně tobě. Stejně jsem slíbil, že večer vysvětlím důvod svého současného postoje. Má to něco společného s bioetikou, jejíž základy jsem na fakultě měl. K tobě se ještě vrátím, nejrve si však musím znova pročíst všechny příspěvky.

Zaloz si, prosim te stranu a prosad program, at u nas konecne zrusi tu nelidskou obrizku.
Jsi fakt komik ;-)

Příspěvek upraven 30.01.15 v 14:33

• Citovat
  • Upravit
merde
30.1.15 14:40
@Aneta.Berg píše:

Souhlasim, moc pekne napsane

• Citovat
  • Upravit
2614
30.1.15 14:45

Nejedná se o stranu, ale o hnutí. Podstatou je jak politická tak náboženská neutralita. V USA má to hnutí opravdu viditelné výsledky. U nás toho zatím nebyla potřeba, jenže k nám jak vidím začínají pronikat americké kryptonáboženské pavědecké obřízkové bludy, tak to hnutí už potřeba je.

@Aneta.Berg - nejde o odbíhání od tématu. Míním reagovat na každý příspěvek s kterým nesouhlasím, a to u ženy nahoře evidentně je. K některým příspěvkům se vrátím až večer. Pročetl jsem si znova některé příspěvky a je mi teď jasné, že Zakladatelka má své svědomí naprosto v pořádku. O celé té věci, na rozdíl od jiných totiž něco ví. Myslím si, že její svědomí může být uklidněno až bude syn dospělý a zjistí, že s tím nemá potíže. Pokud by s tím potíže měl, měla by mu v tom být oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 14:47
@gin 124 píše:
americké kryptonáboženské pavědecké obřízkové bludy, tak to hnutí už potřeba je.

americké kryptonáboženské pavědecké obřízkové bludy

NWOO.ORG????

nic no, chapu, ze je patek, je treba pobavit obecenstvo ;-)

• Citovat
  • Upravit
2614
30.1.15 15:13
@Mango_Lassi píše:
americké kryptonáboženské pavědecké obřízkové bludy

NWOO.ORG????

nic no, chapu, ze je patek, je treba pobavit obecenstvo ;-)

Nejedná se o pobavení, ale u surově krutou realitu. S tímto obřízkovým zvěrstvem se začalo ve viktoriánské Británii, odtud se to přelilo do USA. Zatímco Británie se z toho podvou generacích vzpamatovala, tak v USA se zacementovali v kryptonáboženských pavědeckých nesmyslech a v rámci kulturního imperialismu chtějí některé kruhy vnutit toto barbarské zvěrstvo, které je hodno jedině tak člověka jeskynního, celému světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 15:17
@gin 124 píše:
Nejedná se o pobavení, ale u surově krutou realitu. S tímto obřízkovým zvěrstvem se začalo ve viktoriánské Británii, odtud se to přelilo do USA. Zatímco Británie se z toho podvou generacích vzpamatovala, tak v USA se zacementovali v kryptonáboženských pavědeckých nesmyslech a v rámci kulturního imperialismu chtějí některé kruhy vnutit toto barbarské zvěrstvo, které je hodno jedině tak člověka jeskynního, celému světu.

Tak urcite :mavam:
Vidim, ze az tak moc jsem se v tom hodnoceni tve osoby nesekla ;-)
Pokracuj, ja se bavim. :P

Příspěvek upraven 30.01.15 v 15:22

• Citovat
  • Upravit
2614
30.1.15 15:21
@Mango_Lassi píše:
Tak urcite :mavam:
Vidim, ze az tak moc jsem se v tom hodnoceni tve osoby nesekla ;-)
Pokracuj, ja se bavim. :P

Ty se bavíš, protože na rozdíl od zakladatelky nemáš svědomí. Já však považuju to, co předvádíš, za truchlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.1.15 15:22
@gin 124 píše:
Ty se bavíš, protože na rozdíl od zakladatelky nemáš svědomí. Já však považuju to, co předvádíš, za truchlivé.

jasne, ja uz mam v hlave kryptofasisticky americky nabozensky pavedecky cip ;DD
naimplementovali mi ho tam kulturni imperialisti

• Citovat
  • Upravit
1128
30.1.15 15:23
@gin 124 píše:
Nejedná se o stranu, ale o hnutí. Podstatou je jak politická tak náboženská neutralita. V USA má to hnutí opravdu viditelné výsledky. U nás toho zatím nebyla potřeba, jenže k nám jak vidím začínají pronikat americké kryptonáboženské pavědecké obřízkové bludy, tak to hnutí už potřeba je.@Aneta.Berg - nejde o odbíhání od tématu. Míním reagovat na každý příspěvek s kterým nesouhlasím, a to u ženy nahoře evidentně je. K některým příspěvkům se vrátím až večer. Pročetl jsem si znova některé příspěvky a je mi teď jasné, že Zakladatelka má své svědomí naprosto v pořádku. O celé té věci, na rozdíl od jiných totiž něco ví. Myslím si, že její svědomí může být uklidněno až bude syn dospělý a zjistí, že s tím nemá potíže. Pokud by s tím potíže měl, měla by mu v tom být oporou.

Nemyslím si. Podle mého se s tím může srovnat pomocí klasické školy života tj. pokud zhodnotila, že udělala chybu tak si ji v prvé řadě přiznat, po té sama sobě odpustit a na konec asi to nejdůležitější - poučit se zní. Následky té chyby si bude nést tak jako tak ať to dopadne dobře či špatně, ale jistě mi dáte za pravdu, že kdyby to dopadlo špatně, tak matka, zničená několika lety výčitkami svědomí, příliš dobrou oporou synovi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová